Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem jen tak pro zajímavost, jak to půjde, vyměnil gumičky u origo stěračů. No šlo to překvapivě snadno. Takže pokud nebudou patlat, objednám jich několik do zásoby a s nakupováním nových stěračů za 500+ nadobro skončím :aut 

WP_20210320_12_14_39_Pro (2).jpg

NewImage_1280_720_90.jpg

Odesláno
před 19 hodinami, Medvěd napsal:

u HavloBrodu (omluva Kirkizovi, ale zase nebyl čas

U Kikize bys mi mohl vyzvednout nějaké modelářské součástky . . .    :papa   Tedy když budeš mít čas se u něj zastavit  😉

Odesláno (upraveno)

Tipuji blondýnku s IQ...zbytek si dosaďte sami :D

A abych nebyl OT, tak dnes jsem vyměnil na 407 spínač brzdových světel.

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Železo bych tedy odvezl do šrotu, než za to ještě platit,tady jsem teď likvidoval starý krámy z garáže a za železo dal 4,50

A já dnes neudělal nic ,jen se povaluji po dlouhé době.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Je to o pohodlnosti a čase. Když jsem likvidoval chalupu, tak co šlo prodat se prodalo, co šlo spálit se spálilo, co šlo dát do sběrných surovin, to se tam odvezlo, plasty postupně do žlutých kontejnerů,...

Odesláno (upraveno)

Já dnes odvezl Helu a Pavla na antigenní výtěr nosních dírek. Objevil jsem v Praze místo, kde se nemusíme předem hlásit a ani se nečeká ve frontě no a protože akce probíhá v soukromí auta, je to příjemnější a bezpečnější než u zaměstnavatele. 

Oba dva byli negativní 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 4 minutami, Medvěd napsal:

antigenní výtěr nosních dírek

Mě to na firmě čeká v pondělí.

Guest Petr 3008
Odesláno

Dneska jsem stihnul akorát školení řidičů, pak jsme pořešili oběd a nákup a od té doby nicnedělání.  Akorát jsem teda přidal na termostatu od topení  😉

Odesláno

Odpoledne se nám nějak nechtělo ven a tak jsme rozehráli hru Kamionem po Evropě (hrajeme včetně rozšíření Kamionem po Česku a Slovensku). Hráli jsme asi 4 hodiny a nedohráli, zítra pokračujeme. 

Odesláno
před 7 minutami, vagi napsal:

Mě to na firmě čeká v pondělí.

U nás ve firmě se od začátku února testuje 2x týdně (každých 72 hodin) na začátku směny a pozitivní se ihned odesílají do karantény. Nestalo se, že by se někdo nakazil ve firmě od kolegy.  :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...