Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

V pondělí na ně naběhne. Rád bych u toho byl ale musím dnes odjet domů xD Nicméně za 22k síla. Místy už je tam i koroze. I já bych to zamatlal na delší dobu. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Dnes jsem se po včerejším návratu z Rigy znovu zapojil do pracovního procesu.

Do Rigy i zpátky jsme dojeli v pořádku a bez problémů:

IMG-20230520-WA0005(1).jpg.784cb66d0954f3e76d94037b9280f27c.jpg

V tuhle chvíli to v aréně ještě vypadalo povzbudivě:

IMG-20230524-WA0001(1).jpg.8ce5224bc1b2e2c9961bafaf0f3dcacd.jpg

Nakonec to ale dobře nedopadlo, nicméně jsme se i tak bavili dobře. Skvělá atmosféra v celém městě, fan zóně i v aréně.

IMG-20230521-WA0000(1).jpg.e0b5008e1642549e922e6eacbc65df6d.jpg

Odesláno

já mám  dneska už zarobené 🙈--na rondlu jsem při výjezdu nedal blinkr, jsem to ale dobytek :roll

bylo to aj s majákama jak v US filmu, ale musím říct, že chování policistů bylo excelentní a to myslím doslova, pomalu se omlouval, že aspoň za 100 Kč mi musí pokutu dát... 👍 (já jsem při styku s Policií vždycky hodný)

Odesláno (upraveno)

@Klemoň to máš sice pravdu ale když jezdíš dýl tak máš naučený grif levého palce kdy po cvaknuti blinku prstem do strany automaticky zamacknes cudl uprostred . Proste na odbočeni 1 cvak ---- 2 cvak .

Na předjíždění pak máš z automatizované 1 cvak ---- 2 cvak ---- 3 cvak .

takže blikání kontrolky nebo poslech neni potřeba.

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno

@Pe.Tr jenže v rukavicích se snadno stane, že to prostě preklapnes dál, u hromady motorek už je celkem naprd aretace uprostřed, nebo blbne vyklapavani zmáčknutím. Prostě tomu že zásady nevěřit a vůči motorce se vždy chovat tak, jako by měla cestu křížit z ikdyz to nakonec třeba neudělá.

Odesláno
před 13 hodinami, sitler napsal:

@Pe.Tr jenže v rukavicích se snadno stane, že to prostě preklapnes dál, u hromady motorek už je celkem naprd aretace uprostřed, nebo blbne vyklapavani zmáčknutím. Prostě tomu že zásady nevěřit a vůči motorce se vždy chovat tak, jako by měla cestu křížit z ikdyz to nakonec třeba neudělá.

jo jasne , samo unava materialu ma na to taky vliv.  

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...