Lihous Odesláno 6. duben 2022 Odesláno 6. duben 2022 Odpoledne jsem mel asi tak 3hod hluche misto tak jsem zajel do Pekla. A udelal si vyslap na vyhlidkove misto nad Peklem ale myslel jsem ze to vzdam - nejak se me ztratila fyzicka - udejchat to zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. duben 2022 Odesláno 6. duben 2022 Mě dneska dodavatel mimo jiné dovezl samoregulační topný kabel, tak jsem si udělal vytápění odvodu kondenzátu od tepelného čerpadla. Koupil jsem 32mm odpadní trubku, jedno koleno, prostrčil kabel, nainstaloval pod zachytávací vanu na její odtok a zastrčil do zásuvky. A může začít mrznout Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. duben 2022 Odesláno 6. duben 2022 (upraveno) Proboha nestraš, kvetou meruňky a další mňamky Upraveno 6. duben 2022 uživatelem Radek Hurvajz Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. duben 2022 Odesláno 6. duben 2022 před 59 minutami, minimaxa napsal: Mě dneska dodavatel mimo jiné dovezl samoregulační topný kabel, tak jsem si udělal vytápění odvodu kondenzátu od tepelného čerpadla. Koupil jsem 32mm odpadní trubku, jedno koleno, prostrčil kabel, nainstaloval pod zachytávací vanu na její odtok a zastrčil do zásuvky. A může začít mrznout přesně , už může mrznout jak chce Jirkap a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 7. duben 2022 Odesláno 7. duben 2022 Dneska mě potěšila výplatní páska s vratkou daní... Hned je svět veselejší... PaKr ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 7. duben 2022 Odesláno 7. duben 2022 @Fruktis taková cifra by mohla být každý měsíc Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. duben 2022 Odesláno 7. duben 2022 Se někdo má Já musím na daně za 4 děti počkat na příští rok, tak nějak to v minulé práci šéf stopil pro sebe. Citovat
Fruktis Odesláno 7. duben 2022 Odesláno 7. duben 2022 @PaKr no nezlobil bych se.. Ale stačí jednou, lepší než drátem do okna... @VojtouNerCZ tak to je to peknej sejdir... Citovat
PaKr Odesláno 7. duben 2022 Odesláno 7. duben 2022 @Fruktis vnímám to stejně ale, když jsme měli 13. a14. plat, tak bylo přilepšení aspoň 3x za rok, teď to máme rozpuštěné do celého roku, tak už zůstávají jenom ty daně. @VojtouNerCZ to je na snad na soud, ale v tomto státě by to nemělo konce tak snad máš teď lepšího chlebodárce Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. duben 2022 Odesláno 7. duben 2022 Řešil jsem to s několika účetníma a v podstatě není šance, abych ty prachy dostal Jo, od listopadu si válím šunky ve STILLu jako servisní technik VZV Citovat
jarokare Odesláno 7. duben 2022 Odesláno 7. duben 2022 Tak nám na dvoře parkuje další Opel , co pořídil mladej , nějaká práce na něm bude , ale základ je solidní na ty roky VojtouNerCZ, pavelu96, Milan+ a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Medvěd Odesláno 8. duben 2022 Odesláno 8. duben 2022 Málo dveří, ale jinak nevypadá zle. Myslím, že na všech těchhle Astrách co jsem viděl, byl problém s displayem - jak je na tom tenhle kousek? Citovat
PaKr Odesláno 8. duben 2022 Odesláno 8. duben 2022 @Medvěd snad si promyslel, jak často ( jestli vůbec) bude někoho vzadu vozit. Já to mám vyřešené, protože jediný třídvéř je dvoumístný, takže jedině do kufru ale stejně by si za mě nikdo ve 206 nesedl. Ale uvidím, jak s tímhle bude bojovat švagr, až rozjedeme tu nedávno koupenou třídvéř 307 ( vzal to jako druhé auto ) Já jsem se akorát setkal s ulomenou paticí ( držák s konektorem dohromady) na H7 a usoudil jsem, že to asi nebyl ojedinělý případ, ale s tím si určitě @jarokare poradí Citovat
jarokare Odesláno 8. duben 2022 Odesláno 8. duben 2022 Displej je kupodivu v cajku , třídvéř mu nevadí (zatím prej rodinu neplánuje) a pár drobností (údržbu , rozvody , jedno světlo blbě naklápí) tam bude potřeba doladit , ale on se těší , že se aspoň na tom autě (samozřejmě pod odborným dohledem ) něco naučí , když školu kvůli covidu proflákali doma . Fruktis, MJSytic a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. duben 2022 Odesláno 8. duben 2022 (upraveno) dnes jsem poprvé vyzkoušel to elektrické čerpadélko z Lidlu na 12V, mám ho asi 5 roků, tak co to vlastně umí, takže 10 litrový kanystr to naplnilo benzínem za 3 minuty, sací hadice se dá krásně nasoukat do nádrže , je dostatečně dlouhá pro všecky auta , jsem rád že ho mám Upraveno 8. duben 2022 uživatelem ozzy56 pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 8. duben 2022 Odesláno 8. duben 2022 Super, teď můžeš jezdit po Ostravě a vysávat nezamčené nádrže... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 8. duben 2022 Odesláno 8. duben 2022 Taky píšu jezdit (autem), nenapadlo by mě chodit s autobaterií v batohu a kanystrem po parkovištích Radek Hurvajz a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 8. duben 2022 Odesláno 8. duben 2022 Dnes jsem potkal kravu V obchodě s potravina.. Kde bylo tak 20 lidi, z toho 15 personál... Nejdřív mi primackla malyho ve vozíku do chladaku s máslem... Pak jsem si chtěl vzít tvaroh... Ale asi ho tam bylo málo, tak mi ho vyrvala z ruky... No a když jsem vybíral protlak tak mi vrazila schválně do vozíku až se malej prohnul v zádech... Tak to ve mě bouchlo a na otázku jestli je normální, mi bylo řečeno, že si vždycky stoupnu tak, že ostatní nemůžou nakupovat... Tak jsem ji řekl, že stačilo říct s dovolením a že bych jí uhnul, byť všude místa, že by tam projel tank... Ale vrazila mi znovu do vozíku, no muselo to ze mě ven... Mela štěstí že ty kecupy byly o regál dal... Bych to po ní nejradši mrdnul i s tou sklenici... Protlaky byly chaba munice Ukončil jsem to tím že je kráva nevychovana a ať si sundá tu roušku, že má nedostatek kyslíku pro mozkozrouta co trpí hlady... pak jsem se jí musel vyhýbat... Jinak bych ji musel vlepit flakanec... A asi si postěžovala starymu, který si mě premeroval u pokladny a asi měl chuť se prát...tak jsem se musel narovnat, vyprsit ramena a dělat dvoumetrovou mlatickuradši odešli Hafity ohodnotil 1 Citovat
Agrafik Odesláno 8. duben 2022 Odesláno 8. duben 2022 před 7 hodinami, ozzy56 napsal: elektrické čerpadélko z Lidlu na 12V Víš, že to není na benzín Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.