Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 12 hodinami, Péťa napsal:

@sitler U "nás" v Náchodě se říká: "Dáš si pivo nebo Primátor?" :D

My pražáci tam říkáme - dáš si kozla nebo vys.átor... 🤔 😂 úplně se jim to nelíbí, ale zasmějou se.. 😉😄

Odesláno

Dneska kolem poledne jsem chvíli nevěděl, jestli juniora po příchodu z práce rovnou zabiju nebo si to před tím radši hodím sám
Nakonec ale příhoda nebyla až tak horká - každopádně finále ještě není a já se trochu obávám jaký asi bude konečný výsledek
Pavel se dnes stal účastníkem dopravní nehody (naštěstí na místě spolujezdce)
Co  se zdraví týče, je vše v pohodě - ale ...
Pavel dnes s celou třídou šli na Výstaviště do Letňan na výstavu elektromobilů. Třídní je prý jen odvedl a šel si po svých, kluci si měli celý prostor projít, prohlídnout co je zaujme a pak měli volno. Junior se společně s pro něj neznámým klukem dostali do nějakého auta (Pavel naštěstí usedl na místo spolujezdce) a ten druhý *** zkusmo zařadil na voliči Dčko, V tom okamžiku prý auto vystřelilo vpřed, porazilo nějaký pult a narazilo do vystavené dodávky
image.thumb.png.df9db7693a6ac01ae1ae59e40a8030e6.png
Nedělám si o Pavlovi přehnané iluze, ale hrát si s řazením by ho u vystavenýho auta snad nenapadlo - i když nikdy neříkej nikdy, že?
Následně mi teda Pavel volal, že je v maléru, že čeká na policajty a že snad půjde jenom o svědectví, i  když prý tam někdo vykřikuje, že v tom autě vůbec neměli co sedět (to je divný, páč prý než se dostali dovnitř, tak čekali, než z auta vylezou jiní kluci).
Nakonec prý policajt po sepsání zápisu Pavla pustil s tím, že podle něj je to hlavně chyba vystavovatele, že to neměl nijak zajištěný (v tom s ním naprosto souhlasím), ale toho druhýho tam ještě když Pavel odcházel, držel.
Teď uvidíme, co na to škola a jestli po nás nakonec nebudou vystavovatelé požadovat nějaký koruny
Každopádně kdyby mi tohle někdo vyprávěl, tak mu prostě nevěřím, že je něco podobnýho vůbec možný
image.thumb.png.23d7cbffa7b14370236005ce7944f7b9.png

Odesláno

Jak se muze vystavene aut dat nastartovat? A rozjet? ehm... to to vystavoval debil, ne :D  To auto prece musi byt zajistene, aby se toto nestalo. Naprosto bezne se stane, ze nekdo cvakne o nejakej cudl. Vystoavovatel je diletant. A jestli bude chtit neco platit, hnal bych ho svinskym krokem. Velmi svinskym.

Odesláno

Viděl bych to tak, že vystavovatel nechal v autě klíč, startování bylo bezklíčový, kluci mačkali všechno možný a nastartovali (u elektra to nezkušený člověk ani neví že je nastartováno :D) no a pak už jen D, pustit brzdu a nazdar.. Ale je to jen teorie :D Každopádně 100% vina vystavovatele za mě, má to mít zabezpečený proboha.. 

Odesláno
před 17 minutami, Rikic339 napsal:

Viděl bych to tak, že vystavovatel nechal v autě klíč, startování bylo bezklíčový, kluci mačkali všechno možný a nastartovali (u elektra to nezkušený člověk ani neví že je nastartováno :D) no a pak už jen D, pustit brzdu a nazdar.. Ale je to jen teorie :D Každopádně 100% vina vystavovatele za mě, má to mít zabezpečený proboha.. 

Klíče měl v kapse vystavovatel,  prej  minimálně 10m od auta (I kdyby 5, v autě prostě  nebyly)

Odesláno

Mohlo to být už dávno "nastartovaný". Lidi běžně při předváděčkách nechávají hybridy a elektra nastartovaný a odejdou vrátit klíče. Na "fleetech" běžná věc. Takže pokud to bylo živý (třeba když vystavovatel někomu něco ukazoval), tak už k rozjetí není daleko a klíč v autě být nemusí :roll NJN, kdyby to dělalo zvuk V8, tak se to nestane :aut 

Odesláno

Dnes jsem se dokopal k výměně vložek zámků na XP-kdo zná tak je to skoro stejné jako na Stošestém. Jeden v mimulé zimě zamrzl a pak nefungoval, druhý zamrzl a po rozmrznití pár dnů chodil a pak se rozhodl že už nebude fungovat. Vlžky i s klíči necelé 400kč a k tomu vrut v kovomatu za 18kč (byl třeba jen jeden a dlouhý, min asi 15cm).

Odesláno

@Medvěd Ja byl pred lety svedkem v Lipsku tusim 2019 na veletrhu ze se nekomu povedlo nastartovat vystaveny armadni vrtulnik primo v hale - nemam zaznam ale bylo hodne usmevne
pozorovat "sprintovat" do kokpitu vojaka aby zjednal napravu - a to se reguelne uz roztacel .... :mrk

Odesláno (upraveno)

Dík, 8 těchto korb jsem odvezl jen z ořechu a řádně natlačený. Ostatní z jabloní, hušní a meruněk nesbírame, rozpadne se samo, na jaře posečeš a máš pohnojíno, jen ten ořech je prevít.

20221111_155743.jpg

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...