ozzy56 Odesláno 10. prosinec 2020 Odesláno 10. prosinec 2020 mě dnes na Vratimov předjel maník ve 307 combi tak, že když se vracel před mě dostal smyk--ale horko těžko ho vybral a pak už jel jak posraný, asi to zažil poprvé , tak jestli tu chodíš, nedělej takové trhavé pohyby s volantem, jako teď k večeru, na čerstvém sněhu to klouže, to nevíš ?? Rikic339, Pepito, Klemoň a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. prosinec 2020 Odesláno 10. prosinec 2020 @vagiI tak by se to dalo napsat. Ale je fakt že bych tam asi skončil dřív nebo později i kdyby mi k tomu nedali důvod. Tehdy to bylo o nic moc penězích sice hezká prac. doba (6-14,30 ) ale ty věci který na tom teď vidím jako pozitiva jsem tehdy vnímal jinak. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Rikic339 Odesláno 11. prosinec 2020 Odesláno 11. prosinec 2020 Tak já právě děkuji "bohu" že jsem ráno zaparkoval tam kde jsem zaparkoval Na fotce parkuji vpravo nahoře v rohu, když jsem zařadil zpátečku a začal couvat, všiml jsem si že auto které stálo na místě bílého Hyundaie akorát odjíždí.. No už jsem si řekl že nebudu zas vyjíždět a tak to nechám tam kde jsem.. A Před půl hodinkou přijel maník s návěsem a takto to dopadlo, nabral jak šedého Superba tak bílého Hyundaie (ten to odnesl docel fest).. A to většinou fakt parkuji na místech okolo toho Hyundaie VID_20201211_125218.mp4 Péťa, radim.1008, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 11. prosinec 2020 Odesláno 11. prosinec 2020 Tak tomu se říká "z *** klika" Rikic339 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 11. prosinec 2020 Odesláno 11. prosinec 2020 twl... profik za volantem zjevne ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 11. prosinec 2020 Odesláno 11. prosinec 2020 Ze tří hvězdiček klika? To jsem ještě neslyšel. skypeja ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 11. prosinec 2020 Odesláno 11. prosinec 2020 (upraveno) Sawoy - kdyby tady nefungoval ten Cipísek, co se stará o co nemá, tak bych klidně napsal z P*R*D*E*L*E (bez hvězdiček) , tak tedy pro lepší pochopení aspoň takhle Upraveno 11. prosinec 2020 uživatelem Medvěd Sawoy ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 11. prosinec 2020 Odesláno 11. prosinec 2020 (upraveno) zkusím napsat slovo prdel, co to udělá tak Medvěde slovo prdel Cipísek nesmazal--neupravil Upraveno 12. prosinec 2020 uživatelem ozzy56 Citovat
Medvěd Odesláno 11. prosinec 2020 Odesláno 11. prosinec 2020 Tak to jsem překvapen, nemáš u něj protekci? Já tu totiž pořád čtu, jak nekdo "neumím psát slušně", tak jsem tomuhle dle mého hovadskému systému nechtěl dát možnost k zásahu do mého sdělení ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
*nohafuc* Odesláno 12. prosinec 2020 Odesláno 12. prosinec 2020 Napište prdel. Sorry za Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. prosinec 2020 Odesláno 12. prosinec 2020 V 10. 12. 2020 at 16:24, Medvěd napsal: Tak dnes mě snad po 3 letech bez ztráty květinky zastavila hlidka PČR - a rovnou s pokutou. Včera mě požádala sousedka (paní +70, momentálně léčená na nějakou vážnější nemoc) zda bych jí neodvezl auto do myčky, nedotankoval a nedoplnil směs do ostřikovačů - o auto se běžně staral její manžel, ale je už skoro rok po pádu na eskalátorech špatně pohyblivý a tak to holt padlo na mě. Jel jsem z Letný do Holešovic, u tržnice mě dojela hlídka PČR, majáky a hned STOPka. Tak jsem vylezl z auta a Pavel začal prohledávat, kde má paní OTP (věda, že jedu jenom cca 5 km, opravdu jsem takovou věc jako OTP neřešil). Policajt byl ve velké pohodě, asi za čtvrt hoďky mi řekl, ať nic nehledám a řeknu mu na koho je auto hlášený, že už si ho prolustroval. Majitele jsme si potvrdili a já se dozvěděl, že důvodem zastavení nebyl viditelně nic-moc stav auta, ale STK, která propadla 5.12. Pak mi řekl, že mě musí aspoň nějak "vyřešit", že kdyby mi to dal domluvou, tak by mě mohl cestou domů potkat horlivější kolega a mohl bych mít větší problém. Zaplatil jsem neuvěřitelných 100,- Kč a po tlf. dohodě se sousedkou auto rovnou odvezl Tnkošovi, který tu starou peleš slíbil připravit na STK. Takže z akce plánované na hodinu se stala akce na půl odpoledne On už neplatí odklad STK v Nouzovém stavu?? Citovat
Návštěvník Odesláno 12. prosinec 2020 Odesláno 12. prosinec 2020 Někde jsem četl že STK normálně fungují. Tak není důvod dávat vyjímky na toto. Už nevím kde to bylo, ale bylo tam paradoxně napsáno , že ten komu propadla STK například v březnu ji mít nemusí, ale ten komu v říjnu ji mít musí. Ty měsíce jsem si teď vymyslel. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 12. prosinec 2020 Odesláno 12. prosinec 2020 Jo je to jak píšeš. Pokud je propadlá do konce srpna tak je automatická prodloužená o 6 měsíců. Pokud je propadlá v září tak už to neplatí. To samé bylo s doklady. A bylo to nějaké celoevropské nařízení. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 12. prosinec 2020 Odesláno 12. prosinec 2020 No a protože jsem už velkej kluk tak včera přišel na dílnu Ježíšek. Jeden kousek na popud @kirkiz A druhej kousek navýsost praktický a potřebný: třítunka zdvih od 75 do 500 mm dvojitá pumpa no prostě takovej zvedák jsem potřeboval protože ty moje co jsem dosud používal tak ač nebyli nějak starý tak přeci jen to byli spíš takový lepší hobby zvedáky a teď při podzimním přezouvání dostali dost na prdel. ozzy56, radim.1008 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
MJSytic Odesláno 12. prosinec 2020 Odesláno 12. prosinec 2020 před 9 hodinami, Medvěd napsal: dle mého hovadskému systému Tenhle hovadský systém je tu jen díky hovadům, kteří se vyjadřují, jako otevřený kanál v pubertě a myslí si, jak moc jsou jejich vyjádření drsná A slovo prdel je krásný příklad toho, že se to týká ve většině případů slov, která jsou opravdu sprostá (bohužel to není úplně dokonalé a občas to semele i "povolený" výraz) Péťa ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 12. prosinec 2020 Odesláno 12. prosinec 2020 (upraveno) před 57 minutami, Vena garážmistr napsal: třítunka zdvih od 75 do 500 mm dvojitá pumpa Takovej podobnej zvedák mám taky na práci před dílnou atd... Ale musel jsem si ho trochu upravit, ta gumová podložka na tý opěrce nebyla nic moc - teda spíš nic nebyla. Tak jsem celej ten hříbek vzal, koupil jsem v kelly gumu na normální dvousloupovej zvedák a nechal jsem ten hříbek přesoustružit na přesnej rozměr tý gumy. Je to výborný (y) Upraveno 12. prosinec 2020 uživatelem Návštěvník Citovat
Medvěd Odesláno 12. prosinec 2020 Odesláno 12. prosinec 2020 před 1 hodinou, MJSytic napsal: Tenhle hovadský systém je tu jen díky hovadům, kteří se vyjadřují, jako otevřený kanál v pubertě a myslí si, jak moc jsou jejich vyjádření drsná A slovo prdel je krásný příklad toho, že se to týká ve většině případů slov, která jsou opravdu sprostá (bohužel to není úplně dokonalé a občas to semele i "povolený" výraz) Pak by to tedy chtělo vytvořit seznam povolených /zakázaných výrazů, aby jeden věděl, co může a co už je přes čáru Citovat
Sawoy Odesláno 12. prosinec 2020 Odesláno 12. prosinec 2020 Ukazoval jsem dvojčatům (16) večerníčka a bylo mi vysvětleno, že tyhle algoritmy jedou nějak přes slovník daného jazyka. Zkus najít ve slovníku spisovné češtiny slovo prdel. Není. Proto ho to pustí. Člověk se furt učí ... už i od vlastních dětí. Citovat
MJSytic Odesláno 12. prosinec 2020 Odesláno 12. prosinec 2020 před 19 minutami, Medvěd napsal: Pak by to tedy chtělo vytvořit seznam povolených /zakázaných výrazů, aby jeden věděl, co může a co už je přes čáru Nechtělo. Nikdo by to nečetl. Stejně, jako pravidla fóra Díky filtru se to dozvíš hned po uložení příspěvku a můžeš to slovo pomocí úpravy nahradit nějakým slušnějším synonymem. A myslím, že zrovna ve tvém případě jsou ty zásahy automatu spíše výjimka, ne? Sawoy, Klemoň a Péťa ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. prosinec 2020 Odesláno 12. prosinec 2020 jde vidět, že jste změkčilí čecháčci , bo když jedu v tramvajce se studentkama zdravotní školy tady v kraji razovitém, tak se někdy stydím, jak slušně mluvím, bo ty dnešní děvuchy umí tak sprostě, že byste se divili aji ušama Pepito, Hafity, Karel a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.