Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
V 13. 1. 2024 at 18:12, Hafity napsal:

Po tomhle taky koukám, ale benzín s koulí aby jeden pohledal.... :nevim

Zítra a v úterý budu v Chomoutově a spát budu v Jirkově. Kdybys chtěl dát kafe nebo pokec,  ozvi se

Odesláno (upraveno)

Nekoukali jste se někdo večer na dvojce na dokumentární seriál K poctě zbraň? Ukazovali tam repliku obrněného auta Tatra OA30. Vzpomněl jsem si na svého dědu, byl na vojně u pluku útočné vozby. Rád fotil. I tuhle fotku z autoparku, vlevo Tatry OA 30, vlevo Škoda PaII (tuším OA 25). Evidentně se to s.alo i bez jakékoliv elektroniky. Je to v Milovicích.20240115_192456(1).jpg.7da7ecc58e14b0aac747c4a7ddb665ea.jpg

Upraveno uživatelem petrinza
Odesláno

ano, sr*alo, ale opravil to kdejaký ňouma krumpáčem, když to přeženu... :), dnešní vojenskou techniku při poruše můžeš leda odstavit a přikrýt maskovací plachtou--zkus pokecat s dnešní obsluhou...

Odesláno (upraveno)

dnes pár kiláků od Ostravy--Kyjovice,  nádherná procházka lesní zasněženou krajinou, bezvětří, slunko pralo jak sedlák cepem, super :super

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Ráno v 5,30 jedu do Sokolova - se mi zdá, že cesta bude výživná 

Už aby byl dubenec 

A k tématu 

Dneska jsem jel kvůli nehodě na D8 z Dejvic do Roudnice po starý přes Kralupy a Velvary - nečekal jsem, že tudy budu muset jet kvůli stejné nehodě i zpátky a už vůbec jsem nečekal,  že kolem 13 hodiny uvidím na výjezdu z Kralup směr Tursko postávat za škarpou muflona s nádherně zatočenýma rohama (fotku bohužel nemám)

Odesláno

Dnes jsem při ranní cestě do zaměstnání vytáhl "anakondu" z motoru 😞 ... už zase. Více u mě ve vlákně o autě.

20240118_064046.thumb.jpg.8a55b6b330768fad8cf38ffc7c23af00.jpg

Odesláno (upraveno)

Ranní probuzení na Kvildě plné zážitků 

a) ráno auto vypadalo jako ledová koule a venku bylo -6 C

Vzhledem k potřebě nutné očisty skel a polonásilnému otevření obou šoupaček jsem u auta trdloval už v 6,45, byť snídaně byla v druhém penzionu asi 500 m daleko domluvena na 7,30

b) při odjezdu z parkoviště dlouze pištěly couvací senzory, na palubce se objevil žlutý trojúhelníček a hláška "PARK ASISTANT UNAVAILABEL" (asi) - snad jsou jen namzrlé a cestou domů to rozchodí

c) při snídani,  kdy jsme na stole měli společný talíř se šunkou a sýrem a na dalším nějaký marmošky a medy) se slečna zeptala,  jestli si dáme kávu nebo čaj a záhy se objevila s třemi talíři "volských ok". Vzhledem k mému celoživotnímu odporu k vajíčķům v jakékoli úpravě jsem slečně řekl,  že kdyby se zeptala, tak bych jí zastavil a rovnou jsem svou porci nabídl klukům s tim, že šunka a sýr mi bude stačit.  Po chvíli servírka přiběhla s tím, že by mi v kuchyni mohli ohřát párky. 

Souhlasil jsem

Když mi je za několik minut přinesla,  tak jen prohodila,  že si je budu musel připlatit (snídaně byla placena v rámci ubytování). Nic zlého netuše, kývl jsem a při odchodu jsem za 4 nožičky párku připlácel 170 Kč!!!

Holt líná huba a předpoklad,  že jsem starej pardál a hned tak mě nic nepřekvapí,  dnes narazila.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Včera nám zablikalo LED světlo v koupelně a po otevření zjištěn skrat na jednom ze tří pásků ledek. 

20240120_110244.jpg

Hodil jsem ho ke kamarádovi, ať se na to mrkne a zkusí ten pásek bypasnout a dneska už svítíme s 2/3 výkonem :papa

20240121_172537.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...