Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No jelikoz  to neuveritelne "silenstvi" neprestava spis naopak utekl jsem do lesa ....
Fotky jsou bohuzel jen z matalciho zarizeni = slava zadna no ....

Chtel jjsem si udelat vejlet do Prahy na sbihavost ale prekvapive :) nemaji na toto cas prezouvaji ....
Tak ze zitra asi upravime kousek asfaltu pred barakem - pred opravou byla pred barakem mala kaluz kdyz prselo - no ted po oprave je uz velka !! :( 

A snad se konecne dokopu k dodelani slideru pro kameru - je to uz ostudne dlouho rozdelane od minuleho roku / vanoc / ....

Jinak se krati dovolena sice peknych 14dni bez prace ale v tomto stavu ....
Ale fakt je ze ze podporuji zdejsi pivovar a snad tim i doplnuji veskere "vitaminy vsetne alkoholu tedy desinfekce" :)

IMG_20201103_093200.jpg

IMG_20201103_095558.jpg

IMG_20201103_085218.jpg

Odesláno

@Havlicek.Lukas samozřejmě, že umyl. Lesklo se jak psí koule. Alr zas je od bahna, máme ve vsi rozkopanou cestu, tak máme objížďku přes pole. Ale tam už nemůžu jezdit, jak jsem vyměnil ty pružiny za nové, které jsou kratší, už jsem vzal podvozek 😕 Tak aspoň nebude špinavý xD

Odesláno (upraveno)

Jsou to hovada. Rok a půl to tu je zavřený kvůli mostu, pak to na chvíli otevřou aby to zas zavřeli na další 2 roky kvůli silnici a chodníku, který je tu pár let xD Navíc ty kostky tady jsou v parádním stavu. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Dnes jsem dokončil C2 resp. v pondělí jsme to s Pepikem poskládali ale nedolil jsem zpátky olej do převodovky který vytekl když jsme vytáhli poloosu aby se nám to líp dělalo. Včera byl rušný den takže jsem se k tomu nedostal a dodělával jsem to až dneska proběhla infuzní léčba: WP_20201104_15_00_58_Pro.thumb.jpg.6cd5e7f80d8df83324a9e7126eb963a8.jpg

A následně i projížďka vše se zdá býti v pořádku takže operace se zdařila a pacient přežil. 

Odesláno

Ahoj.

Musím konstatovat , že co se objevil Covid19 , tak forum jakoby odumřelo.   Kromě pár nezničitelných existencí hrozně ubylo příspěvků . . .   Trochu to chápu , taky mi rouška na hubě náladu nezvedá . . .   😧

Odesláno

Když to vezmu ze svého pohledu, tak když máš Covid 19, není moc nálada na cokoliv jiného. Normálně jsem docela gamer, ale od předminulé neděle jsem neměl ovladač v ruce... 😂

Odesláno
před 48 minutami, Klemoň napsal:

Musím konstatovat , že co se objevil Covid19 , tak forum jakoby odumřelo.   Kromě pár nezničitelných existencí hrozně ubylo příspěvků . . .   Trochu to chápu , taky mi rouška na hubě náladu nezvedá . . .   😧

Klemoňu, že ty sa nudíš, když sem nikdo ničeho nepíše? ;)

V tématu Co jsem dnes udělal teď těžko můžu něco napsat, když se řídím radami odborníků:  nikam nechodím, žeru vitamíny, hodně odpočívám, hodně spím a  tudíž nic nedělám. Teda ve smyslu nic, co by stálo zato tady zmiňovat. Když pominu pracovní věci, který by tu asi sotva někoho zajímaly, tak třeba předevčírem a včera jsem si koupil novou supr podsvícenou klávesnici (abych mohl pracovat i potmě :D) a dvojčatům vybral a objednal  hlavního Ježíška. Pro neukojitelné zvědavce: dnešním názvoslovím tzv. minisystém a šicí stroj. Dneska je na řadě tatík a manželka, zítra budu objednávat v Tescu nákup. 

Spokojenej? :papa

Odesláno

Jooo , spokojenej. :super     A není to o tom, že bych se v práci nudil ,vždycky když už mi "tečou" nervy , tak se odreaguji na foru čtením toho co jiný . . .   :roker

Odesláno (upraveno)

Trochu škoda toho bazénu , ale chápu, že když není používaný , je lepší na něm radši hrát Ruské kuželky  😉

Ale nevzpomínám si, že bys říkal , že se bojíš hloubky  😇

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Děkuji za pochvalu. :mad:

Možná na něm budou i tanečky..

Jako sklep se s tím nepočítá, máme dost velký pod domem.

Na jedné straně bude kulatý 3,5m a 0,75 hluboký :D bazén, takže se nebojím :P a na druhé je v plánu pyramida, ale to se ještě uvidí na jaře. :myslim :papa

IMG_20200628_130714.jpg

Odesláno

@Klemoň  ale i ostatní fakt bych Vám nikomu nepřál to co teď řeším ne že by to bylo něco světoborného ale mě to teda dává  zabrat. Mámino sestra se měsíc potácí mezi domovem a špitálem přičemž vyhlídky jsou dost bídné ( něco s krví) . Našim začal téct kotel ústředního topení otec na to přišel v pondělí. Na dílně se pomalu rozebíhá přezouvací sezona. Takže v mezičase mezi zákazníkama řeším kotel protože  Dakon před 2 roky přestal vyrábět tudíž neexistuje náhrada od té samé firmy tak aby se jen ten starý vystěhoval z kotelny a nový se tam nastěhoval a připojil na stávající připojovací body. Problém je že tatík poslední dobou všechno strašně prožívá takže od úterka se mi x krát za den ptá co jsem vyřídil. Jeho to nemůžu nechat vyřizovat protože na " úředničinu "  ( telefonování, hledání na internetu apod.) na to je tatík zkrátka marnej. A jako můžu napsat že je hodně těžké ho přesvědčit k jakékoliv změně nebo mu přetlumočit to co jsem se dozvěděl z těch x telefonátů že prostě měli štěstí že ten jejich kotel vydržel topit 7 sezón bez problému že většina lidí ty kotle z posledních sérií má už vyměněné protože tam kvalita šla do kopru hrozným způsobem. Navíc tatík jakožto instalatér topenář ze staré školy má zažitý že kotel na tuhá paliva když se mu dá péče vydrží fungovat i dvacet roků. Další je že tatík začal mimo jiné dost prožívat i to že už díky tomu že má svoje roky nestačí na to co úplně v pohodě dělal i před 10 nebo 12 roky. Takže teď se řeší dodávka nového kotle do toho on řeší že když bude kotel jiný tak to nejspíš budou muset zadat nějakému topenáři protože on si na to netroufá a když jsem mu řekl že to budeme řešit tak jak to půjde po sobě tak jsem dostal nadáno že všechno zlehčuju a že z toho mám srandu. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...