Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska v rámci TRIPPERování trošku překvapení. Dodnes jsem se domníval, že Ostrov nad Ohří je jen to šeredné město proslavené budovatelskou architekturou 50tých let. Dnes jsem zjistil, že má i hezkou historickou část včetně zámku a zámeckého parku, která teda fakt překvapila. Určitě se sem ještě vrátíme 

IMG_20200508_132644.jpg

IMG_20200508_134515.jpg

IMG_20200508_144525.jpg

IMG_20200508_145026.jpg

IMG_20200508_145651.jpg

IMG_20200508_150759.jpg

IMG_20200508_151048.jpg

Odesláno
před 25 minutami, Medvěd napsal:

Ostrov nad Ohří

Toto označení jsem také používal, teprve docela nedávno jsem zjistil, že správně je pouze Ostrov....

Odesláno

@Klemoň Mam to stejne ted jsem po vic jak pulroce provetral dron a prvni vzlet byl jako pred lety poprve ....

Ano chce to letat pravidelne pak je to normal a clovek si nepripusti ze je ve vzduchu treba rekneme 40tis  ;) a bere to jako ze je to normal ...

Odesláno

Ano pravdu mame ale i tak pokud to nemam kazdy tyden v ruce tak i tak je to podobne  - chtej nechtej clovek z toho tak nejak "vyjde" a zase se uci - ne v nejake velke "pilotazi" nad polem , ale v te presnejsi v mensim prostoru proste to co je
rizenim modelu RC a je fuk ze GPS udela hodne prace .... ikdyz u dronu udela jen to ze pokud "pustim ovladani" zustane "stat" tot vse :) na zem ho musim dostat "nejak" :)

A nekdy je to ohrisek ze se s nim peru i kdyz ho drzim mrsku za pristavaci nohu :)

Odesláno (upraveno)
před 52 minutami, Lihous napsal:

ikdyz u dronu udela jen to ze pokud "pustim ovladani" zustane "stat" tot vse

No to je právě to co má na mysli @Péťa !!!    Já nemohu v problémové situaci pustit kniply a počkat až se uklidním . . .  

Mám pár vteřin a to doslovně (2 - 5 , podle toho jak jsem vysoko) abych to vyřešil . . . Pak už není co řešit 🥺

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Ani to přistávání s dronem bych tak nedramatizoval. Já teda letadla nikdy nezkoušel, měl jsem vrtulník, ale v podstatě rozbitý jsem ho prodal. Na ten jsem opravdu neměl ruce. Na simulátoru vynikající, ale v reálu těžká tragédie.

Odesláno
V 4. 5. 2020 at 18:44, Vena garážmistr napsal:

Já jak jsem byl pro štěrk minulí týden tak povídám maníkoj na nakladači hele potřebuju  tak o tři kýble víc než  čtvrt kubíku on jasný. A hrcnul mi na káru 680 kg. A říkám hele to je trochu víc než jsem chtěl a on jen tak lehce max. o kolečko měl jsem spočítáno že mi zbyde pár lopat po tom co jsem minulí týden dělal ty desky a že až budu dělat ten přídavek na panelu u gumárny že si dojedu pro jinej štěrk no dneska jsem to tam vykopal nahrubo zavez štěrkem a pořád mi ho přebejvá tak o 3-4 kolečka. 

Tak štěrku přebylo asi tak o jedno kolečko. Ve středu jsem to v mezičase jedné zakázky položil. Včera jsem držel poloviční neděli dopolko jen tak trochu úklid v gumárně a v dílně. Odpoledne tu byl brácha s vnučkama a potřeboval upravit pomocný kolečka na kolo pro tu menší tak jsem dělal to, pak jsem se staral o buřty na grilu. Dneska jsem poprvé vyzkoušel rozšířený panel pro gumárnu a vypadá že to bude fungovat. Tatík si už několikrát stěžoval že má olezlý ráfky na Acentovy tak jsem to tam ráno postavil s Pepínem jsme z toho sundali kola auto jsme nechaly stát na kozičkách a kolům jsme dali trochu péče při té příležitosti jsem konstatoval že pneu už mají svoje nejlepší dost dlouho za sebou takže příští týden objednáme novou sadu celoročních aby tady byli a před zimou to obujeme. 

Odesláno (upraveno)

@Péťa   Jo tak to je obrovská pravda a realita - to samé mám já . . .   A víš proč ?  Na simulátoru to napálím s 3metrovou Extrou na zádech metr nad zemí a jsem pryč a ve skutečnosti ?  Ani na to nemyslím.

Protože na simulátoru jsem v pohodě - vím, že nic nerozbiju ,  realita je však krutá a bolí to u srdíčka a zejména peněženku !   😟

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Klemon byl litat a trefil se mi pri pristani pod parez, no aspon to nemusim kutat 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Jak sam r3kl, ma za sebou 356 vzletu a 356x ho sestrelili, on vlastne nikdy nepristal 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

IMG_20200508_182042.jpg

Odesláno

Ok dron neni letadlo a uz vubec ne vrtulnik - ten byl a asi i bude hodne "vysoka skola letani a predevsim ovladani"
Ale je jine ridit dron velkosti VHS kazety a nebo prcka o vaze >2kg a pak je kategorie vetsi potvora ( Yuneec 920) - tu bohuzel jen cas od casu muzu na chvilku "ridit"

A urcite se lepe leta bez problemu na volne louce u lesa a jinak se leta na presnost nekde v hale podobne mensimu kostelu .... Kde tocime neco dle zadani ne jen to co nam zrovna dron natocil pri pruletu  ;)
Ale schodneme se A TO PRAVDU MATE ze dron neni letadlo vetron a nebo vrtulnik ;)

Pekny den ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...