ozzy56 Odesláno 5. červen 2016 Odesláno 5. červen 2016 byl jsem se podívat na novou lišku na hukvaldech--zrenovovali hezky i okolí lišky a přístup k ní, takže mě napadá myšlenka, že je dobře, že ji někdo loni ukradl , aspoň se vše udělalo nové... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. červen 2016 Odesláno 5. červen 2016 rano v 7 nechteny budicekv 8 sem nechcucen vstal a po FB dotazu na citroen foru proc mu na picassu nefunguje sterac jak by mel sem mu udelal kratke video a funkci zadniho steracepri te prilezitosti sem vytahnul predni sterace ze saxa co se valej v garazi a zacal premyslet jak z toho udelat pohon na grilve finale sem za dopoledne vymyslel gril na mensi kejtu1) sud 200l pozink z Bechovic cca 200kc (osobni vyzvednuti 50kc sleva)2) jehla nerez 100cm - cca 380kc - posta, ulozenka, osobko zalezi kde sezenu3) pohon jehly - steracovy motorek a prevody z olejoveho cerpadla - zadarmo4) nejaky podpurny matros - cca 500kca tzed do me ze sem debil Citovat
Almanil Odesláno 5. červen 2016 Odesláno 5. červen 2016 Jeli jsme dneska do Štramberku a nakonec kvůli dešti jsme se byli podívat do Tatrováckého muzea a počasí se nakonec stejně umoudřilo. Citovat
oddie Odesláno 5. červen 2016 Odesláno 5. červen 2016 Dneska se menší děťátko potřetí posadilo na 16" kolo, ještě sice potřebuje na rozjezd malinko přidržet, ale jinak už v pohodě jede, takže jsme udělali takové kolečko po parku, asi 2 km, takže jsem se slušně proběhl - jak je to malé, tak je to stejně docela rychlé Jestli to takhle bude pokračovat, mám docela dobrý tréninkový nástroj, akorát nevím, jestli mu budu stačit. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 6. červen 2016 Odesláno 6. červen 2016 Dneska zatím nic jen jsem se exhumoval do provozního stavu. Měl jsem Tři odpoledně noční. Na včerejšek jsem šel spát ve 3 ráno a vstával jsem před 7 protože my sem známý dával auto na nějaké úpravy v poledne jsem střídal a jezdil jsem do 22. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. červen 2016 Odesláno 6. červen 2016 zatím toho moc nebylo - v 8:00 jsem se vykopal z postele - v 9:00 jsem jel na plantáže a za 2h jsem měl 9kg jahod celkově za 315,-Kč - teď odjela manželka na kafe do cukrárny (babská jízda) a ja hlídám Citovat
Goldinka Odesláno 6. červen 2016 Odesláno 6. červen 2016 (upraveno) Dneska hell day... Ale všechno to zlepšilo navrácení Pežumky ze servisu a projížďka s novou spojkou Kočička moje tak doufám, že vydrží aspoň tolik ne-li víc jako ta původní (vyměněná řekla nashledanou po více než 200tis km byla od výroby). Tak už zbývá jen odhnít a z Pežumky je funglovka stihla jsem si pokecat s paní v bance, kde mi oznámili, že chování mé karty do bankomatu je nestandardní a nikdy se s tím nesetkali - supr, nemůžu vybírat Za to jsem našla snad všechny bankomaty v TU po této akci mě nikterak neuklidnila ani návštěva u babči, která dneska teda bylo úplně mimo a strašně protivná.. Nicméně vyzvednutí a projetí Peží bylo dneska klíčový a to se zdařilo Upraveno 6. červen 2016 uživatelem Goldinka Citovat
vendelinek Odesláno 7. červen 2016 Odesláno 7. červen 2016 při dnešním krásném počasí se nedalo dělat nic jiného,než se zabývat čistěnim mytim a trochu po venku přeleštěním našeho červeného miláčka,chtělo by to lepší leštičku,rukama za odpoledne je toho docela dost Citovat
Veverka Odesláno 7. červen 2016 Odesláno 7. červen 2016 Projel jsem se z Prahy do Warszawy. Ty dálnice, které jsem cestou prubnul, jsou proti značné části českých fakt zn. luxus! Citovat
Péťa Odesláno 7. červen 2016 Odesláno 7. červen 2016 To jsi měl štěstí, že jsi nejel po té, co stavěl Hitler. Citovat
dusan2 Odesláno 7. červen 2016 Odesláno 7. červen 2016 Z tej už veľa neostalo. 80km v jednom smerE Citovat
Milan+ Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 Včera se trošku nakupovalo na willyka, dnes ještě k Neiskemu a domů. Citovat
radim.1008 Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 Včera jsem posekal zahradu, domluvil truhláře na desku ke kuchyni a vodáka na zkompletování koupleny, odpoledne jedu pro hotový dveře. Zítra přijde vodák, beru si dovolenou a tak budu zase pokračovat. Už se to blíží. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 priste si musim lepe rozlozit zatizeni vozu na zadku IBC kontejner s bilou avivazi do prazskeho EuroPrintudrzka nevymachana sem se zeptal co s tim vlastne delaj Citovat
Nick406 Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 Havlicek.Lukas Občas se stane nějak podobně jsem na tom byl nedávno taky a ještě mě ucházelo zadní kolo naštěstí to byla krátká cesta. Citovat
Haryk Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 (upraveno) výměna oken blázinec v baráku, bordel od zdola až po půdu včera bourání dole, dnes bourání nahoře, ůklid,ůklid a písek i v pivu polévka se nevaří, zítra to dorazí, v pátek jedeme do Bojanova k Seči na 3 dny, tak si trochu orazíme takže tak Upraveno 8. červen 2016 uživatelem Haryk Citovat
parizov Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 Bojanov - tak to vítej v našem regionu :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.