sitler Odesláno 4. listopad 2023 Odesláno 4. listopad 2023 @Radek Hurvajz prej to je docela pitelny pivo jsem slysel, je to tak? Citovat
Péťa Odesláno 4. listopad 2023 Odesláno 4. listopad 2023 @sitler U "nás" v Náchodě se říká: "Dáš si pivo nebo Primátor?" radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. listopad 2023 Odesláno 5. listopad 2023 před 12 hodinami, sitler napsal: @Radek Hurvajz prej to je docela pitelny pivo jsem slysel, je to tak? Jo, bylo celkem dobrý, běžně tyhle "India Pale" nepiju tak neumim uplně posoudit, ale mě to chutnalo. Citovat
Weri 605 Odesláno 5. listopad 2023 Odesláno 5. listopad 2023 před 12 hodinami, Péťa napsal: @sitler U "nás" v Náchodě se říká: "Dáš si pivo nebo Primátor?" My pražáci tam říkáme - dáš si kozla nebo vys.átor... úplně se jim to nelíbí, ale zasmějou se.. Citovat
sitler Odesláno 5. listopad 2023 Odesláno 5. listopad 2023 @Péťa tak Primator jako lezak je slabota, ale IPA mzue byt jinde , uplne jina technologie , hlavne kdyz to neni starobahnostarobrno Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. listopad 2023 Odesláno 5. listopad 2023 Hele, starobrno piju běžně, teda 11 nebo Bitr a je to dobrý, dokonce i ti co to u nas odmítali přiznavají že se to hodně zlepšilo. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. listopad 2023 Odesláno 6. listopad 2023 (upraveno) V 4. 11. 2023 at 9:07, ozzy56 napsal: Murphyho zákony jsou vždy platné Jak jinak xD Člověk jede zrovna domů. 2 měniče udělaly bác. Upraveno 6. listopad 2023 uživatelem VojtouNerCZ ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 10. listopad 2023 Odesláno 10. listopad 2023 Dneska kolem poledne jsem chvíli nevěděl, jestli juniora po příchodu z práce rovnou zabiju nebo si to před tím radši hodím sám Nakonec ale příhoda nebyla až tak horká - každopádně finále ještě není a já se trochu obávám jaký asi bude konečný výsledek Pavel se dnes stal účastníkem dopravní nehody (naštěstí na místě spolujezdce) Co se zdraví týče, je vše v pohodě - ale ... Pavel dnes s celou třídou šli na Výstaviště do Letňan na výstavu elektromobilů. Třídní je prý jen odvedl a šel si po svých, kluci si měli celý prostor projít, prohlídnout co je zaujme a pak měli volno. Junior se společně s pro něj neznámým klukem dostali do nějakého auta (Pavel naštěstí usedl na místo spolujezdce) a ten druhý *** zkusmo zařadil na voliči Dčko, V tom okamžiku prý auto vystřelilo vpřed, porazilo nějaký pult a narazilo do vystavené dodávky Nedělám si o Pavlovi přehnané iluze, ale hrát si s řazením by ho u vystavenýho auta snad nenapadlo - i když nikdy neříkej nikdy, že? Následně mi teda Pavel volal, že je v maléru, že čeká na policajty a že snad půjde jenom o svědectví, i když prý tam někdo vykřikuje, že v tom autě vůbec neměli co sedět (to je divný, páč prý než se dostali dovnitř, tak čekali, než z auta vylezou jiní kluci). Nakonec prý policajt po sepsání zápisu Pavla pustil s tím, že podle něj je to hlavně chyba vystavovatele, že to neměl nijak zajištěný (v tom s ním naprosto souhlasím), ale toho druhýho tam ještě když Pavel odcházel, držel. Teď uvidíme, co na to škola a jestli po nás nakonec nebudou vystavovatelé požadovat nějaký koruny Každopádně kdyby mi tohle někdo vyprávěl, tak mu prostě nevěřím, že je něco podobnýho vůbec možný Rikic339 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 10. listopad 2023 Odesláno 10. listopad 2023 Jak se muze vystavene aut dat nastartovat? A rozjet? ehm... to to vystavoval debil, ne To auto prece musi byt zajistene, aby se toto nestalo. Naprosto bezne se stane, ze nekdo cvakne o nejakej cudl. Vystoavovatel je diletant. A jestli bude chtit neco platit, hnal bych ho svinskym krokem. Velmi svinskym. dýzl, Rikic339 a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 10. listopad 2023 Odesláno 10. listopad 2023 Protože, co jsme četl jinde tak jde o čínský elektromobil. To se jako hned po Déčku samovolně rozjede? Citovat
Rikic339 Odesláno 10. listopad 2023 Odesláno 10. listopad 2023 Viděl bych to tak, že vystavovatel nechal v autě klíč, startování bylo bezklíčový, kluci mačkali všechno možný a nastartovali (u elektra to nezkušený člověk ani neví že je nastartováno ) no a pak už jen D, pustit brzdu a nazdar.. Ale je to jen teorie Každopádně 100% vina vystavovatele za mě, má to mít zabezpečený proboha.. Medvěd a dýzl ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 10. listopad 2023 Odesláno 10. listopad 2023 Hlavně, že se nestalo nic horšího Že tam předtím někdo nestál apod. Rozhodně vina a ostuda vystavovatele. Příště už bych ho tam vůbec nezval Rikic339 a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 10. listopad 2023 Odesláno 10. listopad 2023 před 17 minutami, Rikic339 napsal: Viděl bych to tak, že vystavovatel nechal v autě klíč, startování bylo bezklíčový, kluci mačkali všechno možný a nastartovali (u elektra to nezkušený člověk ani neví že je nastartováno ) no a pak už jen D, pustit brzdu a nazdar.. Ale je to jen teorie Každopádně 100% vina vystavovatele za mě, má to mít zabezpečený proboha.. Klíče měl v kapse vystavovatel, prej minimálně 10m od auta (I kdyby 5, v autě prostě nebyly) Citovat
MJSytic Odesláno 10. listopad 2023 Odesláno 10. listopad 2023 Mohlo to být už dávno "nastartovaný". Lidi běžně při předváděčkách nechávají hybridy a elektra nastartovaný a odejdou vrátit klíče. Na "fleetech" běžná věc. Takže pokud to bylo živý (třeba když vystavovatel někomu něco ukazoval), tak už k rozjetí není daleko a klíč v autě být nemusí NJN, kdyby to dělalo zvuk V8, tak se to nestane Pepito, Medvěd, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 10. listopad 2023 Odesláno 10. listopad 2023 (upraveno) Už je to i populární Upraveno 10. listopad 2023 uživatelem Medvěd radim.1008, pavelu96 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
dýzl Odesláno 10. listopad 2023 Odesláno 10. listopad 2023 Dnes jsem se dokopal k výměně vložek zámků na XP-kdo zná tak je to skoro stejné jako na Stošestém. Jeden v mimulé zimě zamrzl a pak nefungoval, druhý zamrzl a po rozmrznití pár dnů chodil a pak se rozhodl že už nebude fungovat. Vlžky i s klíči necelé 400kč a k tomu vrut v kovomatu za 18kč (byl třeba jen jeden a dlouhý, min asi 15cm). ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 10. listopad 2023 Odesláno 10. listopad 2023 @Medvěd Ja byl pred lety svedkem v Lipsku tusim 2019 na veletrhu ze se nekomu povedlo nastartovat vystaveny armadni vrtulnik primo v hale - nemam zaznam ale bylo hodne usmevne pozorovat "sprintovat" do kokpitu vojaka aby zjednal napravu - a to se reguelne uz roztacel .... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. listopad 2023 Odesláno 11. listopad 2023 Dnes tisk krytů na ostřikovače světel k P206. ABS, ze dvou kusů a svařený. Post procesing si už dělá kupující. Ze 2 kusů, protože spodek je moc tvarovaný na to, aby se to tisklo v celku. OK406, pavelu96, Fruktis a 3 další ohodnotil 6 Citovat
radim.1008 Odesláno 11. listopad 2023 Odesláno 11. listopad 2023 Vyhlásil jsem boj s listím. Nechce někdo za odvoz? pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. listopad 2023 Odesláno 11. listopad 2023 (upraveno) Dík, 8 těchto korb jsem odvezl jen z ořechu a řádně natlačený. Ostatní z jabloní, hušní a meruněk nesbírame, rozpadne se samo, na jaře posečeš a máš pohnojíno, jen ten ořech je prevít. Upraveno 11. listopad 2023 uživatelem Radek Hurvajz radim.1008 a OK406 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.