ozzy56 Odesláno 9. říjen 2024 Odesláno 9. říjen 2024 dnes jsem už přezul , je to rok co rok těžší, i když měním komplet kola, jinak na svorkách baterie jsou plíšky, kde jde zapojit nabíječka, nebo startovací kabely--žádné deklování baterky atd., dobrá maličkost Pepito ohodnotil 1 Citovat
petrinza Odesláno 9. říjen 2024 Odesláno 9. říjen 2024 Včera večer jsem řešil, jestli není potřeba jet urgentně do našeho skladu na Moravě. Vyskočila nám ještěrka ze skladu. Ještěrkář vychystával zboží ze spodních pozic, přejížděl z řady do řady a jak tak vycouval z jedné, najel až na zavřenou rampu. Spletl si brzdu a plyn a pěkně pozadu s elektrickým tříkolovým vysokozdvihem vyskočil z rampy a vzal sebou i celá sekční vrata. Vozík skončil na zádech pod rampou, ten kluk se naštěstí jen trochu břinknul do hlavy a pořezal od skla z rozbitých oken kabiny. Nakonec ale na improvizované řešení zavření rampy a narovnání a odklizení vozíku stačil vedoucí skladu. Uff. Citovat
Medvěd Odesláno 9. říjen 2024 Odesláno 9. říjen 2024 Podobně vypochodovala ještěrka kamarádovi bokem plachtovýho návěsu. Kámoš říkal, že nevěřil, jak ty sajtny měly pevnost kancelářskýho papíru, když se o ně ta tunová ještěřice opřela Citovat
dýzl Odesláno 9. říjen 2024 Odesláno 9. říjen 2024 dnes ráno v cca 7:30 předán cíťa 4 do opravy kolem 12 tlf že jede pro mne, a že potřebuje svézt domů. Měl hotovo a to ráno tvrdil že to byu min do 14 hodiny!! Už zase na chvíli noc nechroupe netluče nevrže-pp pružina byla asi 5 cm od horního konce ulomena a vše docel dost rezavé. Synek měl radost že nemusel do práce C pátým. Ještě zítra na to koupit novou AKB. Snad až na sezonní výměny pneu a pravidelnou výměnu oleje a filtrů bude zase dva roky jezdit! Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. říjen 2024 Odesláno 9. říjen 2024 před 3 hodinami, Medvěd napsal: Podobně vypochodovala ještěrka kamarádovi bokem plachtovýho návěsu. Kámoš říkal, že nevěřil, jak ty sajtny měly pevnost kancelářskýho papíru, když se o ně ta tunová ještěřice opřela to tam je jen aby plachta držela tvar Medvěd a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 10. říjen 2024 Odesláno 10. říjen 2024 Dnes jsem byl nucen se hluboce zamýšlet nad tím, jak se tam ten Tranďák vešel a jak bude vyjíždět ven. Když jsem šel k doktorovi, stála na jeho místě modrá Octavia kombi a když jsem vyšel, byl tam zaparkovaný on. Jezdí do té ulice každé ráno, když jdu na rehabilitace - ale tohle bylo fakt na těsno. zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 10. říjen 2024 Odesláno 10. říjen 2024 asi umi zbynek..s a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 10. říjen 2024 Odesláno 10. říjen 2024 (upraveno) Bezpochyby Nebo to auto umí pootočit kola jako kdysivá Trabant Luďka Soboty ve filmu Srdečný pozdrav ze zeměkoule po té, co si ho zkoumali mimozemšťani Lasica se Satinským Upraveno 10. říjen 2024 uživatelem Medvěd Milan+ a Pepito ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 10. říjen 2024 Odesláno 10. říjen 2024 Podobně jsem se kdysi dvakrát nacpal do mezery tak o max 25 větší než 406. Jednou v Krakově, jednou tady v NJ. Pak jsem z okna zahlédl, jak přišla řidička toho zadního auta a nevěřícně zírala na tu minimezeru. Ale za sebou měla přes metr... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. říjen 2024 Odesláno 10. říjen 2024 (upraveno) vzal to na dotyk - taky sem tak v praze parkoval tam se dotknu - tam se dotknu - oni se ty auta pres narazniky zase o kousek vratej to me pripomelo ten vtip vite co je nejhorsi pri podelnem parkovani ?? svedci Upraveno 10. říjen 2024 uživatelem Havlicek.Lukas Vena garážmistr, zbynek..s, pavelu96 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
ozzy56 Odesláno 11. říjen 2024 Odesláno 11. říjen 2024 dneska jsem vysál zbytek kapaliny v ostřikovači co tam byla od novoty a nalil zimní na minus 30 , tady na horách hrozí ranní mrazícíí , a taky nalil do nádrže VIF a dotankoval z kanystru, včera vyměnil kola a zima může začít myslím ta česká zima, co je vlastně jen mokro bez sněhu ve městě radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 11. říjen 2024 Odesláno 11. říjen 2024 Vidíš, to není úplně blbá myšlenka, musím v obou prskoletech nasadit zimní v ostřikovačích . . . A u @Vena garážmistr se objednat na přehození kol . . . ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 11. říjen 2024 Odesláno 11. říjen 2024 ano, asi jedna z deseti úplně blbá není, jde to prostě z kopce Klemoň, Vena garážmistr a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 11. říjen 2024 Odesláno 11. říjen 2024 (upraveno) Prý nerostou. Druhou stejnou sbírku má kamarádka od přítelkyně. Upraveno 11. říjen 2024 uživatelem Pepito Doplňující fotografie regius, radim.1008, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. říjen 2024 Odesláno 12. říjen 2024 ja vcera v autobuse potkal dedulu s kosikem s houbama . takovy velky houby co tam mel sem snad v zivote nazivo nevidel - nektere meli klobouk velky jak cd-cko Citovat
Vena garážmistr Odesláno 12. říjen 2024 Odesláno 12. říjen 2024 @Havlicek.Lukas tvl. cos Ty dělal v autobuse? Já sem vzal staroušky ve středu dopoledne na chvilku do lesa něco přes hodinu no dalo to na jednu sušičku a jednou bramborovou polivku. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. říjen 2024 Odesláno 12. říjen 2024 no nejak sem se tam objevil nechtelo se mi slapat pres cely mesto pesky Citovat
Medvěd Odesláno 12. říjen 2024 Odesláno 12. říjen 2024 Já veškerý houby nechávám zvířátkům - těm jsou určený. Já si hezky počkám až zvířátka vykrmí a já budu moct zbaštit to masíčko Citovat
Péťa Odesláno 12. říjen 2024 Odesláno 12. říjen 2024 @Medvěd Tak to já nic nenamítám ani proti masíčku na houbách Taková hovězí roštěná na houbách od Martiny, to je žrádlo dýzl, Pepito, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.