Davidak79 Odesláno 18. duben 2022 Odesláno 18. duben 2022 (upraveno) Kdysi , jako buberťák, jsem svařil dvě ukrajiny k sobě a vytvořil jsem dvoukolo. V první zatáčce jsme to položili , protože jsem skoro ukroutil druhé řídítka . Šel jsem tedy jako řidič , v další zatáčce jsme padli znovu , bohužel jsem si nevšiml že kola měly každé jiný průměr ozubených koleček , ač jsme řetěz nasadili se šlapkami ve stejné poloze , po několika set metrech už to neplatilo a já měl při klopení zatáčky šlapku nahoře a kolega dole . S odřeninami plný prachu a kamínků, jsme slavné dvoukolo nechali ve škarpě Upraveno 18. duben 2022 uživatelem Davidak79 PaKr, Pepito, Vena garážmistr a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Fruktis Odesláno 18. duben 2022 Odesláno 18. duben 2022 (upraveno) @Vena garážmistrdíky za tip, ale myslím že to bude moje... Je Tam trubka z boku navrtana do oranžový trubky, to je dostatečným důkazem, že to patří k pokusům předchozích majitelů.. Silikon na tom opět nedrzi Sakne to tady v tom, a pak v hrdle výše... A to jsem tam pouštěl "jen" vodu z hadice... Ani nechci vidět co to dělá když z toho teče celá střecha... Nicméně se mi cuchem podařilo odhalit dva zdroje, jeden je ve zdi a line se sdk pláštěm, a druhý je cítit z okapu přes gajgr... Z druhyho gajgru to cítit není... Takze buď to je jeden problém, který se line jednou trubkou někde u vytoku nebo jsou to dva problémy na sobe jen navazane.. Zkoušel jsem tam i na peru pustit inspekční kameru... Ale má nízké rozlišení a v ty tmě tam je nejspíše vidět rozpojene koleno... Příště si objednám od Číňana HD kvalitu... A možná mě napadlo, že tím jak jsem ve sklepě utesnil 100 trubku, a v patře je jen malý provzdušňovak, tak mi to vysává sifony...a proto to smrdí... Protože to předtím podtlak nevznikal díky otevřené trubce... Upraveno 18. duben 2022 uživatelem Fruktis Citovat
zbynek..s Odesláno 19. duben 2022 Odesláno 19. duben 2022 @chuck11jj moje to je. Kolo je na délku 2,5m. Musíš si lehce nadjet, ale jestli jsi řídil nějakou dodávku je to podobné @Davidak79 taky už jsem jednou nasadil řetěz a šlapky byly posunuté o několik cm a bylo to hned poznat. Vzadu jsem ještě nejel, takže nevím jestli bych taky nerval řídítkama. Citovat
Medvěd Odesláno 19. duben 2022 Odesláno 19. duben 2022 Dnes pracovně v Pejru Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 19. duben 2022 Odesláno 19. duben 2022 @Medvěde, kde se nachází "Pejr"? To mi nic neříká. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. duben 2022 Odesláno 19. duben 2022 No spíš nemají to krematorium známé z TV MJSytic a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 19. duben 2022 Odesláno 19. duben 2022 před 24 minutami, Pepito napsal: @Medvěde, kde se nachází "Pejr"? To mi nic neříká. Poslední fotka Ti nic nenapoví? Tak snad ještě, že v jedné zdejší budově sídlí agentura v jejíž historických dokumentech je minimálně 2x zmíněn Peugeot- club Pepito ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 19. duben 2022 Odesláno 19. duben 2022 A u starých Plhů v Kojčicích ses zastavil? Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 19. duben 2022 Odesláno 19. duben 2022 před 2 hodinami, Pepito napsal: kde se nachází "Pejr"? To mi nic neříká. Příště musíš být vychčijón jako já a zvětšit si to foto s turistickými značkami/rozcestník. Z toho jsem to poznal, protože "Pejr" mi nenahodil . . . Pepito a Lihous ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 19. duben 2022 Odesláno 19. duben 2022 Cestou z PL me pristala na MT sms od fa DHL. S tim ze zasilka ta a ta je nutne dolozit nejake iniciale k odbaveni. Cena zarizeni 150USD. Rikam si tak to je dobre v Japonsku jsem uz zaplatil 31,50USD / neco jako DPH / tak si to nakonec dame jeste jednou. Zavolal jsem na jejich zakaznicky servis ozval se prijemny zensky hlas vse jsme to "sparovali" Ja s jeji napovedou udelal nejake celni on-line prohlaseni a snad to pry bude Ok bez dalsich poplatku. Nebudu predem rikat super az zarizeni dojde podam report jaky bude vysledek. Ale necekal jsem az takto vstricny kontakt za me v dnesni nervozni dobe. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 19. duben 2022 Odesláno 19. duben 2022 (upraveno) @Klemoň, já jsem si to samozřejmě zvětšoval, ale to foto není až tak kvalitní. Tak jsem si ho zvětšil ještě jednou a pořádně a už jsem to viděl. Upraveno 19. duben 2022 uživatelem Pepito Citovat
Medvěd Odesláno 19. duben 2022 Odesláno 19. duben 2022 (upraveno) před 6 hodinami, Klemoň napsal: Příště musíš být vychčijón jako já a zvětšit si to foto s turistickými značkami/rozcestník. Z toho jsem to poznal, protože "Pejr" mi nenahodil . . . Anžto jsem několik let pracoval u firmy sídlící v Humpolci, tak vím, že "Pejr" je tamnější slangové označení Pelhřimova. A páč se mi ten dlouhý název nechtěl vypisovat (a chtěl jsem provětrat Vaše mozkové závity), tak jsem ho bez váhání použil Upraveno 19. duben 2022 uživatelem Medvěd Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 19. duben 2022 Odesláno 19. duben 2022 před 4 minutami, Pepito napsal: @Klemoň, já jsem si to samozřejmě zvětšoval, ale to foto není až tak kvalitní. Málo jsi zvětšoval Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 19. duben 2022 Odesláno 19. duben 2022 @Medvěd, však jsem to pak napsal že jsem si to zvětšil ještě jednou a líp a pak už jsem to viděl. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 19. duben 2022 Odesláno 19. duben 2022 před 9 hodinami, Medvěd napsal: Dnes pracovně v Pejru Že Ty jsi navštívil mou "alma mater" ve městě rekordů a kuriozit, které o tomto přídomku v době mých studií (letos to je 40 let ... brrr) vůbec netušilo a samotná škola ještě fungovala jako více samostatných subjektů. Citovat
RichVa Odesláno 19. duben 2022 Odesláno 19. duben 2022 (upraveno) aha tak to jsem úplně netrefil - vchod vypadá teď hodně stejně jako SOU+průmka po spojení na Friedovu Před tím jsem chodil na 1.ZŠ Upraveno 19. duben 2022 uživatelem RichVa Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 20. duben 2022 Odesláno 20. duben 2022 (upraveno) Dneska mě okolnosti zavlekly do těsné blízkosti knajpy, kterou velice proslavil seriál, jehož humor byl pro mě bohužel nestravitelný. I tak si ale existenci tohoto podniku, kolem nějž se celý seriál odehrával, vybavuju. Upraveno 20. duben 2022 uživatelem Medvěd Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.