Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

byl jsem se podívat na novou lišku na hukvaldech--zrenovovali hezky i okolí lišky a přístup k ní, takže mě napadá myšlenka, že je dobře, že ji někdo loni ukradl :D , aspoň se vše udělalo nové... ;)

Odesláno

rano v 7 nechteny budicek
v 8 sem nechcucen vstal a po FB dotazu na citroen foru proc mu na picassu nefunguje sterac jak by mel sem mu udelal kratke video a funkci zadniho sterace
pri te prilezitosti sem vytahnul predni sterace ze saxa co se valej v garazi a zacal premyslet jak z toho udelat pohon na gril

ve finale sem za dopoledne vymyslel gril na mensi kejtu

1) sud 200l pozink z Bechovic cca 200kc (osobni vyzvednuti 50kc sleva)
2) jehla nerez 100cm - cca 380kc - posta, ulozenka, osobko zalezi kde sezenu
3) pohon jehly - steracovy motorek a prevody z olejoveho cerpadla - zadarmo
4) nejaky podpurny matros - cca 500kc

a tzed do me ze sem debil :roker

Odesláno

Dneska se menší děťátko potřetí posadilo na 16" kolo, ještě sice potřebuje na rozjezd malinko přidržet, ale jinak už v pohodě jede, takže jsme udělali takové kolečko po parku, asi 2 km, takže jsem se slušně proběhl - jak je to malé, tak je to stejně docela rychlé :) Jestli to takhle bude pokračovat, mám docela dobrý tréninkový nástroj, akorát nevím, jestli mu budu stačit.

Odesláno

Dneska zatím nic jen jsem se exhumoval do provozního stavu. Měl jsem Tři odpoledně noční. Na včerejšek jsem šel spát ve 3 ráno a vstával jsem před 7 protože my sem známý dával auto na nějaké úpravy v poledne jsem střídal a jezdil jsem do 22.

Odesláno

zatím toho moc nebylo :P

- v 8:00 jsem se vykopal z postele

- v 9:00 jsem jel na plantáže :D a za 2h jsem měl 9kg jahod celkově za 315,-Kč

- teď odjela manželka na kafe do cukrárny (babská jízda) a ja hlídám

post-21598-0-71438800-1465206501_thumb.j

post-21598-0-15595300-1465206514_thumb.j

Odesláno (upraveno)

Dneska hell day... Ale všechno to zlepšilo navrácení Pežumky ze servisu a projížďka s novou spojkou :) Kočička moje :) tak doufám, že vydrží aspoň tolik ne-li víc jako ta původní (vyměněná řekla nashledanou po více než 200tis km :) byla od výroby). Tak už zbývá jen odhnít a z Pežumky je funglovka :)

stihla jsem si pokecat s paní v bance, kde mi oznámili, že chování mé karty do bankomatu je nestandardní a nikdy se s tím nesetkali - supr, nemůžu vybírat :D Za to jsem našla snad všechny bankomaty v TU :D po této akci mě nikterak neuklidnila ani návštěva u babči, která dneska teda bylo úplně mimo a strašně protivná.. Nicméně vyzvednutí a projetí Peží bylo dneska klíčový a to se zdařilo :)

Upraveno uživatelem Goldinka
Odesláno

při dnešním krásném počasí se nedalo dělat nic jiného,než se zabývat čistěnim mytim a trochu po venku přeleštěním našeho červeného miláčka,chtělo by to lepší leštičku,rukama za odpoledne je toho docela dost

Odesláno

Projel jsem se z Prahy do Warszawy. Ty dálnice, které jsem cestou prubnul, jsou proti značné části českých fakt zn. luxus!

Odesláno

Včera jsem posekal zahradu, domluvil truhláře na desku ke kuchyni a vodáka na zkompletování koupleny, odpoledne jedu pro hotový dveře. Zítra přijde vodák, beru si dovolenou a tak budu zase pokračovat. Už se to blíží. :)

Odesláno (upraveno)

výměna oken

blázinec v baráku, bordel od zdola až po půdu včera bourání dole, dnes bourání nahoře, ůklid,ůklid a písek i v pivu polévka se nevaří, zítra to dorazí, v pátek jedeme do Bojanova k Seči na 3 dny, tak si trochu orazíme takže tak

Upraveno uživatelem Haryk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...