Péťa Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 (upraveno) @VojtouNerCZ Koloběžka je super, jsem rád, že mě @minimaxa před 2 lety přesvědčil. A zítra mi doručí pro tchána: https://www.alza.cz/sport/vivax-ms-energy-e20-dark-grey-d6369960.htm EDIT: abych nebyl , tak dnes jsem letos potřetí posekal. Upraveno 4. květen 2022 uživatelem Péťa brixtr, pavelu96 a VojtouNerCZ ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 @Péťa : tak to máš náskok.... Já jsem sekal jen jednou, ale už dvakrát jsem o tom uvažoval.... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 Já jsem začal uvažovat, že poprvé posekám Citovat
Sawoy Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 Trumf: Já celou dobu uvažuju co je to ... to sekání ... Hafity ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 6. květen 2022 Odesláno 6. květen 2022 Viděl jsem Strelu Milan+, davidse, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
zbynek..s Odesláno 6. květen 2022 Odesláno 6. květen 2022 (upraveno) je to Jistebník podle hospůdky Upraveno 6. květen 2022 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek PaKr a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 6. květen 2022 Odesláno 6. květen 2022 Je to Jistebník jel jsem původně ke Skotnici, ale tam mi projela před nosem ( asi bude na autokameře ), pak jsem zjistil, že z Kopřivnice vyjela o 10 minut dřív , tak jsem se projel do Jistebníku. zbynek..s a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 6. květen 2022 Odesláno 6. květen 2022 Posekana zahrada Neco malo na vestavbe - no ted je na rade "listovani" a to nebude asi pro me nervy mame tam palubky. A s vecerem dezinfekce klima - neuveritelne zacala smrdet po zime ...? Nabalzamovani voskem kuze a pri jedne praci promazani pantu omezovacu dveri kapoty noo a jednim vrzem jsem vzal i tesneni dveri - snad to nebude vrzat - to bych se asi "zase" zblaznil Citovat
Goldinka Odesláno 6. květen 2022 Odesláno 6. květen 2022 Nákup v PL a teda mega radost pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Goldinka Odesláno 6. květen 2022 Odesláno 6. květen 2022 @sitler no já to tam hledám pokaždé, když tam jsme a až teď se zadarilo a bohužel jen jeden druh, je jich snad pět ale co už, urychlení regenerace zmutovaneho organismu, to se hodí vždycky Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. květen 2022 Odesláno 7. květen 2022 V 4. 5. 2022 at 19:59, Péťa napsal: @VojtouNerCZ Koloběžka je super, jsem rád, že mě @minimaxa před 2 lety přesvědčil. A zítra mi doručí pro tchána: https://www.alza.cz/sport/vivax-ms-energy-e20-dark-grey-d6369960.htm EDIT: abych nebyl , tak dnes jsem letos potřetí posekal. tak abych nebyl mimo tak jsem tenhle týden potřetí sekal priprava před setin nového trávníku kultivace s 5 m3 písku a až vyleze plevel rundup a pak travní semeno proti suchu Armani star Lihous a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. květen 2022 Odesláno 7. květen 2022 chlapyy, jaké aditivum používáte při sekání ? já jedu na tadytotok , a přesto, že to mám v ledničce, jsem po sekání zpocený a chce se mi spát Citovat
Péťa Odesláno 7. květen 2022 Odesláno 7. květen 2022 Já seču benzinovou s pojezdem, takže se tolik nenadřu a aditiva nepotřebuji ozzy56 a Hafity ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. květen 2022 Odesláno 7. květen 2022 já nejprve sjedu celou zahradu traktorem a tou elektrickou jedu ,,načisto'' jenom kolem baráku, vlastně beru jen ten vršek trávy, max. jeden koš -- když to sjedu ještě tou elektrikou, vypadá to lépe Citovat
Sawoy Odesláno 7. květen 2022 Odesláno 7. květen 2022 Protože jako pohon máme eletryku a obsluhou jsem nuceně pověřil dvojčata tak aditivuji Redbullem, Semtexem, Friscem .. na co dostanou chuť. Charlie 1 a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. květen 2022 Odesláno 7. květen 2022 dokud nebude hotová přístavba a interiery + se soused začne starat o zahradu( letos uz se do toho trosku pustil) tak nema smysl tady neco delat vic , nez jen sekat to co vyleze nad 5cm výšky Péťa ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 7. květen 2022 Odesláno 7. květen 2022 Dneska servis mamky Yarise. Nebylo by na tom nic extra, ale mrkněte na štítek Ale mám být prý v klidu - táta to hlídá + 5tis km a 13 měsíců. Ten olej vidět nechceš Citovat
radim.1008 Odesláno 7. květen 2022 Odesláno 7. květen 2022 Dnes přes oběd jsme se byli kouknout v Líšnici na "lodičky" 15km po Divoké Orlici. A odpoledne jsem letos podruhé posekal zahradu. Na fotce tam vzadu. pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.