Radek Hurvajz Odesláno 3. červenec 2022 Odesláno 3. červenec 2022 (upraveno) Na Cvilíně jsme byli zrovna v době kdy probihala rekonstrukce, takže tam bylo nějaké lešení ale rozhledna byla přístupná. Tu druhou neznám. Upraveno 3. červenec 2022 uživatelem Radek Hurvajz ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 3. červenec 2022 Odesláno 3. červenec 2022 (upraveno) @ozzy56 Cvilín v Krnově a rozhledna Hanse Kudlicha v Úvalně. Obě místa dobře znám. Upraveno 3. červenec 2022 uživatelem Pepito ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 3. červenec 2022 Odesláno 3. červenec 2022 Cvilin Straziste - mozna to mam pomotane a spatne gramaticky napsane. Jinak dnes den hodne velky blbec - po ranu jsem zjistil kdyz jsem vlezl do vody ze rybarske holinky tecou - trosku problem prave pro tento druh obuvy Odpoledne Hornbach - nesehnal jsem nic - prepravka znacena jako 60x40 je ve skutecnosti jen 57x37 Prepravku podobnejsi tomu co potrebuju byla v Tescu sice to neni top ale je. V Decathlonu kdyz jsem prisel na radu prestalo jit platit kartou ..... Vytahnu dron ze budeme neco tocit a - neni karta - koukam karta je ale je KO v Worldu 128 za peknych 799 ... Pak uz jen tresnicka na dortiku kamos mel havarku v Alpach nejaky doveda na motorce letel a v zatacce to kolopil tak ze se tak trosku zasekl o predni blatnik auta kolegy - nanestesti se nikomu nic nestalo ale tri auta v haji A stale me stvou tito machri co sice jedou u delici cary po sve pulce ale mnohdy vic jak metr jsou uz na te me pulce .... Asi by to chtelo myslet. Tak jsem si podal Sportku a to by bylo aby zase nebylo - krasny vecer Od sklenky bileho ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 3. červenec 2022 Odesláno 3. červenec 2022 (upraveno) @Klemoňto je jedna z možností, černou určitě nechci, ještě se mi líbí modrá se žlutým lipem. Nicméně, v plánu jsou beztak udělat 2 Upraveno 3. červenec 2022 uživatelem VojtouNerCZ Hafity a zbynek..s ohodnotil 2 Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. červenec 2022 Odesláno 3. červenec 2022 před 1 hodinou, Lihous napsal: A stale me stvou tito machri co sice jedou u delici cary po sve pulce ale mnohdy vic jak metr jsou uz na te me pulce .... Asi by to chtelo myslet. Vidis to, a ja takhle dneska u rozvadova naklopen napravou a skrtal uz jsem si patou, potkal takto kamion v protismeru, nastesti jsem tam mel asi 70, tak to slo, ale bejt tam kilo, tak jsme v chladici...... Citovat
zbynek..s Odesláno 3. červenec 2022 Odesláno 3. červenec 2022 Včerejší fajn počasí na procházku u Leoše Janáčka (koukám na fotky a Lišku jsem nevyfotil ), ale pro změnu daňky ano Pepito, Péťa a Hafity ohodnotil 3 Citovat
RichVa Odesláno 3. červenec 2022 Odesláno 3. červenec 2022 Já včera a dnes "zavřený" v kutlochu u počítadla kam jsem ládoval výsledky vždy pro dvě jízdy cca 240ti lodiček. Ale voda nám tu tekla tak akorát Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 3. červenec 2022 Odesláno 3. červenec 2022 RichVa - copak máš společnýho s vodním slalomem? Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 před 10 hodinami, Scratch napsal: Vidis to, a ja takhle dneska u rozvadova naklopen napravou a skrtal uz jsem si patou, potkal takto kamion v protismeru, nastesti jsem tam mel asi 70, tak to slo, ale bejt tam kilo, tak jsme v chladici...... co na to napsat--myslím, že jsi tady nikoho nepřekvapil (a to posuzuju jen podle tvých reakcí zde na foru..., osobně se neznáme...), ale právě tady bych apeloval na zdravý selský rozum--pěkná manželka, hezké děti, v podstatě pohodový život... doufám, že ten můj 45 letý rapl, co teď lítá na motorce někde v Čechách dodržuje, co mu vždycky tlačím do hlavy, bo je na tom asi tak, jako ty Medvěd, Radek Hurvajz, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Sawoy Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 Tak teď jsem zmatenej: doteď jsem si myslel, že @Lihous popisuje případ, kdy motorkář jede levou tak, že guma sice líže čáru z jeho strany, ale mašina a jezdec jsou přes ni nakloněný do protisměru, zatímco @Scratch jel pravou čili naklopenej do svý půlky a málem ho trefil kamion, co si "svoji levou" narovnal a byl tím v protisměru .... Citovat
sitler Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 (upraveno) Ano, Lihous popisuje presne ten pripad. A Scratch... podle popisu si imho skrtal patou a uz nemel kam klopit, ergo jet rychleji, tak putuje do protivky pod kamion. (a nebo pod kamion co riznul zatacku) Upraveno 4. červenec 2022 uživatelem sitler Medvěd ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 před 9 hodinami, Medvěd napsal: RichVa - copak máš společnýho s vodním slalomem? @Medvěd v podstatě nic. Jen jim to u nás počítám . Kdysi, v dobách dávno minulých na konci devadesátek, jsem pro místní vodácký oddíl na výpočet dotvářel SW ještě v PC FANDu. Uvrtala mne do toho jedna bývalá kolegyně z práce (dnes už pádluje někde na nebi) a nějak jsem tam zapad a už mi to zůstalo jako každoroční "zábava". Teď si svaz pořídil cosi v OpenOffice (říkají tomu Eskymo) a tak jedem v tom plus dalších podpůrné tabulce. A co Ty? Nebyl jsi náhodou taky u nás? Pepito a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 Ne, ne. Jen jsem se cca mezi lety 1983 - 1992 kolem vodního slalomu tak trochu motal (jezdil jsem do vojny C1 a C2) a po vojně jsem to zkoušel i jako rozhodčí. Ale už to nějak nebylo ono a tak jsem z toho vypadl. Přátele ale kolem vody mám pořád Citovat
Medvěd Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 (upraveno) Pavel právě odjel na tři týdny na tábor do Pohoří na Šumavě, to bude zase zvykání na ten klid doma Jo - a to kolo, co má pod zadkem, je TREK velikosti XXL Upraveno 4. červenec 2022 uživatelem Medvěd Pepito a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 @Medvěd ja si teda na klid doma zvykam rychle spis ty navraty do normalu mi delaji problem Milan+, Hafity a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 Pojedeme schánět vanu, víceméně už pro ni jen pojedeme. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 před 18 hodinami, VojtouNerCZ napsal: ještě se mi líbí modrá Já mám moc rád modré, ale jen některé a tahle je zrovna z těch pěkných Citovat
KoudaK Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 Nic... Celý den se válím v Rakvicich u Šutráku u rybníka.. Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 @Milan+ što slučilos ? Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.