RichVa Odesláno 2. září 2024 Odesláno 2. září 2024 že by soused? Ale abych nebyl zceůa - před chvílí jsem rozjel přípravu na zítřejší posezení s kolegy radim.1008, Péťa, ozzy56 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Charlie 1 Odesláno 2. září 2024 Odesláno 2. září 2024 V 29. 8. 2024 at 18:49, ozzy56 napsal: dneska Rešovské vodopády, je to od parkoviště v Rešově prudce z kopce asi 1.6 KM, ovšem pak zase zpátky , v dnešním vedru ten výlet nebyl můj nejlepší nápad , ale pak super koupání na Slezské Hartě ty si ten důchod užívaspořad nejde v tahu? té nebavi doma sedět u televizetak to má být před 9 hodinami, BubakGS napsal: ..me skoncila truhlarska dovolena, toz jsem chvili nepsal. 18 mm multiplex nabytkarska preklizka je sice paradni material, ale tezke je to jak cyp. Pomalu to vznika, ale je to sichta... ...supliky (cekam na plnovysuvy s tlumenim) a delici stena jeste nejsou, trochu jsem se precenil... mas to pekny na to ze jsi hobik a nejsi od fochu sleduji co děláš. dílna pěkná , ale pouvazuj o lamelovaci frezce nebo kolikovacim přípravku , nábytek bez viditelných vrutu vypadá lip to je moje pracovní deformace… ja teď dodelavam minikuchynku v pergole , abychom nemuseli tahat všechno z baraku a pak zase zpatky no je to vopruz , mam tam i mini lednici, ale docela se do ni i vejde uz jen spasovat pracovní desky a udelat obkladove desky na zed a je hotovo BubakGS, ozzy56, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
BubakGS Odesláno 2. září 2024 Odesláno 2. září 2024 @Charlie 1 ..lednice paradní, asi si do sklepa taky koupim. Na konfirmaty prijdou bile cepicky.... decka to budou mit na par let, pak to kdyztak rozsroubuju a udelam z toho neco jineho.... ..jak mi prijdou plnovysuvy s tlumenim, tak udelam supliky a pak jeste delici stenu z uzkych skrinek mezi ty postele - rozdelim pokoj podel.... ..lamelovaci frezku mam, horní frezky 2 - malou i velkou... .... ponornou pilu i s vodici listou, docela presnou stolni pilu Hitachi s mikroposuvem.... ..sadu dlát, japonske pilky, přípravky na kolíkování, bazmeg na kapsové spoje (pocket screws), vrtacky vcetne mesni stojanove, oscilacni multitool, aku-sroubovaky... odsavani .... .. ja jsem si za poslednich x let nakoupil hovadin.... ..az ted s tim zacinam neco konecne delat.... pavelu96 a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 2. září 2024 Odesláno 2. září 2024 Dnešek kdyby nebyl, tak by snad bylo i líp Ráno cystoskopie močových cest (zážitek co klidně kdykoli příště oželím, močení teď pálí jak sto čertů) no a pak mi oční doktorka sdělila, že mi sice potvrzení o schopností řídit dá, ale že mám začít uvažovat o operaci očí, že se mi začíná nějakej šedej zákal. Jinak od června mě záda bolí furt, ale celý srpen oproti červenci aspoň můžu chodit. Dnes po měsíci dovolený poprvé v práci, zítra jedu Mělník, Ústí nad Labem, Česká Lípa, Rumburk a zpět do Prahy. Všude by měli čekat učitelé se studenty, tak snad ty krámy nebudu muset nosit v teplejch BubakGS ohodnotil 1 Citovat
zbynek..s Odesláno 3. září 2024 Odesláno 3. září 2024 Včera vytrháno a více méně očištěno, 38ks zatravňovací dlažby (čili cca 550kg) dané na kolečko a projet přes barák a prozměnu je složit před barákem. A bude se jimi plnit už nefunkční septik. Kua ruky mám vytahané jak opica. Po práci zasloužené pivko Radek12 a regenerace v bazénu Dnes odpoledne na hokej se schladit a podívat se jak jsou připravení na sezonu Milan+, BubakGS a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. září 2024 Odesláno 3. září 2024 se bojím, že základní část z loňska určitě nezopakujem Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. září 2024 Odesláno 3. září 2024 (upraveno) @Pe.Trurčitě jsi to chtěl napsat sem? Mi to k žadnemu přispěvku tady nějak nesedí Upraveno 3. září 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Milan+ Odesláno 3. září 2024 Odesláno 3. září 2024 Tipnul bych ,že se vyjadřuje k hokeji. Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. září 2024 Odesláno 3. září 2024 Aha, to je možný, to jsem uplně přehledl že tam je hokej Poruba. Tak to pak jo. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. září 2024 Odesláno 3. září 2024 já tam jezdím nerad, ale když šéfová rozhodne... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 3. září 2024 Odesláno 3. září 2024 Galaxa jak by tě naší z oka vypadla - ta barva na Galajdách nebývá moc často vidět Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 3. září 2024 Odesláno 3. září 2024 Jsem dnes vystěhoval na ubytovnu tchána. 6 let nám tu otravoval život, a to i doslova, protože hulil v pokoji a táhlo to všude. Takže to tam teď dávám do kupy. To je squat. Anti kuřácká barva, co byla bílá, má odstín mezi žlutou a hnědou. Podlaha půjde pryč, snas to dostanu z radiátorů a oken. Ale haleluja. pavelu96, Radek Hurvajz a Havlicek.Lukas ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 3. září 2024 Odesláno 3. září 2024 @ozzy56 poznal jsem správně že jsi byl v Karlové Studánce? ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. září 2024 Odesláno 3. září 2024 (upraveno) @Pepito ano , jezdím tam pro tu minerálku, děláme si z ní kávu, teda moje paní Upraveno 4. září 2024 uživatelem ozzy56 Pepito ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. září 2024 Odesláno 3. září 2024 @Pepito taky mi to prislo jak karlova studanka Citovat
zbynek..s Odesláno 4. září 2024 Odesláno 4. září 2024 @Pe.Tr jestli je to k té Porubě , není to o to vyhrát základní část s takovým náskokem jak minulý rok, ale přepnout mód na Play-off a nevyhořet v prvním kole jako minule a minule ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. září 2024 Odesláno 4. září 2024 přečet sem si na Seznamu test faceliftu e-208mičky, podle mého nádherné auto zvenku i uvnitř , dojezd 400 KM je pro mé potřeby až nad hlavu , ale cena 890 tisíc vyšachuje 99% potenciálních zájemců z řad obyčejných lidí... Hafity a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. září 2024 Odesláno 4. září 2024 před 29 minutami, zbynek..s napsal: @Pe.Tr jestli je to k té Porubě , není to o to vyhrát základní část s takovým náskokem jak minulý rok, ale přepnout mód na Play-off a nevyhořet v prvním kole jako minule a minule bylo, ano vim , ale letos ten mansaft je zase s plno novyma klukama ... no uvidime. zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. září 2024 Odesláno 4. září 2024 před 5 minutami, ozzy56 napsal: přečet sem si na Seznamu test faceliftu e-208mičky, podle mého nádherné auto zvenku i uvnitř , dojezd 400 KM je pro mé potřeby až nad hlavu , ale cena 890 tisíc vyšachuje 99% potenciálních zájemců z řad obyčejných lidí... proč? 890 je dobra cena , v 1999 se prodavala 1,8i 406 v kombiku za 750 a to ta vyplata a finance obecne bylo uplne nekde jinde. mmch v 2007 za 750 byl peugeot ion..... Péťa a MJSytic ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. září 2024 Odesláno 4. září 2024 Petře, 208 je malé auto, srovnávat se 406 se nedá , nakonec prodejní čísla v ČR hovoří jasně..., prostě to vypadá tak, že Peugeota asi už nebudu mít, i když bych chtěl, ale tu cifru prostě nedám Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.