Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 1 hodinou, Scratch napsal:

jenže Vlasta má hole v ruce, kdežto Véna má holé ruce

Koukám, že už máš roupy . . . .    Tak dobrý ???

Odesláno
před 11 hodinami, Vena garážmistr napsal:

A jseš si jistej že to budeš někdy potřebovat? Teď máš svoje auto v cajku a tyhle krámy se ti budou válet v garáži x let a pak to stejně vyhodíš protože to začne překážet. 

Jistej si samozřejmě nejsem, ale nyní je mi proti mysli to hodit na šroťák a navíc v případě vyhození hlodá červíček, že si přivolávám ránu na zadek.

Z garáže to půjde pryč až s tímto autem. Podobně jsem to měl s 306kou - nový majitel dostal pár blbůstek do kufru a 205 odjela vybavena pár díly do likvidace.

Odesláno

No když na to máš místo to skladovat a máš to takhle nastavené tak proč ne. 

A co jsem dneska dělal no dopoledne jedno přezutí po obědě s máti na nákupy po návratu z nákupů jsme s Pepínem vyvezli shrabané listí na sběrný dvůr. A pak jsme trochu uklidili v dílně a zastrčili tam stříbrnou 306 abych se na to mohl ráno vrhnout a nebylo to mokré jak dnes ráno. A pak Pepíno že by chtěl něco dělat ale že nechce pořád uklízet a čistit nářadí a že by se chtěl naučit něco nového

WP_20211027_16_20_13_Pro.jpg  WP_20211027_16_20_39_Pro.jpg

a musím konstatovat že pokud by měl k sobě správné HOKR ( hovado k ruce) tak by byl schopný přezout auto kompletně protože mu chybí pár kilo a pár centimetrů aby dokázal přetáhnout montpáku a aby dosáhnul nohou na pedál odrážečky a zárověň navedl rukou lopatu odrážečky ale jinak když jsem mu ukázal jak pneu nazout aby se nenadřel tak dal dvě kola včetně nasazení nového ventilu jen s dohledem. 

Odesláno
V 25. 10. 2021 at 19:54, vagi napsal:

Pochlub se :D

Já bych to neriskoval 😁

Odesláno

Já jel dneska vytahnout dědovi člun z vody. Ráno pěkná mlha, když jsme přeplouvali na místo vytažení, tak viditelnost nic moc, jinak šlo vše.jak na drátkách. No když jsem to zakurtoval tak mlha pryč. Hodinku a půl jsem nechal auto s vlekem bez dozoru a po návratu nemilé překvapení. Někdo nám odřel pravej zadní blatník a ujel. 

Odpoledne jsme ještě stihli doma drakiádu. Sice skoro nefoukalo, ale děcka nadšený.

Odesláno

Dnes po 6 hod rano zaprahnuty malicky vozejk a jelo se pro nejake veci ku praze.
Mohl bych parodovat reportaz na Nove - myslim
Kde bylo v udivu kdyz voda pri mrazu prekvapive zmrzla - jiste si vzpomenete :)

Nase spotreba s timto "vozikem" nalozenym pomerne statecne - byl naprosto plny - vzrostla z 8,0l/100km na peknych 9,2l/100km a to pri ceste zpatky v jednom ze stoupani na D11 a lehkem
protivetru prislo max nasi soupravy na 5ku 120 plny plyn a vice nic ;)

Prosim berte to spis jen jako odlehceni - :mrk

A ma oblibena - app TomTom mimo jine navigovala jedte do leva kde nebylo nic jen svodidla a dalo se jet jen v pravo - hlaska byla v podstate Ok ale mela prijit asi tak po 300/400m ;)

Pekny vecer

IMG-20211028-WA0018[1].jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...