Guest Scratch Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 Ja si vcera hezky pololezim v postylce, dodelavam zakaznikum nejaky ty reporty a stavy revizi a zavad, deti fuc, panimama fuc, a najednou telefon. Prej kolik ma Mazda dojezd na rezervu kdyz tam sviti na displeji 0 km........ no a bylo po krasnem odpoledni. Puvodne jsem chtel volat @Vena garážmistr protoze je ke Klanovicum nejbliz, ale rikal jsem si, ze druhou nedeli ho otravovat uz by bylo moc, tak @brixtr, ten hajinkal pred nocni, @Klemoň noooo s jeho aktualni rychlosti bychom to nedali v mezich jeho vychazek, tak jsem musel otravovat otce, co zrovna sparoval..... benal ksem vytahnul z motorky a trada pro mou milovanou zenu, protoze ji musim milovat, jinak to neni mozny..... . Vecer si pak prijel typek z Usti pro vyfuk na Mazdu a hned prvni vetou pobavil. Je to homologovany ze jo . Pak mu zaclo neco cvakat v motorovem prostoru a z leveho xenonu se zacal stavat stroboskop tak jsem se radsi rychle rozloucil a sup do domecku Citovat
Klemoň Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 @Weri 605 - jo to dokáži pochopit . Mě třeba horská až tak nevadí , ale když bych vlezl na "řetízkáč" tak jsem jak rozmetadlo biologického hnojiva Edit : Ten let je jen na simulátoru , ale celkem realistický - dělají si tam trenink i piloti . . . @Scratch - a ty myslíš , že se tam chystám vyrazit zítra ? V mém stavu ? Tak buď v klidu. Dobrá, píšu si tě do deníčku a později to domluvíme . . . Edit : Tak nejen, že mám vycházky jen do 16 hodin, ale včera byla v 15,30 baterka ještě mimo motorový prostor Před hodinou, Scratch napsal: Je to homologovany ze jo Ty jsi sundal z Mazdy ten uřvanej ??? Citovat
radim.1008 Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 před 12 hodinami, minimaxa napsal: Tak než se tam zítra půjdeš podívat, nezapomeň si vzít Belaspon Co to je? Stačilo, když jsem ráno posvítil autem do zahrady. Citovat
Medvěd Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 Prosluněné dopůldne pod Bezdězem S HMCH v Oknech Péťa, Klemoň a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 před 15 minutami, radim.1008 napsal: Co to je? Belaspon býval lék na nervy. Barbiturát který se už ale nepoužívá. Já to pamatuju z dětství, ta hláška, vem si Belaspon, se u nás používala často Citovat
Péťa Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 @Charlie 1 Konečně vím, u koho si na jaře půjčím dvě dlouhé truhlářské svěrky Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 No jasně mám délku 1.80 max když spojím 2 dohromady Péťa ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 @Scratch to jsi klidně mohl zavolat maximálně bych tě poslal k šípku když bych nechtěl někam letět. Dneska 2,30 budíček a ve 3,59 nástup na 162/169 no ještě že tam byli potom dopoledne ty 20 minutový pauzy jinak bych to asi někde vyvalil 3 pauzy jsem prospal na sedačce a chrápal jsem tak nahlas že mě to až vzbudilo. Takže za chvilku asi zaujmu polohu ležící střelec a a všechno nechám tak jak je ono se to do zejtra nepo..... . Citovat
Fruktis Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 Já vstával ve tři třicet... Spal jsem tři hodiny... To je nářez Rozvezl jsem ranní tisk a zrovna u největšího prudice chyběli noviny... Pak odvést potomka po týdnu do školky a hurá na pragl do rachoty..zlaty Home Office... Celý den na ksichtu respirator.. No a abych toho neměl dost tak mi upadl telefon... Tak z 20 cm... No a co se stalo... Mám na displayi prasklinu ve tvaru s... Nic ten krám nevydrží.. Citovat
mmartinkovic Odesláno 2. listopad 2021 Odesláno 2. listopad 2021 Stiahol som zaznam z kamery zo soboty... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Namor74 Odesláno 2. listopad 2021 Odesláno 2. listopad 2021 > mmartinkovic: Ale Ti zalepilo co? Tohle znám. Nedávno jsem se vracel z tanečních pro dospělé a skoro jsem trefil psa... skoro se mi zastavila pumpa (srdeční). Viz video níže, pes je v záběru kolem 15. vteřiny. https://youtu.be/2HUrjRERJqU Citovat
mmartinkovic Odesláno 2. listopad 2021 Odesláno 2. listopad 2021 @Namor74 nie nie, posero nie som pred nim prebehla srna, ktorej som videl zadok, tak som spomalil a cakal, ked som sa natocil vpravo boli tam este 4 srny. A tade kade chodievam ich poslednu dobu stretavam casto, pred par rokmi som trafil srnku, tiez som tu mal video, a odvtedy jazdim zapnuty tempomat a noha na brzde... pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
jarokare Odesláno 3. listopad 2021 Odesláno 3. listopad 2021 Setkání dvou generací radim.1008, Radek Hurvajz, pavelu96 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Klemoň Odesláno 3. listopad 2021 Odesláno 3. listopad 2021 Proč je ten modrý veterán vzadu ??? Není na něj vidět Péťa ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 3. listopad 2021 Odesláno 3. listopad 2021 @jarokare Tohle je Kadet,není předchůdce Omegy Senátor? Medvěd a jarokare ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 3. listopad 2021 Odesláno 3. listopad 2021 (upraveno) Milan + pravda, to by vedle tý Omegy musel stát Rekord nebo Commodore Upraveno 3. listopad 2021 uživatelem Medvěd Citovat
Sawoy Odesláno 3. listopad 2021 Odesláno 3. listopad 2021 Rejpalové Jsou to dvě generace? Jsou! @jarokare nikde nepsal že sousední, navazující ... Milan+ a jarokare ohodnotil 2 Citovat
jarokare Odesláno 3. listopad 2021 Odesláno 3. listopad 2021 (upraveno) Přesně tak jsem to myslel , foto byla jenom pro představu , jak jde ta technika dopředu , jinak předchůdcem Omegy byl Senátor @Klemoň té modré do veterána ještě pár let chybí , letos dosáhla plnoletosti (18) Upraveno 3. listopad 2021 uživatelem jarokare Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 3. listopad 2021 Odesláno 3. listopad 2021 Před hodinou, Sawoy napsal: Rejpalové Jsou to dvě generace? Jsou! @jarokare nikde nepsal že sousední, navazující ... Já to beru, když jsem to psal,tak jsem si až tak jistý nebyl. Léta jdou. Sawoy ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 3. listopad 2021 Odesláno 3. listopad 2021 @jarokare já to beru co vzpomínám, ještě byl v té době či více starší Opel Monza. To bylo hezké kupé. Hafity ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.