Sawoy Odesláno 27. říjen 2021 Odesláno 27. říjen 2021 @Klemoň Ale ty ho nemůžeš praštit, on přijede k Venovi, ne k tobě .... Vena garážmistr, PaKr a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. říjen 2021 Odesláno 27. říjen 2021 jenže Vlasta má hole v ruce, kdežto Véna má holé ruce Citovat
Medvěd Odesláno 27. říjen 2021 Odesláno 27. říjen 2021 (upraveno) Vyrazil jsem na dovolenou k bratrům Slovákům Upraveno 27. říjen 2021 uživatelem Medvěd Citovat
Klemoň Odesláno 27. říjen 2021 Odesláno 27. říjen 2021 před 1 hodinou, Scratch napsal: jenže Vlasta má hole v ruce, kdežto Véna má holé ruce Koukám, že už máš roupy . . . . Tak dobrý ??? Citovat
RichVa Odesláno 27. říjen 2021 Odesláno 27. říjen 2021 před 11 hodinami, Vena garážmistr napsal: A jseš si jistej že to budeš někdy potřebovat? Teď máš svoje auto v cajku a tyhle krámy se ti budou válet v garáži x let a pak to stejně vyhodíš protože to začne překážet. Jistej si samozřejmě nejsem, ale nyní je mi proti mysli to hodit na šroťák a navíc v případě vyhození hlodá červíček, že si přivolávám ránu na zadek. Z garáže to půjde pryč až s tímto autem. Podobně jsem to měl s 306kou - nový majitel dostal pár blbůstek do kufru a 205 odjela vybavena pár díly do likvidace. Hafity ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 27. říjen 2021 Odesláno 27. říjen 2021 No když na to máš místo to skladovat a máš to takhle nastavené tak proč ne. A co jsem dneska dělal no dopoledne jedno přezutí po obědě s máti na nákupy po návratu z nákupů jsme s Pepínem vyvezli shrabané listí na sběrný dvůr. A pak jsme trochu uklidili v dílně a zastrčili tam stříbrnou 306 abych se na to mohl ráno vrhnout a nebylo to mokré jak dnes ráno. A pak Pepíno že by chtěl něco dělat ale že nechce pořád uklízet a čistit nářadí a že by se chtěl naučit něco nového : a musím konstatovat že pokud by měl k sobě správné HOKR ( hovado k ruce) tak by byl schopný přezout auto kompletně protože mu chybí pár kilo a pár centimetrů aby dokázal přetáhnout montpáku a aby dosáhnul nohou na pedál odrážečky a zárověň navedl rukou lopatu odrážečky ale jinak když jsem mu ukázal jak pneu nazout aby se nenadřel tak dal dvě kola včetně nasazení nového ventilu jen s dohledem. RichVa, Péťa, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 27. říjen 2021 Odesláno 27. říjen 2021 Dobře , věřím ti že je šikovnej , ale brzdy a kola mi budeš dělat pořád TY ! Fruktis ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 27. říjen 2021 Odesláno 27. říjen 2021 před 10 minutami, Vena garážmistr napsal: HOKR Existuje (prý) i KOKR a ČUKR.... radim.1008 a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 27. říjen 2021 Odesláno 27. říjen 2021 Ale Vlastiku dobře vedený učedník kolikrát překonává kvalitou svého mistra a doufám že u Pepína tomu tak bude. A jasně že i když píšu že dvě kola dal jen s dohledem tak jsem nad ním stál aby něco nepokazil. Fruktis, Klemoň a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Návštěvník Odesláno 28. říjen 2021 Odesláno 28. říjen 2021 V 25. 10. 2021 at 19:54, vagi napsal: Pochlub se Já bych to neriskoval Citovat
Medvěd Odesláno 28. říjen 2021 Odesláno 28. říjen 2021 Hroby jsou ready, momentálně obědujeme ve Štúrově a míříme směr Visegrad Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Charlie 607 Odesláno 28. říjen 2021 Odesláno 28. říjen 2021 Já jel dneska vytahnout dědovi člun z vody. Ráno pěkná mlha, když jsme přeplouvali na místo vytažení, tak viditelnost nic moc, jinak šlo vše.jak na drátkách. No když jsem to zakurtoval tak mlha pryč. Hodinku a půl jsem nechal auto s vlekem bez dozoru a po návratu nemilé překvapení. Někdo nám odřel pravej zadní blatník a ujel. Odpoledne jsme ještě stihli doma drakiádu. Sice skoro nefoukalo, ale děcka nadšený. Citovat
pavelu96 Odesláno 28. říjen 2021 Odesláno 28. říjen 2021 Dnes jsme vylezli na kopec nad Náchodem a prohlédli si pěchotní srub Březinka Péťa, radim.1008, Hafity a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Milan+ Odesláno 28. říjen 2021 Odesláno 28. říjen 2021 Dnes jsem konečně přezul Ulysse na zimní,tak všechny auta hotové a teď mi tu přistál pěkný soudek a bude i jako židle. Hafity a Lihous ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 28. říjen 2021 Odesláno 28. říjen 2021 Dnes po 6 hod rano zaprahnuty malicky vozejk a jelo se pro nejake veci ku praze. Mohl bych parodovat reportaz na Nove - myslim Kde bylo v udivu kdyz voda pri mrazu prekvapive zmrzla - jiste si vzpomenete Nase spotreba s timto "vozikem" nalozenym pomerne statecne - byl naprosto plny - vzrostla z 8,0l/100km na peknych 9,2l/100km a to pri ceste zpatky v jednom ze stoupani na D11 a lehkem protivetru prislo max nasi soupravy na 5ku 120 plny plyn a vice nic Prosim berte to spis jen jako odlehceni - A ma oblibena - app TomTom mimo jine navigovala jedte do leva kde nebylo nic jen svodidla a dalo se jet jen v pravo - hlaska byla v podstate Ok ale mela prijit asi tak po 300/400m Pekny vecer Medvěd, Hafity a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 29. říjen 2021 Odesláno 29. říjen 2021 Dnes jsme udělali výlet do epických skal radim.1008, ozzy56, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. říjen 2021 Odesláno 29. říjen 2021 Epický skály? Jen jestli oni to nebudou Teplický Citovat
Medvěd Odesláno 29. říjen 2021 Odesláno 29. říjen 2021 Kultury prý bylo dost, takže koupání v Šárváru ozzy56 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.