Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja si vcera hezky pololezim v postylce, dodelavam zakaznikum nejaky ty reporty a stavy revizi a zavad, deti fuc, panimama fuc, a najednou telefon. Prej kolik ma Mazda dojezd na rezervu kdyz tam sviti na displeji 0 km........ no a bylo po krasnem odpoledni. Puvodne jsem chtel volat @Vena garážmistr protoze je ke Klanovicum nejbliz, ale rikal jsem si, ze druhou nedeli ho otravovat uz by bylo moc, tak @brixtr, ten hajinkal pred nocni, @Klemoň noooo s jeho aktualni rychlosti bychom to nedali v mezich jeho vychazek, tak jsem musel otravovat otce, co zrovna sparoval..... benal ksem vytahnul z motorky a trada pro mou milovanou zenu, protoze ji musim milovat, jinak to neni mozny..... 🤣🤣🤣🤣. Vecer si pak prijel typek z Usti pro vyfuk na Mazdu a hned prvni vetou pobavil. Je to homologovany ze jo 🤣🤣🤣🤪🤪🤪😂😂😂. Pak mu zaclo neco cvakat v motorovem prostoru a z leveho xenonu se zacal stavat stroboskop tak jsem se radsi rychle rozloucil a sup do domecku 😃😃

Odesláno

@Weri 605 - jo to dokáži pochopit . Mě třeba horská až tak nevadí , ale když bych vlezl na "řetízkáč" tak jsem jak rozmetadlo biologického hnojiva 🙊

Edit : Ten let je jen na simulátoru , ale celkem realistický - dělají si tam trenink i piloti . . .

@Scratch - a ty myslíš , že se tam chystám vyrazit zítra ? V mém stavu ? 🙃   Tak buď v klidu.  Dobrá, píšu si tě do deníčku a později to domluvíme . . . 😉

Edit : Tak nejen, že mám vycházky jen do 16 hodin, ale včera byla v 15,30 baterka ještě mimo motorový prostor 😟

Před hodinou, Scratch napsal:

Je to homologovany ze jo

Ty jsi sundal z Mazdy ten uřvanej ???

Odesláno
před 12 hodinami, minimaxa napsal:

Tak než se tam zítra půjdeš podívat, nezapomeň si vzít Belaspon 🤣🤣

Co to je? :myslim:D Stačilo, když jsem ráno posvítil autem do zahrady. :roll:D

Odesláno
před 15 minutami, radim.1008 napsal:

Co to je? :myslim:D

Belaspon býval lék na nervy. Barbiturát který se už ale nepoužívá. Já to pamatuju z dětství, ta hláška, vem si Belaspon, se u nás používala často 🤣

Odesláno

@Scratch to jsi klidně mohl zavolat  maximálně bych tě poslal k šípku když bych nechtěl někam letět. Dneska 2,30 budíček a ve 3,59 nástup na 162/169 no ještě že tam byli potom dopoledne ty 20 minutový pauzy jinak bych to asi někde vyvalil 3 pauzy jsem prospal na sedačce a chrápal jsem tak nahlas že mě to až vzbudilo. Takže za chvilku asi zaujmu polohu ležící střelec a a všechno nechám tak jak je ono se to do zejtra nepo..... . 

Odesláno

Já vstával ve tři třicet... Spal jsem tři hodiny... To je nářez 😅

Rozvezl jsem ranní tisk a zrovna u největšího prudice chyběli noviny... 🤔😅

Pak odvést potomka po týdnu do školky a hurá na pragl do rachoty..zlaty Home Office... Celý den na ksichtu respirator.. 

No a abych toho neměl dost tak mi upadl telefon... Tak z 20 cm... No a co se stalo... Mám na displayi prasklinu ve tvaru s... Nic ten krám nevydrží.. :bacha:aut

Odesláno

@Namor74 nie nie, posero nie som 🙂🙂🙂
pred nim prebehla srna, ktorej som videl zadok, tak som spomalil a cakal, ked som sa natocil vpravo boli tam este 4 srny.
A tade kade chodievam ich poslednu dobu stretavam casto, pred par rokmi som trafil srnku, tiez som tu mal video, a odvtedy jazdim zapnuty tempomat a noha na brzde...

Odesláno (upraveno)

Přesně tak jsem to myslel ;) , foto byla jenom pro představu , jak jde ta technika dopředu , jinak předchůdcem Omegy byl Senátor ;)

@Klemoň té modré do veterána ještě pár let chybí , letos dosáhla plnoletosti (18) :D

Upraveno uživatelem jarokare

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...