Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 29. 8. 2024 at 18:49, ozzy56 napsal:

dneska Rešovské vodopády, je to od parkoviště v Rešově prudce z kopce asi 1.6 KM, ovšem pak zase zpátky 😯, v dnešním vedru ten výlet nebyl můj nejlepší nápad 😧, ale pak super koupání na Slezské Hartě  👍

DSCN0049.JPG

ty si ten důchod užívas😂👍pořad nejde v tahu? té nebavi doma sedět u televize😂tak to má být👍

před 9 hodinami, BubakGS napsal:

..me skoncila truhlarska dovolena, toz jsem chvili nepsal. 18 mm multiplex nabytkarska preklizka je sice paradni material, ale tezke je to jak cyp. :D Pomalu to vznika, ale je to sichta...   ...supliky (cekam na plnovysuvy s tlumenim) a delici stena jeste nejsou, trochu jsem se precenil... :D 

foto1.png

foto4.png

mas to pekny na to ze jsi hobik a nejsi od  fochu👍 sleduji co děláš. dílna pěkná , ale pouvazuj o lamelovaci frezce nebo kolikovacim přípravku , nábytek bez viditelných vrutu vypadá lip😉 to je moje pracovní deformace…

ja teď dodelavam minikuchynku v pergole , abychom nemuseli tahat všechno z baraku a pak zase zpatky no je to vopruz ,

mam tam i mini lednici, ale docela se do ni i vejde😂 

uz jen spasovat pracovní desky a udelat obkladove desky na zed a je hotovo 😎

IMG_8594.jpeg

IMG_9172.jpeg

Odesláno

@Charlie 1 ..lednice paradní, asi si do sklepa taky koupim. Na konfirmaty prijdou bile cepicky.... decka to budou mit na par let, pak to kdyztak rozsroubuju a udelam z toho neco jineho....  ..jak mi prijdou plnovysuvy s tlumenim, tak udelam supliky a pak jeste delici stenu z uzkych skrinek mezi ty postele - rozdelim pokoj podel....  ..lamelovaci frezku mam, horní frezky 2 - malou i velkou...  .... ponornou pilu i s vodici listou, docela presnou stolni pilu Hitachi s mikroposuvem....  ..sadu dlát, japonske pilky, přípravky na kolíkování, bazmeg na kapsové spoje (pocket screws), vrtacky vcetne mesni stojanove, oscilacni multitool, aku-sroubovaky... odsavani  .... .. ja jsem si za poslednich x let nakoupil hovadin....  ..az ted s tim zacinam neco konecne delat....

Odesláno

Dnešek kdyby nebyl, tak by snad bylo i líp

Ráno cystoskopie močových cest (zážitek co klidně kdykoli příště oželím, močení teď pálí jak sto čertů)

no a pak mi oční doktorka sdělila, že mi sice potvrzení o schopností řídit dá, ale že mám začít uvažovat o operaci očí, že se mi začíná nějakej šedej zákal.

Jinak od června mě záda bolí furt, ale celý srpen oproti červenci aspoň můžu chodit.

Dnes po měsíci dovolený poprvé v práci, zítra jedu Mělník, Ústí nad Labem, Česká Lípa, Rumburk a zpět do Prahy. Všude by měli čekat učitelé se studenty, tak snad ty krámy nebudu muset nosit v teplejch 

Odesláno

Včera vytrháno a více méně očištěno, 38ks zatravňovací dlažby (čili cca 550kg) dané na kolečko a projet přes barák a prozměnu je složit před barákem. A bude se jimi plnit už nefunkční septik. Kua ruky mám vytahané jak opica.

COLLAGE02.thumb.jpg.a39d9826d4b7676896df47ead1a929cb.jpg

Po práci zasloužené pivko Radek12 a regenerace v bazénu 👌

Dnes odpoledne na hokej se schladit a podívat se jak jsou připravení na sezonu

ptelk.jpg.b816267362657573cf47694feccfa0af.jpg

Odesláno

Jsem dnes vystěhoval na ubytovnu tchána. 6 let nám tu otravoval život, a to i doslova, protože hulil v pokoji a táhlo to všude. Takže to tam teď dávám do kupy. To je squat. Anti kuřácká barva, co byla bílá, má odstín mezi žlutou a hnědou. Podlaha půjde pryč, snas to dostanu z radiátorů a oken. Ale haleluja. 

Odesláno

přečet sem si na Seznamu test faceliftu e-208mičky, podle mého nádherné auto zvenku i uvnitř 👍, dojezd 400 KM je pro mé potřeby až nad hlavu 👍, ale cena 890 tisíc vyšachuje 99% potenciálních zájemců z řad obyčejných lidí...;)

Odesláno
před 29 minutami, zbynek..s napsal:

@Pe.Tr jestli je to k té Porubě😎 , není to o to vyhrát základní část s takovým náskokem jak minulý rok, ale přepnout mód na Play-off a nevyhořet v prvním kole jako minule 😪 a minule 😪

bylo, ano vim 🙈 , ale letos ten mansaft je zase s plno novyma klukama ... no uvidime. 

Odesláno
před 5 minutami, ozzy56 napsal:

přečet sem si na Seznamu test faceliftu e-208mičky, podle mého nádherné auto zvenku i uvnitř 👍, dojezd 400 KM je pro mé potřeby až nad hlavu 👍, ale cena 890 tisíc vyšachuje 99% potenciálních zájemců z řad obyčejných lidí...;)

proč? 890 je dobra cena , v 1999 se prodavala 1,8i 406 v kombiku za 750 a to ta vyplata a finance obecne bylo uplne nekde jinde. 

mmch v 2007 za 750 byl peugeot ion.....

Odesláno

Petře, 208 je malé auto, srovnávat se 406 se nedá :myslim,  nakonec prodejní čísla v ČR hovoří jasně..., prostě to vypadá tak, že Peugeota asi už nebudu mít, i když bych chtěl, ale tu cifru prostě nedám

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...