Klemoň Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 před 6 hodinami, davidse napsal: Koupil jsem si lístek na Vetřelec Romulus v CineStaru Ostravě Tak sem pak napiš názor ať neutrácíme za blbost . . Díky předem Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
dýzl Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 Co jsem dnes udělal-podařil se mi zprovoznit propojení MT s NTB takže jsem pár obrázků přetáhnul do kompu. A přidám, bo na to není rubrika, a taky se to krapítek týká tohoto tématu, co se nepovedlo! Páč nesleduji kulturní akce, tak jsem zjistil, samozřejmě pozdě, že dnes má u nás v JH koncert Progres 2. Mám tedy jejich komplet tvorbu na vinilu a v digi na záložním HDD, ale naživo je naživo!! To je jedna z mála Československých skupin na které bych šel. Hafity, Milan+ a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 (upraveno) Ad koncert Většinou se dá těsně před koncertem buď koupit lupen přímo na kase nebo od někoho, komu třeba zrovna dala kopačky baba nebo tak (překupníky co by chtěli za lupen vyšší než normální cenu nemyslím a u PROGRES 2 bych to ani neočekával) Upraveno 9. srpen 2024 uživatelem Medvěd Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 Dnes jsem ai zkusmo naházel kufry a bagáž do auta na dovolenou u moře, na kterou jedeme v pondělí. Jedeme mojí 307 sw, 3 dospělí, 4 děti (4, 6, 8 a 11 let). 2 malé kufry a tašky za 3 řadu sedaček, 4 velké kufry a tašky do rakve. Fakt 307 sw je naprosto geniální auto. Sedačky vzadu jsou spíš jen pro malé děti, ale s tím já nemám problém, bo tam 2 malé děti pohodlně usadím. Ještě jedu zítra zavařit vypálenou díru v katu, ať to nemusíme těch 1000km poslouchat. Citovat
sitler Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 zitra rano odjezd na dovolenou. Nejen ze nemam zabaleny ani tricko (o spodkach ani nemluve), ale nemam hotovy ani veci do prace .. super zacatek Klemoň a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 @sitler práce naštěstí nemá nožičky a počká na tebe po dovolený Citovat
sitler Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 @Fruktis to sice nema, ale kdyz ji nechas lezet a bez dozoru, tak ta svina bez dozoru tajne suka a mnozi se, neb nezna ochranu Fruktis, Vena garážmistr, Péťa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
dýzl Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 Medvěde ono by to šlo, ale už to bylo v polovině, když jsem přes Vajgar slyšel něco známého a začal zkoumat na netu zda slyším dobře nebo je to nějaký revival či normální kapela na tancovačky!! Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 10. srpen 2024 Odesláno 10. srpen 2024 (upraveno) Dnes mi to prostě nedalo a po obědě jsem s juniorem vyrazil přerušit moje šest týdnů trvající lazaření. Vyjeli jsme autem kousek nad Beroun do Nového Jáchymova, odkud jsme vyšli k rozhledně Maminka (appka Turistických známek nově umožňuje potvrdit si v ní, když přímo na místě jsi a páč už většinu TZ mám, tak mi to potvrzování pozice taky dává náplň výletu). Následně jsme se stejnou cestou vrátili zpět k autu a pak přejeli na Zdejcinu, odkud to není daleko na rozhlednu Děd. Telefon mi tvrdí něco o 9,5 km a 11 752 krocích, což mi přijde poněkud nadnesené Každopádně jsem výlet dal i s lehce bolavou kyčlí - uvidíme, co tomu řekne večer tělo nebo v pondělí fyzioterapeutka. Ještě před dvěma týdny jsem nebyl ve stavu dojít v kuse od tramvaje do práce, tohle je opravdu značnej posun k normálu. Waze z naší Galaxy udělala regulérní off road, když nás k rozhledně Děd vedla tudy https://photos.google.com/u/0/photo/AF1QipNe_5Eu0EECiYTgZG8rU_c0X0Cb2KBVTr-9FuVW Přičemž v bodě 2 jsme z úzké asfaltky uhli na ještě užší, z které se někde za bodem 3 náhle stala lesní cesta po níž jsme velice opatrně dojeli k místu 4, kde jsme nechali auto stát a došli asi kilák k rozhledně. Pak jsme pokračovali po asfaltce, ze které se posledních 600 m nad Zdejcinou zase stala lesní cesta - no byl jsem zpocenej hůř než v Rumunsku. Doma mi mapy.cz tuhle cestu autem vůbec nenabídly, WAZE je holt odvážná školačka a já si místy drbal hlavu, ale nebylo návratu (nicméně žádnej zákaz jsme cestou neviděli) Upraveno 11. srpen 2024 uživatelem Medvěd Fruktis a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 10. srpen 2024 Odesláno 10. srpen 2024 @Medvěd pohyb léčí..ale až se to rozlezi Já přesun lázně,prahu jsem objel severem, nikde zácpa ani ň. Sice se jelo o 45 dýl,ale aspoň to malý smrade spalo,když drncalo auto. Jinak jsem se vlastně zasmál,nevím kde to bylo, ale potkal jsem dopravaky jak vyšetřují nehodu pískoviště taková ta škeble plastová byla na silnici, tak to tam fotili zapisovali.. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
jirka307 Odesláno 10. srpen 2024 Odesláno 10. srpen 2024 (upraveno) Tak jsem dnes jel ze synem na ryby a docela dobrý- asi jsi znovu pořídím povolenku po 5 letech Upraveno 10. srpen 2024 uživatelem jirka307 Doplnění radim.1008, Klemoň, Pepito a 9 další ohodnotil 12 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 11. srpen 2024 Odesláno 11. srpen 2024 před 11 hodinami, Fruktis napsal: Já přesun lázně,prahu jsem objel severem, nikde zácpa ani ň. Sice se jelo o 45 dýl,ale aspoň to malý smrade spalo,když drncalo auto. Jinak jsem se vlastně zasmál,nevím kde to bylo, ale potkal jsem dopravaky jak vyšetřují nehodu pískoviště taková ta škeble plastová byla na silnici, tak to tam fotili zapisovali.. Včera jsem ráno vyrazil s máti na hrob. Poslední dobou už je to jen o " rychlé " zastávce na hrobě a o trochu delší zastávce u strejce dokud byla živa tetka máti ségra tak to býval skoro na celí den dokud jsme tam jezdili ještě za dědou tak to bylo na celí víkend. Ale proto to úplně nepíšu ráno jsem vyjížděl okolo 7,30 z domova a tam jsem byl něco málo před 9 a prágl jsem projížděl od D11 na D6 a při návratu sem vyjížděl z tama něco po 11,30 a doma se zastávkou na Černém mostě něco po 13,30 ráno byl provoz nicotný kolem poledního když jsem valil od D6 na ten ČM tak mě přišlo na sobotu a prázdniny docela že je dost hustý provoz ale tak je to taky možná tím že od půlky června sem nebyl na busu a nemám úplně přehled jak moc polevil provoz o prázdninách. Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. srpen 2024 Odesláno 11. srpen 2024 (upraveno) @Vena garážmistr to děláji ty mraky uzavirek vsude okolo, nezapomen ze se vcera zhazoval most u stare Boleslavi pres dalnici. EDIT: ted mi psala zena ze most se v noci nepovedlo odklidit takze brandys je total ucpany bo D10 je furt lock Upraveno 11. srpen 2024 uživatelem Pe.Tr Citovat
Pepito Odesláno 11. srpen 2024 Odesláno 11. srpen 2024 (upraveno) Včera jsme se svezli parní lokomotivou z Kostelce nad Orlicí do Potštejna. Ukápla mi i slza při nostalgické vzpomínce na mládí. VID_20240810_153213(0).mp4 Upraveno 11. srpen 2024 uživatelem Pepito Doplňující info regius, Lihous, jirka307 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pepito Odesláno 11. srpen 2024 Odesláno 11. srpen 2024 VID_20240810_154048(1)(0).mp4 ozzy56 a Lihous ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 11. srpen 2024 Odesláno 11. srpen 2024 před 2 hodinami, Vena garážmistr napsal: Včera jsem ráno vyrazil s máti na hrob. Poslední dobou už je to jen o " rychlé " zastávce na hrobě a o trochu delší zastávce u strejce dokud byla živa tetka máti ségra tak to býval skoro na celí den dokud jsme tam jezdili ještě za dědou tak to bylo na celí víkend. Ale proto to úplně nepíšu ráno jsem vyjížděl okolo 7,30 z domova a tam jsem byl něco málo před 9 a prágl jsem projížděl od D11 na D6 a při návratu sem vyjížděl z tama něco po 11,30 a doma se zastávkou na Černém mostě něco po 13,30 ráno byl provoz nicotný kolem poledního když jsem valil od D6 na ten ČM tak mě přišlo na sobotu a prázdniny docela že je dost hustý provoz ale tak je to taky možná tím že od půlky června sem nebyl na busu a nemám úplně přehled jak moc polevil provoz o prázdninách. Včera po poledni vrcholil Prague Pride Festival průvodem z centra na Letnou = je tedy dost možné, že město bylo na sobotu víc zacpané jak se místo kudy vedl mnohatisícihlavý průvod řidiči snažili objet Citovat
Klemoň Odesláno 11. srpen 2024 Odesláno 11. srpen 2024 před 50 minutami, Pepito napsal: Včera jsme se svezli parní lokomotivou Škoda, že takováhle krasavice jede tendrem napřed. V tomhle případě to určitě není o lepším výhledu strojvůdce. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 11. srpen 2024 Odesláno 11. srpen 2024 (upraveno) V 11. 8. 2024 at 9:32, Medvěd napsal: Včera po poledni vrcholil Prague Pride Festival průvodem z centra na Letnou = je tedy dost možné, že město bylo na sobotu víc zacpané jak se místo kudy vedl mnohatisícihlavý průvod řidiči snažili objet No já se vracel včera po 11 hodině od Brna přes spojku a osobáky měli volno a my velcí jeli cca 70km/h takže vlastně také. Ale je pravda že jela auta relativně hustě . . . Jinak jsem si nedal od 01,00 žádné jídlo a na desátou mne to krutě zaskočilo a musel jsem "nouzově" na oběd : Candát po mlynářsku na cca 40km D1 EDIT: Sloučit citace mi nejdou, vložit JPEG Candáta mi nejde . . sakra co to je zase za den . . . Hmm tak nejde vložit žádný obrázek, ani Andula nad Boleslaví . . . EDIT po druhé - tak už to jde Upraveno 17. srpen 2024 uživatelem Klemoň Citovat
Pepito Odesláno 11. srpen 2024 Odesláno 11. srpen 2024 A večer jsme završili minikocertem Věry Špinarové revival a bylo to super Lenka Hečková to umí skvěle. Opět nostalgie. VID_20240810_194933(1)(0).mp4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.