Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dnes jsem už přezul :), je to rok co rok těžší, i když měním komplet kola, jinak na svorkách baterie jsou plíšky, kde jde zapojit nabíječka, nebo startovací kabely--žádné deklování baterky atd., dobrá maličkost :myslim

DSCN0035.JPG

DSCN0036.JPG

Odesláno

Včera večer jsem řešil, jestli není potřeba jet urgentně do našeho skladu na Moravě. Vyskočila nám ještěrka ze skladu. Ještěrkář vychystával zboží ze spodních pozic, přejížděl z řady do řady a jak tak vycouval z jedné, najel až na zavřenou rampu. Spletl si brzdu a plyn a pěkně pozadu s elektrickým tříkolovým vysokozdvihem vyskočil z rampy a vzal sebou i celá sekční vrata. Vozík skončil na zádech pod rampou, ten kluk se naštěstí jen trochu břinknul do hlavy a pořezal od skla z rozbitých oken kabiny. Nakonec ale na improvizované řešení zavření rampy a narovnání a odklizení vozíku stačil vedoucí skladu. Uff.

Odesláno

Podobně vypochodovala ještěrka kamarádovi bokem plachtovýho návěsu. Kámoš říkal, že nevěřil, jak ty sajtny měly pevnost kancelářskýho papíru, když se o ně ta tunová ještěřice opřela

Odesláno

dnes ráno v cca 7:30 předán cíťa 4 do opravy kolem 12 tlf že jede pro mne, a že potřebuje svézt domů. Měl hotovo a to ráno tvrdil že to byu min do 14 hodiny!! Už zase na chvíli noc nechroupe netluče nevrže-pp pružina byla asi 5 cm od horního konce ulomena a vše docel dost rezavé. Synek měl radost že nemusel do práce C pátým. Ještě zítra na to koupit novou AKB. Snad až na sezonní výměny pneu a pravidelnou výměnu oleje a filtrů bude zase dva roky jezdit!

Odesláno
před 3 hodinami, Medvěd napsal:

Podobně vypochodovala ještěrka kamarádovi bokem plachtovýho návěsu. Kámoš říkal, že nevěřil, jak ty sajtny měly pevnost kancelářskýho papíru, když se o ně ta tunová ještěřice opřela

to tam je jen aby plachta držela tvar 😁

Odesláno

Dnes jsem byl nucen se hluboce zamýšlet nad tím, jak se tam ten Tranďák vešel a jak bude vyjíždět ven. Když jsem šel k doktorovi, stála na jeho místě modrá Octavia kombi a když jsem vyšel, byl tam zaparkovaný on.

Jezdí do té ulice každé ráno, když jdu na rehabilitace - ale tohle bylo fakt na těsno.

IMG_20241010_084213.jpg

IMG_20241010_084200.jpg

Odesláno (upraveno)

Bezpochyby

Nebo to auto umí pootočit kola jako kdysivá Trabant Luďka Soboty ve filmu Srdečný pozdrav ze zeměkoule po té, co si ho zkoumali mimozemšťani Lasica se Satinským 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Podobně jsem se kdysi dvakrát nacpal do mezery tak o max 25 větší než 406. Jednou v Krakově, jednou tady v NJ. Pak jsem z okna zahlédl, jak přišla řidička toho zadního auta a nevěřícně zírala na tu minimezeru. Ale za sebou měla přes metr...

Odesláno

dneska jsem vysál zbytek kapaliny v ostřikovači co tam byla od novoty a nalil zimní na minus 30 , tady na horách hrozí ranní mrazícíí 😉, a taky nalil do nádrže VIF a dotankoval z kanystru, včera vyměnil kola a zima může začít 👍

myslím ta česká zima, co je vlastně jen mokro bez sněhu ve městě ;)

Odesláno

Já veškerý houby nechávám zvířátkům - těm jsou určený.
Já si hezky počkám až zvířátka vykrmí a já budu moct zbaštit to masíčko

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...