Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 1 hodinou, ozzy56 napsal:

rozumná řeč s ženou--to existuje??? 😯 jooo, ty myslíš tak do 5ti let věku, tak to jooo 😂🤣

Mně třeba drtí následující situace.... Určitě to všichni znáte, když přijde ta chvíle a práce se prostě nedaří.... Následuje dotaz: "A nejde to teda udělat NĚJAK JINAK?! :aut

Odesláno
před 58 minutami, Lihous napsal:

Jinak se zeptam aby rec nestala copak nas primelo zase ke zmene vzhledu ??
Diky

Včera byla aktualizace a tohle nebo to co tu bylo je její součástí. @ChouLuto tu dával včera do pořádku. Díky Lukáši, že se dá na to koukat. :super:papa

Odesláno
Před hodinou, Lihous napsal:

Jen v mail se me zobrazuje text tak trosku spatne - copak mam "prenastavit" pro korektni zobrazeni ...?
Dnes, cestou na hÅ™bitov do Klášterce jsem jel pÅ™es Pastviny a ejhle...hned Älánek o pÅ™ehradÄ›

Nic, myslím, že chyba není u tebe (to by se ti takhle zobrazovalo všechno a asi nejen odsud), ale u autora postu .... na čem a v čem (myšleno písmo) to psal.

Odesláno (upraveno)
před 45 minutami, Hafity napsal:

Mně třeba drtí následující situace.... Určitě to všichni znáte, když přijde ta chvíle a práce se prostě nedaří.... Následuje dotaz: "A nejde to teda udělat NĚJAK JINAK?! :aut

Znám to velice dobře :bacha A s oblibou jsou i situace kdy se hodnotí něco co není ještě hotovo :D

A právě proto nerozumím když se někdo ožení potřetí, počtvrté protože ženy jsou vesměs stejné a liší se jen v detailech. Naštěstí mají i světlé stránky a KDYŽ CHTĚJÍ, umí nám i hodně dobře zpříjemnit chvíle :D

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno
před 51 minutami, HanysR napsal:

Znám to velice dobře :bacha A s oblibou jsou i situace kdy se hodnotí něco co není ještě hotovo :D

A právě proto nerozumím když se někdo ožení potřetí, počtvrté protože ženy jsou vesměs stejné a liší se jen v detailech. Naštěstí mají i světlé stránky a KDYŽ CHTĚJÍ, umí nám i hodně dobře zpříjemnit chvíle :D

Bejvalej parťák na kamionu kterej mi předal spoustu dobrejch rad do života a hlavně těch co se týče soužití s ženama tak ten říkával " všechny ženské nahrň do jednoho pytle zatřes s ním a pak tam hrábni a máš 95% jistotu že si vytáhneš podobnej exemplář jako jsi měl nebo máš doma akorát bude mít možná trochu jinej obal."   A asi proto jsem už tak dlouho sám. 

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Pepito napsal:

Marieta 😍:papa

No ta taky, ale myslel jsem ty co tu mám doma, teda Alisu, to je pes :D Takže vlasně chybí dvě
A Marjánka přiletí na chvíli 1.11.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

@Vena garážmistr  Jo tak nějak to je. Já zase s oblibou říkám, že s ženami žít nejde a bez nich také ne. Já jsem ale zrovna ten typ že sám bych být nedokázal. Teď nemyslím zrovna jen tělesnou potřebu ale prostě mám rád to teplo domova které ta žena umí zařídit. A upřímně, s námi to asi taky není vždy jednoduché :myslim:D

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

Jo a proto jsem se rozvedl , zkusil cca 6 jiných a pak si vzal tu co jsem se s ní rozvedl a vypadá to, že jsem s ní vlastně už spokojený.   😇        Ona se v mezidobí trochu obrousila 😂

Odesláno

tak takhle nejak podobne to ma asi byvaly kolega z prace
pred 16 lety se spolu vzali kdyz jim bylo levce ke 20 rokum
zaridili si baracek poridili psa a to bylo tak vse
pred 10 lety jim to nejak neklapalo a rozvedli se s tim ze docasne bydleli spolu nez si jeden z nich neco najde a vyplati domek
dopadlo to tak ze jsou spolu i kdyz rozvedeni - maji jak baracek tak psa a jeste asi 5leteho kluka :P

Odesláno

@Klemoň Tak alespoň sis udělal kolečko a ujistil se, že ta volba nebyla tak špatná :DNěkdy si člověk myslí jak to není na pytel a pak čumí jak puk jak se měl dobře :D

Odesláno

@Sawoy Noo myslim si ze bude asi problem bud nekde na rozhrani a nebo fakt u me ??
I nadale mame takto zobrazovane upozorneni v mailu - na foru to funguje OK

>>>>   Bejvalej parťák na kamionu kterej mi pÅ™edal spoustu dobrejch rad do života a hlavnÄ› tÄ›ch co se týÄe soužití s ženama tak ten říkával " vÅ¡echny ženské ... <<<<

Nebudu rikat ze je to citelne ale precist se to da :) od toho mame nastaveny nas mozek ktery automaticky doplnuje .... ;)
Nicmene prislo to po uprave stranek a za me to nevidim jako prinos - ale koukam na to na notasu beznem monitoru - NIKOLIV matlacim zarizeni - a v tom asi bude celej tan muj a jen muj problem :) :papa

Odesláno

Dělá mi to taky, a to v mobilu i na notesu. Taky jen v mailu.

Odesláno

My tam mame v MUX ..?? tri volne pozice jako TEST ??
JInak ohlasene zlepseni u rodiny Prima v rozliseni no nevim nevim FullHd je jen jedno a toto co se predvadi je spis k placi - je to lepsi to jo ale ne zas tak moc ...

Odesláno

Dneska jsem byl u mého farmáře pro kraví maso. Pěkná výbava na zimu. Vývar bude bublat do rána 😉😀

IMG_20201029_190659.jpg

IMG_20201029_190717.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...