Vena garážmistr Odesláno 30. prosinec 2016 Odesláno 30. prosinec 2016 Dnes jsem měl letos poslední volno. Dopoledne jsem nafedroval kotel vybral popel a pak jsem v garáži dodělával světlo, jaksi jsem postupem času zjistil že rozmístění těch LED zářivek je skoro dokonalé s jedinou drobnou chybičkou když potřebuju dělat něco kolem motoru a otevřu kapotu tak v motoru prd vidím, takže jsem koupil jeden 10W LED reflektor a přišrouboval jsem ho nad vrata tak aby se dal nasměrovat do motorovýho prostoru. Těsně před objedem dojel PPL kurýr a přivezl opožděného ježíška ve výprodeji jsem si pořídil pár hraček do garáže. A po obědě jsem vyrazil na nákup musel jsem utratit posledních 5 stravenek co zítra končili. A po nákupu jsem tak nějak jako že odpočíval. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. prosinec 2016 Odesláno 30. prosinec 2016 Stravenky berou do ledna Citovat
RichVa Odesláno 30. prosinec 2016 Odesláno 30. prosinec 2016 Před hodinou, Vena garážmistr napsal: jsem koupil jeden 10W LED reflektor a přišrouboval jsem ho nad vrata tak aby se dal nasměrovat do motorovýho prostoru. S LED reflektory jako jediným osvětlením pracovních prostorů opatrně - může se stát, že neuvidíš roztočenou rozbrusku nebo vrták či jiné nástroje. Stroboskopický jev je sviňa. Citovat
Milan+ Odesláno 30. prosinec 2016 Odesláno 30. prosinec 2016 Zářivka udělá to samé,ale to co píšeš,tak snad slyší,že to jede. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 31. prosinec 2016 Odesláno 31. prosinec 2016 (upraveno) před 10 hodinami, Veverka napsal: No a leden už je tu za 2 dny Do pár dní v lednu, pak jedině banka nebo ta stravenkova společnost. Ono většinou kde je berou mají napsáno že stravenky XX berou pouze do - a nějaký datum Upraveno 31. prosinec 2016 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
MilanF1 Odesláno 31. prosinec 2016 Odesláno 31. prosinec 2016 Já jsem taky vyštrachal poslední stravenky (jelikož i v prosinci jsme dostávali stravenky na rok 2016 ). Tak jsme s Kitty zajeli na oběd a zbytek nepoužitých stravenek jsem u obsluhy vyměnil za peníze. Citovat
Veverka Odesláno 31. prosinec 2016 Odesláno 31. prosinec 2016 A máš na to "Babišovku", pardále?! Citovat
Guest StibTo Odesláno 31. prosinec 2016 Odesláno 31. prosinec 2016 stravenky pokud vím nejsou zaměnitelné za peníze, nechlubil bych se tu tím .. Citovat
Project_206_DD Odesláno 31. prosinec 2016 Odesláno 31. prosinec 2016 čakám na polnoc asi ako každý Citovat
Klemoň Odesláno 31. prosinec 2016 Odesláno 31. prosinec 2016 (upraveno) Tak nečekej a "chlastej" Jdu pokračovat . . . Upraveno 31. prosinec 2016 uživatelem Klemoň Citovat
oddie Odesláno 1. leden 2017 Odesláno 1. leden 2017 Vykopal jsem se z postele a pustil práci, teď to bude asi 10 hodin pracovat samo, aneb dřinu strojům Citovat
vendelinek Odesláno 1. leden 2017 Odesláno 1. leden 2017 Tak po nočním mrznutí když bylo -10°,se teď vyhříváme na sluníčku ,je teda 0,ale hezky Odesláno z Samsung J 5 Citovat
radim.1008 Odesláno 1. leden 2017 Odesláno 1. leden 2017 U nás je taky krásně. V noci -11, teď ve stínu -4stupně. Zima jak má být. Ještě trochu sněhu a bude to Zatím jsem udělal to, že jsem zatopil a najedl se. Víc toho dnes nebude. Citovat
radim.1008 Odesláno 1. leden 2017 Odesláno 1. leden 2017 Ještě jsme se byli projít kolem kopce. A borovice u nás. Za hodinku pojedeme do Žamberka se podívat na ohňostroj. Citovat
oddie Odesláno 1. leden 2017 Odesláno 1. leden 2017 Vyrazili jsme s dětma na stěnu, a bylo by skvělé, kdyby platilo "jak na nový rok, tak po celý rok", bylo tam totiž nádherně volno, skoro nikdo tam nebyl, takže lezení naprosto super. Citovat
Hafity Odesláno 1. leden 2017 Odesláno 1. leden 2017 No já měl R12, a jestli má platit to pořekadlo, tak to mne omyjí.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.