Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Je to Jistebník :) jel jsem původně ke Skotnici, ale tam mi projela před nosem ( asi bude na autokameře ), pak jsem zjistil, že z Kopřivnice vyjela o 10 minut dřív :bacha, tak jsem se projel do Jistebníku. :)

Odesláno

Posekana zahrada
Neco malo na vestavbe - no ted je na rade "listovani" a to nebude asi pro me nervy :mrk mame tam palubky.

A s vecerem dezinfekce klima - neuveritelne zacala smrdet po zime ...?
Nabalzamovani voskem kuze a pri jedne praci promazani pantu omezovacu dveri kapoty
noo a jednim vrzem jsem vzal i tesneni dveri - snad to nebude vrzat - to bych se asi "zase" zblaznil :)

Odesláno

@sitler no já to tam hledám pokaždé, když tam jsme a až teď se zadarilo 😀 a bohužel jen jeden druh, je jich snad pět 😀 ale co už, urychlení regenerace zmutovaneho organismu, to se hodí vždycky 😂 

Odesláno
V 4. 5. 2022 at 19:59, Péťa napsal:

@VojtouNerCZ Koloběžka je super, jsem rád, že mě @minimaxa před 2 lety přesvědčil. A zítra mi doručí pro tchána: https://www.alza.cz/sport/vivax-ms-energy-e20-dark-grey-d6369960.htm

EDIT: abych nebyl :xvul, tak dnes jsem letos potřetí posekal.

tak abych nebyl mimo tak jsem tenhle týden potřetí sekal😂

priprava před setin nového trávníku kultivace s 5 m3 písku a až vyleze plevel rundup a pak travní semeno proti suchu Armani star

2587038A-7DF6-4629-A4B4-797322DE1221.jpeg

51954913-B96A-4D39-A720-8714E586FDA3.jpeg

Odesláno

chlapyy, jaké aditivum používáte při sekání ?  já jedu na tadytotok , a přesto, že to mám v ledničce, jsem po sekání zpocený a chce se mi spát 🙈😂

DSCN3433.JPG

Odesláno

já nejprve sjedu celou zahradu traktorem a tou elektrickou jedu ,,načisto'' jenom kolem baráku, vlastně beru jen ten vršek trávy, max. jeden koš -- když to sjedu ještě tou elektrikou, vypadá to lépe :super

Odesláno

Protože jako pohon máme eletryku a obsluhou jsem nuceně pověřil dvojčata tak aditivuji Redbullem, Semtexem, Friscem .. na co dostanou chuť.

Odesláno

dokud nebude hotová přístavba a interiery + se soused začne starat o zahradu( letos uz se do toho trosku pustil) tak nema smysl tady neco delat vic , nez jen sekat to co vyleze nad 5cm výšky 🤣

IMG_20220507_115234.jpg

Odesláno

Dneska servis mamky Yarise. Nebylo by na tom nic extra, ale mrkněte na štítek :aut Ale mám být prý v klidu - táta to hlídá :D

+ 5tis km a 13 měsíců. Ten olej vidět nechceš :bojim

IMG-20220507-WA0001.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...