Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cvilin Straziste - mozna to mam pomotane a spatne gramaticky napsane.

Jinak dnes den hodne velky blbec - po ranu jsem zjistil kdyz jsem vlezl do vody ze rybarske holinky tecou - trosku problem prave pro tento druh obuvy

Odpoledne Hornbach - nesehnal jsem nic - prepravka znacena jako 60x40 je ve skutecnosti jen 57x37

Prepravku podobnejsi tomu co potrebuju byla v Tescu sice to neni top ale je.

V Decathlonu kdyz jsem prisel na radu prestalo jit platit kartou .....

Vytahnu dron ze budeme neco tocit a - neni karta - koukam karta je ale je KO v Worldu 128 za peknych 799 ...

Pak uz jen tresnicka na dortiku kamos mel havarku v Alpach nejaky doveda na motorce letel a v zatacce to kolopil tak ze se tak trosku zasekl o predni blatnik
auta kolegy - nanestesti se nikomu nic nestalo ale tri auta v haji :(
A stale me stvou tito machri co sice jedou u delici cary po sve pulce ale mnohdy vic jak metr jsou uz na te me pulce ....
Asi by to chtelo myslet.

Tak jsem si podal Sportku a to by bylo aby zase nebylo - krasny vecer
Od sklenky bileho :papa

Odesláno
před 1 hodinou, Lihous napsal:

A stale me stvou tito machri co sice jedou u delici cary po sve pulce ale mnohdy vic jak metr jsou uz na te me pulce ....
Asi by to chtelo myslet.

Vidis to, a ja takhle dneska u rozvadova naklopen napravou a skrtal uz jsem si patou, potkal takto kamion v protismeru, nastesti jsem tam mel asi 70, tak to slo, ale bejt tam kilo, tak jsme v chladici......

Odesláno

Já včera a dnes  "zavřený" v kutlochu u počítadla kam jsem ládoval výsledky vždy pro dvě jízdy cca 240ti lodiček. 

Ale voda nám tu tekla tak akorát 😄

20220702_090656.thumb.jpg.79aadc368be79c5255542d8286ce2ef3.jpg

Odesláno
před 10 hodinami, Scratch napsal:

Vidis to, a ja takhle dneska u rozvadova naklopen napravou a skrtal uz jsem si patou, potkal takto kamion v protismeru, nastesti jsem tam mel asi 70, tak to slo, ale bejt tam kilo, tak jsme v chladici......

co na to napsat--myslím, že jsi tady nikoho nepřekvapil (a to posuzuju jen podle tvých reakcí zde na foru..., osobně se neznáme...), ale právě tady bych apeloval na zdravý selský rozum--pěkná manželka, hezké děti, v podstatě pohodový život...

doufám, že ten můj 45 letý rapl, co teď lítá na motorce někde v Čechách dodržuje, co mu vždycky tlačím do hlavy, bo je na tom asi tak, jako ty 😉

Odesláno

Tak teď jsem zmatenej:😯 doteď jsem si myslel, že @Lihous popisuje případ, kdy motorkář jede levou tak, že guma sice líže čáru z jeho strany, ale mašina a jezdec jsou přes ni nakloněný do protisměru, zatímco @Scratch jel pravou čili naklopenej do svý půlky a málem ho trefil kamion, co si "svoji levou" narovnal a byl tím v protisměru .... 🤔

Odesláno (upraveno)

Ano, Lihous popisuje presne ten pripad. A Scratch... podle popisu si imho skrtal patou a uz nemel kam klopit, ergo jet rychleji, tak putuje do protivky pod kamion. (a nebo pod kamion co riznul zatacku)

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno
před 9 hodinami, Medvěd napsal:

RichVa - copak máš společnýho s vodním slalomem?

@Medvěd v podstatě nic. Jen jim to u nás počítám 🙂 . Kdysi, v dobách dávno minulých na konci devadesátek,  jsem pro místní vodácký oddíl  na výpočet dotvářel SW ještě v PC FANDu. Uvrtala mne do toho jedna bývalá kolegyně z práce (dnes už pádluje někde na nebi) a nějak jsem tam zapad a už mi to zůstalo jako každoroční "zábava". Teď si svaz pořídil cosi v OpenOffice (říkají tomu Eskymo) a tak jedem v tom plus dalších podpůrné tabulce.

A co Ty? Nebyl jsi náhodou taky u nás?

Odesláno

Ne, ne. Jen jsem se cca mezi lety 1983 - 1992 kolem vodního slalomu tak trochu motal (jezdil jsem do vojny C1 a C2) a po vojně jsem to zkoušel i jako rozhodčí. Ale už to nějak nebylo ono a tak jsem z toho vypadl. Přátele ale kolem vody mám pořád

Odesláno (upraveno)

Pavel právě odjel na tři týdny na tábor do Pohoří na Šumavě, to bude zase zvykání na ten klid doma

Jo - a to kolo, co má pod zadkem, je TREK velikosti XXL

IMG_20220704_083358.jpg

IMG_20220704_083257.jpg

IMG_20220704_083706.jpg

IMG_20220704_084509.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 18 hodinami, VojtouNerCZ napsal:

ještě se mi líbí modrá

Já mám moc rád modré, ale jen některé a tahle je zrovna z těch pěkných :potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...