Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Péťa kdyby jsi zavolal místní dobrovolné hasiče tak jsi to mohl mít hotové za pár desítek minut a třeba za flašku šnapsu. 

Jinak včera jsem zjistil že na 807 ulítly všechny tři držáky výfuku mezi přední a zadní nápravou dneska jsem je na dílnu s tím že to opravím bohužel jsem se nedostal na dílnu vejfuk totiž pod autem plandá dost nebezpečně nízko a nedostal jsem se do dílny přes ten hrb který tam kdysi někdo vytvořil. Takže zítra bude u souseda volno na sloupáku tak to tam nahrnu a soused mi to pomůže povařit. 

A taky jsem zjistil že mi zničeho nic umřel foun odpoledne jsem poslal SMS máti která hned odpověděla ale tu odpověď jsem už nedostal sice tu mám několik starých founů ale ani jeden který by fungoval takže jsem objednal nový aparát zítra ho vyzvednu a snad i zprovozním. A budu doufat že mám všechna čísla uložená na SIMce a ne v telefonu. 

Odesláno
Před hodinou, minimaxa napsal:

Kdepak to sedíme? A pan Rouška bude zticha! 😂

20220824_174838.jpg

Primátor a otevírá cestu??

To bude v Praze ... U Hřiba ... 🤣

Odesláno

@Vena garážmistr Bohužel u nás to je trochu jinak :( Soused naproti (!!!) je dobrovolný hasič a když sám měl doma sršně (a malé dítě), tak mu hasiči nepomohli :( Takže jsem to ani nezkoušel, ony ty moje vosy byly hodné a nijak neútočily.

Odesláno

Protože hasiči jezdí jen na veřejné budovy a na místa, kde to může ohrozit zdraví a život osob. :myslim Doma ti to po zavolání tak, odstraní, ale výjezd zaplatíš. Aspoň takhle mi to bylo vysvětleno.  

Odesláno (upraveno)

Dopoledne polsko
odpoledne nejaka jednani okolo pobytu ve Velichovkach - odpoledne budou dlouha tak budu kratit cas natacenim jak jinak.
Nedaleko je mlyn.

A s vecerem zalozeny kvas na vypalenou mnamku ....
A zkusil jsem poresit znovu to nase zahradni cerpadlo - prisel ventil co by mel umet pohlidat beh na sucho a vypnout cerpadlo pri narustu tlaku treba "zlomenim" hadice
a musim smutne priznat ze ta zahradni mrcha mela hodne navrch - jsem zlitej na dvakrat tak to doresim zitra ;)

IMG-20220824-WA0007[1].jpeg

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

@Péťatak to tam máte dobrou partu SDH... V rámci cvičení se to vždycky dalo nějak udělat...kor když by to byl člen... 

Já bojuju se srsni... Ale mám Teda mnohem víc hnízd ale jsou mrnavy... Tak pět jedinců...

Kombinace biolitu a průmyslovýho vysavače to jistí...zatim jen dvě rány jsem to dostal... 🙈

Jinak jsem zprovoznil světlo od @Péťa... A kdybych nebyl blbej, tak jsem ho nemusel rozebírat... Protože jsem koukal na blbou stranu a na konektor...ktery slouží asi k propojení s druhým světlem... 🙈 A divil jsem se co to je za debilní napajeni😂

Odesláno

Už od soboty jsme na Šumavě a dnes jsme se vydali na výlet k Černému a Čertovu jezeru.

Na Šumavě je kůrovcová kalamita a tak je už od 5. 8. tento výlet vždy v pondělí, úterý a středu zakázaný (jezdí tu fakt kamióny s kládama jeden za druhým). Dnes je čtvrtek a vzhledem k dobré předpovědi počasí stejný nápad jako my dostalo víc lidí. K oběma jezerům i na rozhlednu jsme se vešli, jen ty polomy a hory pokácených stromů nejsou nic hezkého.

IMG_20220825_100740.jpg

IMG_20220825_102635.jpg

IMG_20220825_102544.jpg

IMG_20220825_110214.jpg

IMG_20220825_112321.jpg

IMG_20220825_113955.jpg

IMG_20220825_122047.jpg

IMG_20220825_131005.jpg

IMG_20220825_131106.jpg

IMG_20220825_131525.jpg

IMG_20220825_131626.jpg

IMG_20220825_131540.jpg

IMG_20220825_133851.jpg

IMG_20220825_135737.jpg

IMG_20220825_141615.jpg

Odesláno (upraveno)

Hmmm jen maličkost. do oběda jsem doházel jádrovou, hezky křivě, pokud bych to chtěl srovnat celou plochu u oken tak  na jedné straně při podlaze házím, aby to vyšlo jenom  1,5-2cm ale na druhé při podlaze aspoň 10cm  a nahoře pod stropem na jedné straně asi deset centíků,ale na druhé by to už bylo přes dvacet centimetrů omítky. ještě špalety a nadpraží , to užbyly slupičky cca3-4 a štorc do 1cm pak ještě beton na  parapet cca dvě kolečka a pak úklid a stěhování na jinou akci, těšil jsem se na zateplovačku, žel zase to bude házení omítky.

Apropo, bylo to v Bednárci a naproti stojí-stává Čtyřistapátý, vypadá na pohled velmi dobře a vedle něj Partner není to někdo odsud? Z klubu?

A takhle je to den za dnem -jednou betonování podlah, pak  omítky , nebo zdění...

Upraveno uživatelem dýzl
doplnění s dotazem
Odesláno

Já byl včera po 23 hodině vyzvednout partu "opilců" (někteří členy PC 🙊)  co se vraceli z O2 areny po koncertu Sabatonu. Nejen, že si poručili abych jim na cestu domů dovezl ještě nějaké pití, ale ještě dělali ostudu na benzince a na křižovatce hulákali na vedle stojící auta. Tak jsem "zapnul" na autě svůj kouřový mód a v oblacích dýmu z křižovatky zmizel 🤣

Guest minimaxa
Odesláno

Dneska jsme ráno zkulturnili habrový plot. Plné tři káry toho byly...

20220826_081752.jpg

20220826_083425.jpg

20220826_091230.jpg

Odesláno

já dneska jak starý kovboj--210 km v sedle 😂, nejprve po naší straně hranice, Zlaté Hory, Javorník, Bílá Voda (koncentrák komunistů pro jeptišky), pak přes Polsko na Otmuchowské jezera :super, Nysu, Prudnik (tam jsem skůtrovi kupil 100 oktan Racing za 40 korun litr) a pak valil dom, byl to fajny vylet, až na jednoho polskeho cypa, co mi šmirgloval návěsem levý loket, jak těsně mě předjížděl (málem sem se strachy pos.al)😢

DSCN3675.JPG

DSCN3676.JPG

Odesláno

Konecne zprovoznene cerpadlo - velky dik za trpelivost prodavajicim z prodejny Nachod/Male Porici.
Ja jsem v tomto obodu naproste tele.Sic vim co chci ale popsat to navic v nejake odbornejsi terminologii :mrk

Nicmene bude potreba nejaka tlak. nadrz aby cerpadlo nemuselo jet trvale pokud se zaleva.
Ideal by byla vodarna s 100l nadrzi.

Odesláno

Já jsem dneska zprovozňoval novej foun no zprovoznění nebylo tak složitý jak bude se s tím naučit. A nikdo neříkejte že to nic není že to zvládaji i malí děti. Já jsem v tutom prostě trochu jinej a mě to jde strašně pomalu a spoustu věcí okolo těhle elektronickejch nesmyslů mi trvá dlouho než pochopím. 

Jinak jsem vyvezl na sběrnej dvůr bordel kterej se tu nasbíral asi za tři týdny kdy jsem neměl čas to odvézt a pak bylo zavřeno. No a teď přemejšlím jestli už tej vody nespadlo až dost ( cca 80mm za srpen) protože venku zas cedí jako z konve.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...