Charlie 1 Odesláno 14. leden 2024 Odesláno 14. leden 2024 Tak dnes jen obed a pak valeni doma u televize a odpočinek Milan+, ozzy56, BubakGS a 1 další ohodnotil 4 Citovat
sitler Odesláno 14. leden 2024 Odesláno 14. leden 2024 To vpredu vypada jak svickova, ale to druhe? To vypada jak rizek s houskovym knedlikem a zelim? Pavlisov? To moc casto nevidam Citovat
Péťa Odesláno 14. leden 2024 Odesláno 14. leden 2024 Restaurace u Pitašů, Velký Třebešov @sitler Ano, je to Pavlišov, u nás běžný pokrm. Citovat
sitler Odesláno 14. leden 2024 Odesláno 14. leden 2024 Moc casto to nikde nevidam, ale na nachodsku moc pravidelne nejsem. Chutove za me dobra kombinace, skoda, ze neni na listku casteji Citovat
Charlie 1 Odesláno 14. leden 2024 Odesláno 14. leden 2024 Ano Restaurace u Pitašu a Pavlišov za 139kč porce jak pro prase a plna hospoda a pak ze to nejde v pohostinství sitler a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 14. leden 2024 Odesláno 14. leden 2024 V 13. 1. 2024 at 18:12, Hafity napsal: Po tomhle taky koukám, ale benzín s koulí aby jeden pohledal.... Zítra a v úterý budu v Chomoutově a spát budu v Jirkově. Kdybys chtěl dát kafe nebo pokec, ozvi se Citovat
Pepito Odesláno 15. leden 2024 Odesláno 15. leden 2024 @Medvěde, Chomoutov je u Olomouce. PaKr a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 15. leden 2024 Odesláno 15. leden 2024 Tady v tom Chomoutově je za volantem jeden chomout vedle druhýho, proto ho nazývám tak, jak je mi to přirozené Citovat
petrinza Odesláno 15. leden 2024 Odesláno 15. leden 2024 (upraveno) Nekoukali jste se někdo večer na dvojce na dokumentární seriál K poctě zbraň? Ukazovali tam repliku obrněného auta Tatra OA30. Vzpomněl jsem si na svého dědu, byl na vojně u pluku útočné vozby. Rád fotil. I tuhle fotku z autoparku, vlevo Tatry OA 30, vlevo Škoda PaII (tuším OA 25). Evidentně se to s.alo i bez jakékoliv elektroniky. Je to v Milovicích. Upraveno 15. leden 2024 uživatelem petrinza ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 16. leden 2024 Odesláno 16. leden 2024 ano, sr*alo, ale opravil to kdejaký ňouma krumpáčem, když to přeženu... , dnešní vojenskou techniku při poruše můžeš leda odstavit a přikrýt maskovací plachtou--zkus pokecat s dnešní obsluhou... Citovat
ozzy56 Odesláno 16. leden 2024 Odesláno 16. leden 2024 (upraveno) dnes pár kiláků od Ostravy--Kyjovice, nádherná procházka lesní zasněženou krajinou, bezvětří, slunko pralo jak sedlák cepem, super Upraveno 16. leden 2024 uživatelem ozzy56 zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 17. leden 2024 Odesláno 17. leden 2024 Dnešní cesta z práce díky této kontrolce celkem zábava Hezky jsem si zavzpomínal na jízdy se 120, že buď budeš brzdit, nebo zatáčet radim.1008 a zbynek..s ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 17. leden 2024 Odesláno 17. leden 2024 Ráno v 5,30 jedu do Sokolova - se mi zdá, že cesta bude výživná Už aby byl dubenec A k tématu Dneska jsem jel kvůli nehodě na D8 z Dejvic do Roudnice po starý přes Kralupy a Velvary - nečekal jsem, že tudy budu muset jet kvůli stejné nehodě i zpátky a už vůbec jsem nečekal, že kolem 13 hodiny uvidím na výjezdu z Kralup směr Tursko postávat za škarpou muflona s nádherně zatočenýma rohama (fotku bohužel nemám) Citovat
sitler Odesláno 17. leden 2024 Odesláno 17. leden 2024 Tady to pekne primrzlo a svinsky to klouze Citovat
RichVa Odesláno 18. leden 2024 Odesláno 18. leden 2024 Dnes jsem při ranní cestě do zaměstnání vytáhl "anakondu" z motoru ... už zase. Více u mě ve vlákně o autě. Citovat
Medvěd Odesláno 19. leden 2024 Odesláno 19. leden 2024 (upraveno) Ranní probuzení na Kvildě plné zážitků a) ráno auto vypadalo jako ledová koule a venku bylo -6 C Vzhledem k potřebě nutné očisty skel a polonásilnému otevření obou šoupaček jsem u auta trdloval už v 6,45, byť snídaně byla v druhém penzionu asi 500 m daleko domluvena na 7,30 b) při odjezdu z parkoviště dlouze pištěly couvací senzory, na palubce se objevil žlutý trojúhelníček a hláška "PARK ASISTANT UNAVAILABEL" (asi) - snad jsou jen namzrlé a cestou domů to rozchodí c) při snídani, kdy jsme na stole měli společný talíř se šunkou a sýrem a na dalším nějaký marmošky a medy) se slečna zeptala, jestli si dáme kávu nebo čaj a záhy se objevila s třemi talíři "volských ok". Vzhledem k mému celoživotnímu odporu k vajíčķům v jakékoli úpravě jsem slečně řekl, že kdyby se zeptala, tak bych jí zastavil a rovnou jsem svou porci nabídl klukům s tim, že šunka a sýr mi bude stačit. Po chvíli servírka přiběhla s tím, že by mi v kuchyni mohli ohřát párky. Souhlasil jsem Když mi je za několik minut přinesla, tak jen prohodila, že si je budu musel připlatit (snídaně byla placena v rámci ubytování). Nic zlého netuše, kývl jsem a při odchodu jsem za 4 nožičky párku připlácel 170 Kč!!! Holt líná huba a předpoklad, že jsem starej pardál a hned tak mě nic nepřekvapí, dnes narazila. Upraveno 19. leden 2024 uživatelem Medvěd Citovat
pavelu96 Odesláno 21. leden 2024 Odesláno 21. leden 2024 Včera nám zablikalo LED světlo v koupelně a po otevření zjištěn skrat na jednom ze tří pásků ledek. Hodil jsem ho ke kamarádovi, ať se na to mrkne a zkusí ten pásek bypasnout a dneska už svítíme s 2/3 výkonem Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. leden 2024 Odesláno 21. leden 2024 (upraveno) Stačilo tu jednu LED proletovat. Zbytek by svitil Upraveno 21. leden 2024 uživatelem Radek Hurvajz Milan+, Klemoň a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 21. leden 2024 Odesláno 21. leden 2024 Radek byl rychlejší, než jsem to dopsal Takhle to vypadá, že to jen proletoval. Protože jsou diody v sérii, tak brzy umřou všechny. Citovat
pavelu96 Odesláno 21. leden 2024 Odesláno 21. leden 2024 Až to blikne po druhé, tak to letí do kontejneru na elektroodpad a koupí se světlo s výměnou žárovkou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.