Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dnes jsem koupil tuhle klimu do bytu, je to mobilní, protože družstvo splitovou klimu na fasádě nepovolí..., nechladí to vůbec špatně, ale tu hadici v okně musím ještě vyřešit--prý jde vyměnit sklo v plast. rámu okna za menší a do původního rozměru dát plastový díl, ve kterém je otvor 150mm pro hadici (s plast. víčkem), zkusím domluvit ve firmě vyrábějící plast okna...

https://www.mountfield.cz/mobilni-klimatizace-levita-ac-12000-2kli0003

Odesláno

@Péťa  díky za nápad :), ale asi to udělám jak píšu nahoře--pak to nahodím začátkem května a na konci srpna sundám, navíc když je to v rámu okna, nemusí se s hadicí hýbat atd. :super

Odesláno
před 36 minutami, ozzy56 napsal:

dnes jsem koupil tuhle klimu do bytu, je to mobilní

Malá nevýhoda těch mobilních je, že teplý vzduch z výfuku klimatizace je podtlakem nahrazen teplým vzduchem z venku. Ale danou místnost ochladí určitě. Už jsem viděl mobilku, která měla hadice dvě. Sací a výfukovou.

Odesláno
před 16 minutami, Pe.Tr napsal:

a změnilo se to tam od te doby medo? socialky ,restaurace ?

Pokud nějaká změna proběhla, tak určitě nijak zásadní 

Odesláno
před 9 minutami, Agrafik napsal:

Malá nevýhoda těch mobilních je, že teplý vzduch z výfuku klimatizace je podtlakem nahrazen teplým vzduchem z venku. Ale danou místnost ochladí určitě. Už jsem viděl mobilku, která měla hadice dvě. Sací a výfukovou.

já to dnes studoval po internetu skoro celý den, nakonec jsem se rozhodl pro tuto--když se vyřeší ten otvor v okně, je to pak rozumné řešení, když splitovou mi družstvo nepovolí... :), mám to jen na dobu, co třeba nebudeme na chatě...

Odesláno
před 15 hodinami, Sawoy napsal:

A není to málo, Antone Pavloviči?😂

Snad není, to je jen pohotovostní zásoba, další je v neprosklené lednici a sem se bude doplňovat. Uvidíme v neděli po výkonu.

Dnes nazdoben sál, připraveny stoly, postaven venkovní stan na ranní občerstvení a zítra může vše vypuknout.

60b27681-8ef1-4339-80c7-05a0dcd2000e.thumb.jpg.4c396127b7894e40473546d95724edd5.jpg

6557c204-197f-4b8f-bffc-485ff95f0788.thumb.jpg.578661f4e56f1a2d42201355c5119510.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...