Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Mě samozřejmě překvapilo a současně i potěšilo, že se někdo takhle v únorovou neděli v poledne koupe jak v létě, ale daleko větší překvapení byl fakt, že do vody lezli zcela nazí - kolem rybníka chodily desítky lidí, já bych asi měl větší problém se na veřejnosti ocitnout bez šatů než vlézt do té studené vody, což jsem jako mladý vodák často nedobrovolně absolvoval.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Před časem jsem se rozhodl zkompletovat Bigglesovky a i tady jsem je sháněl. Někdy na podzim se mi je povedlo zkompletovat - ale pak jsem zjistil, že je všechny nemám, že vyšly ještě 2 Bigglesovky v komiksové úpravě.

No a dneska jsem je sehnal

Takže snad už můžu být v klidu

knihy.jpg

Upraveno uživatelem Péťa
Otočení obrázků
Odesláno (upraveno)

teď si představ, jak praskne hadice hydrauliky při zvedání korby na T 148--celé auto od oleje, 50 litrů na autě a na zemi 👍, pokud stojíš dobře, tak jsi spláchnutý aj ty jako řidič 😂, navíc je olej teplý

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Už nám tu prdla sací hadice od 6t, 200l oleje ven :D Tady když prdne hadice, tak se nic nestane, pokud nějakej chytrák teda neveme za páku xD Jo, pálí to pěkně, tady ty vozíky jedou 24/7, mají jen 2 hodiny denně pauzu... Vaří to jak prase.

Odesláno (upraveno)

Děkuju Petrinza za rychlou odpověď. Já jsem pracovně až do čtvrtka večer mimo domov a tak jsem nestihl přesný počet knih doplnit.

Ještě jsem mimo edice pořídil výbor To nejlepší z Bigglese, takže celkem je vydáno téměř 100 knih

image.thumb.png.ef2245ed44c2261c90e71c8ebdc8c462.png

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...