Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No to je právě ono. Původní plán byl svařit je z jeklů, vinglů a nějaké pásoviny. Ale naskytla se možnost toho slzičkového plechu xD Že je to celkem těžký mi došlo až když jsem to ládoval do auta. Jinak hever co mám má 40 kilo. Nízkoprofilový, 3t, 2 pumpy. 

Odesláno

Nějakou logiku to má.... Místo 1x40kg budeš tahat 2x20kg.... :roker Ale možná ty nájezdy po dokončení budou těžší :myslim

Odesláno (upraveno)

Právě, že ne :D je to naohejbaný z desky 1x2m, síla 5mm. To samo o sobě váží 85 kilo :D Takže 1 kus +-42.5. Do toho ty silnostěnný jekly a 1 nájezd bude na 60+ 😅 Každopádně už je to jedno, mám to doma a možná to nechám u kamaráda v garáži, ať to nemusím tahat ze sklepa. Jemu se beztak taky hodí, dost často dělám u něj na dvoře.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, VojtouNerCZ napsal:

Právě, že ne :D je to naohejbaný z desky 1x2m, síla 5mm. To samo o sobě váží 85 kilo :D Takže 1 kus +-42.5. Do toho ty silnostěnný jekly a 1 nájezd bude na 60+ 😅 Každopádně už je to jedno, mám to doma a možná to nechám u kamaráda v garáži, ať to nemusím tahat ze sklepa. Jemu se beztak taky hodí, dost často dělám u něj na dvoře.

S touto váhou úplně na ho....

Jedina výhoda v práci zadara 

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Neplánovaně a náhodou jsem se v pátek odpoledne ocitl v PL v Lidlu 😮 Překvapivě jsem na parkovišti v pohodě našel místo a jako asi jediný Čech jsem ani nešel do vedlejší Biedronky (doslova pár metrů). Po tom, co jsem letos už dvakrát prošel kasou Biedronky s prázdným vozíkem, tak nějak nemám potřebu tam zase lozit.

Odesláno

Na C Pátého jsem dal letní na alu kolech a nepřišel na závadu proč nesvítí pravé potkávací, pojistka OK, žárovka taktéž a nesvítí. někde je asi ten drátek přerušený. zatím neřeším, stejně půjde na opravu zadních brzd - je potřeba nové třmeny, desky a kotouče -prostě komplet výměna.

Odesláno

byli jsme po dlouhé době v ostravském Shopping parku, trochu jsme pochodili, dali kafe, zákusek..., ale zarazilo mě, kolik tam bylo mladých holek kolem 20-25 let s váhou tak od 100kg nahoru 😯, přitom po obličeji jak panenky--prostě krasavice, jenže s tou postavou nevím nevím, kdo by si to vzal za manželku... 😧, tohle jako mladý nepamatuju 😢

Odesláno
před 4 hodinami, Pe.Tr napsal:

vsechno nejlepsi !

ale zaujal me vic ten obraz , pri me .....no vidim v tom ..... no radeji nic 🙈😁

Děkuji 👍

To by mě zajímalo co v tom obraze vidíš? :myslim:D:papa

Odesláno

Tak dneska ráno větší masakr. Vyjel jsem od baráku a ozvaly se nepříjemné zvuky od motoru, které než jsme zastavili, přestaly. Otevřel jsem kapotu a problém.  Řemen příslušenství fuč. Jenom mne fascinuje že včera jsme ujeli nějakých 250 km bez nejmenších náznaků. Takže zítra musím zavolat mechanikovi a vymyslet, čím napájet baterií, aby ty 4 km dojelo po svých a nemuseli jsme ho strkat na podval. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...