Charlie 1 Odesláno 6. duben 2019 Odesláno 6. duben 2019 Tak dnes konečně zaseto Bolí mě a ženu celý tělo,na podzim zbytek co je na fótu zeleně a pozemek bude vyrovnaný regius, OK406, Šalda a 3 další ohodnotil 6 Citovat
MilanF1 Odesláno 6. duben 2019 Odesláno 6. duben 2019 Dneska postaveno přístřeší pro GTi. Schreek, OK406, MJSytic a 3 další ohodnotil 6 Citovat
radim.1008 Odesláno 6. duben 2019 Odesláno 6. duben 2019 Do tý garáže se auto vejde? Dnes po obědě rychlo přesun do Karlových Varů s kámošem z jižní Moravy. Přijel k nám, nechal tu auto a jeli jsme se podívat na 807mu. Kdyby takhle vypadala všechna auta, co mají nájezd mezi 250 a 300tis.km... Jediný na čem se dal ten nájezd poznat je volant a trochu ošoupaná kůže na hlavici řadící páky. Po dlouhé prohlídce a přemýšlení to kámoš zakoupil a jeli jsme zase dom. On z Prahy po D1 já po D11. MJSytic, regius a Hafity ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 7. duben 2019 Odesláno 7. duben 2019 Včera ráno jsem přivez trochu štěrku dosypal jsem to ale ještě mi chybí stejná furka. Pak dojel brácha v pátek večer tu nechával stát motorku protože se bojí to nechat stát v práglu u baráku na ulici. Tak jsem to pořádně okouknul i s Pepínem který je po tátovy lepší znalec motorek než já. No už jsem to tu někde psal je to nový je to hezký ale mě to moc neříká jako jo asi bych se svezl ale zkusil jsem si na to sednout a nedošlápnu na zem jen tak jako na půlku chodidla a to je pro mě málo to se bojím že bych si s tím někde ustlal. Po obědě jsem byl pomoct se stěhováním toho bazénu od Standovo babči. Naštěstí se v jejich rodině našel člověk od nás ze vsi který se ho ujal takže se stěhoval jen kousek a ne až na Vysočinu kam to bylo původně v plánu. Takže k převozu stačil traktor s vlekem. Pak jsem přezul na letní papuče jedno auto (cizí). No a měl jsem toho zas plný kecky. Pažout508, Pe.Tr a OK406 ohodnotil 3 Citovat
MilanF1 Odesláno 7. duben 2019 Odesláno 7. duben 2019 @radim.1008 Proč by se nevešlo. Široké to je dost. Foto s 306, GTi doma teďka nemám. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 7. duben 2019 Odesláno 7. duben 2019 Zastřešil bych to přes celou šířku. I nad 306kou. A do garáže přijde 106ka? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. duben 2019 Odesláno 7. duben 2019 typuju ze prirodni svetlo do oken na leve strane domu Citovat
Péťa Odesláno 7. duben 2019 Odesláno 7. duben 2019 (upraveno) před 9 hodinami, Vena garážmistr napsal: v pátek večer tu nechával stát motorku protože se bojí to nechat stát v práglu u baráku na ulici Chápu, že ji nechce nechat na ulici, to by ji dlouho nevlastnil Ale stojí mu to za to, když bude chtít vyjet, jet nejdřív k Tobě? To si asi moc nezajezdí. Já chtěl zabetonovat obrubníky, ale protože mám málo písku, tak jsem se do toho ani nepustil a trochu desinfikuji auto, aby mě @Medvěd nepomluvil, až v pátek přijedu na jeho akci do Poněšic Na tý černý je ale vydět každý škrábanec Asi bych neměl jezdit do lesa a případně parkovat s prdelí nebo čumákem zabořeným do křoví Upraveno 7. duben 2019 uživatelem Péťa Citovat
Sawoy Odesláno 7. duben 2019 Odesláno 7. duben 2019 před 1 hodinou, Havlicek.Lukas napsal: typuju ze prirodni svetlo do oken na leve strane domu To by vyřešil třeba makrolon Citovat
Vena garážmistr Odesláno 7. duben 2019 Odesláno 7. duben 2019 (upraveno) No on jí normálně parkuje u kamaráda který bydlí v Mníšku pod Brdy. Brácha bydlí v Praze u Bulovky v činžáku a kousek od baráku tam maj to slavné hnízdo feťáků kde jim vydávaj čistý jehly atd. takže mívá u baráku veselo. Motorky si s tím kámošem koupili pro zábavu zrovna tak mají čtyřkolky a teď budou jezdit v létě na motorkách a v zimě na čtyřkolkách. Každý druhý pátek seberou motorky a jedou na projížďku říkal že v pátek najezdili asi 350 km akorát že ten kámoš byl na motorce i v týdnu tak teď ji nechával přes noc tady u našich a jezdil ještě v sobotu aby dohnal km co najezdil ten kámoš v týdnu aby jim to vyšlo +- stejně na servis. Když měli čtyřkolky tak se v pátek nechali odvézt někam xxx km od " základny " jiným kamarádem na přívěsu a pak se vraceli domů na čtyřkolkách byli dvakrát na týden i v Rumunsku taky jeli dodávkou tam jezdili na čtyřkolkách a pak se zase vrátili dodávkou, já jsem je jednou vezl někam ke Karlovým Varům ráno jsme z Mníšku vyjeli před pátou tam jsme byli když už trochu začalo svítit slunko navlíkli se do těch hadrů složili čtyřkolky z přívěsu a jeli zpátky na Mníšek . Jako osobně to taky moc nechápu ale tak má prachy proděvkařit, prochlastat nebo prohrát v kartách tak si holt pořídil nejdřív čtyřkolku a teď motorku. A co jsem dnes udělal? tak včera jsem si řekl že se pokusím ctít neděli. Ale nějak jsem to nevydržel " výletním " tempem jsem přezul 807 na letní papuče a zrovna tak C2. 807 jsem dělal sám s C2 mi pomáhal Pepíno. Jinak jsem nedělal téměř nic jen odpoledne jsem nejdřív utěšoval Pepína a pak jsem ho musel držet když mu babička " operovala" vraženou třísku. Pepino je totiž hrozná herečka kvůli jedný třísce řval asi 20 minut takovým způsobem že jsem zvědav jestli se tu neobjeví někdo ze sociálky že tu týráme děti. Upraveno 7. duben 2019 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. duben 2019 Odesláno 7. duben 2019 před 11 hodinami, MilanF1 napsal: @radim.1008 Proč by se nevešlo. Široké to je dost. Foto s 306, GTi doma teďka nemám. Nechceš mi říct,že pod tím GTI bude stát přes zimu??? Citovat
Vena garážmistr Odesláno 8. duben 2019 Odesláno 8. duben 2019 Podle mě tomu auťáku bude pod takovým přístřeškem líp než když ho zavřeš do garáže. Navíc tady jde o to ochránit auto před tím co by na něj mohlo spadnout z vrchu sníh, déšť, kroupy v rámci velikosti toho dvorečku to bude dost podobné nějakému garážovému stání pod obchoďákem nebo pod barákem ve městě. A pro auto je nejdůležitější aby stálo na tvrdým "mrtvým" podkladu tím myslím asfalt ,zámková dlažba, štěrk atd. nejhorší je pokud by auto dlouhodobě muselo stát na trávníku protože jak ta tráva "dýchá " tak se na spodku bude pořád střídat vlhko se suchem a to je to zlo pro auto. MilanF1, pavelu96, OK406 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
pesastor Odesláno 8. duben 2019 Odesláno 8. duben 2019 Dnes pohoda, klidek, tabacek. Jen ruco na ulici vymena kol zimaky/letni + zajisteni origo Paeugeot poklic drcpaskama, doplneni a kontrola vsech provoznich kapalin, umyti, vyluxovani.... Synek jede ve stredu s pritulkou Bratislava - Praha na nejaky silenu koncert a v noci zpet tak aby mel vozitko v pohode. Uz ted vidi rude SK D2 + CZ D1 a neb nikdy nevis KDY dojedes Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. duben 2019 Odesláno 8. duben 2019 Jo, vikend byl ve znameni lyzovacky s klubaky Citovat
MJSytic Odesláno 8. duben 2019 Odesláno 8. duben 2019 Koukám, že je na Šumavě ještě docela dost sněhu Péťa a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 8. duben 2019 Odesláno 8. duben 2019 Dovezl si cca třičtvrtě kubíku písku + na vrchu cca 0,2 m3 štěrku Bude beton Hafity a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.