Přejít na obsah

parizov

Uživatel
  • Počet příspěvků

    847
  • Registrace

O uživateli parizov

  • Datum narození 23.1.1954

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot RCZ
  • Rok výroby
    2012

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Chrudim
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

5 033 zobrazení profilu

parizov's Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

423

Popularita

  1. https://www.facebook.com/marketplace/item/2395447590673775/
  2. Marketplace https://www.facebook.com/marketplace/item/2803362533067466/
  3. parizov

    Pokuta za otevřené okénko auta

    Jediný čemu rozumím a s čím i souhlasím, že je to celé kravina a vůbec bych to neřešil být strážník...[emoji4] Opravdu je plno vozidel, která nemají okénka a ani střechu.... A jak myslíš, že se to dostalo do médií? Ze by ten arogantní řidič?
  4. http://www.autotechnik.cz/ Jj, před několika roky mě odtahovka s vadnou baterií dovezla právě tam. Asi servis zrušili teda...
  5. parizov

    Kamera do auta

    Někde jsem četl, že ta kapacita baterie je schválně malá, právě aby na sluníčku nebouchla.
  6. parizov

    Pokuta za otevřené okénko auta

    https://www.novinky.cz/komentare/444933-komentar-otevrene-okynko-u-auta-a-opili-vodaci-vaclav-klaus-ml.html Tak jsem už druhý... Klidně smazat.
  7. Jeden dlouho nezaměstnaný inženýr se rozhodl začít podnikat a otevřel si lékařskou kliniku. Na dům připevnil reklamu : "Vyléčím každou chorobu za 500 EUR ! ... V opačném případě vám já dám 1.000 EUR !" A jeden z lékařů si myslel, že je to dobrá příležitost jako získat 1.000 EUR a tak tam šel Doktor: "Ztratil jsem citlivost na rozpoznání chuti." Inženýr: "Sestřičko, doneste lék z krabice č. 22 a kápněte pacientovi 3 kapky na jazyk." Doktor: "Fúúúj, vždyť je to benzín !" Inženýr: "Výborně! Schopnost rozlišovat chutě se vám obnovila! Bude to za 500 EUR." Doktor byl trochu znechucený a tak se tam za několik dní vrátil, aby získal svoje peníze zpět. Doktor: "Všechno zapomínám, nic si nepamatuji...!" Inženýr: "Sestřičko, doneste lék z krabice č. 22 a kápněte pacientovi 3 kapky na jazyk." Doktor: "Ale to už znám, to je přeci benzín !!" Inženýr: Výborně! Paměť se vám vrátila. Bude to za 500 EUR. Doktor odchází už řádně naštvaný, ale za několik dní se zase vrátí, aby si už konečné vzal svoje peníze. Doktor: "Oslabil se mi zrak, skoro nevidím." Inženýr: "Hmmm, tak na tohle doopravdy žádný lék nemám. Vezměte si svých 1.000 EUR... a podává mu 500 EURovou bankovku... Doktor: "Ale toto je pouze 500 EUR !" Inženýr: "Výborně! Váš zrak se vám úplně navrátil! Bude to za 500 EUR!"
  8. Já jezdím taky do Pardubic (Barth) a zatím OK. Jinak je ve městě ještě jeden značkový servis na výjezdu na HK po staré silnici.
  9. parizov

    Fotím, Fotíš, Fotíme

    V Chorvatsku v noci na balkónu (cca 12 cm)... Stonoha páskovaná (?) prý tam taky žije.
  10. parizov

    Pokuta za otevřené okénko auta

    No, nebyli jsme nikdo u toho, ale ve většině případů mluvčí a nejen policejní mají svůj pohled a výklad události a nemusí říkat přesně to, co se stalo. Prostě to vysvětlí ve prospěch zaměstnavatele a novináři to ještě přikoření...
  11. parizov

    Pokuta za otevřené okénko auta

    ...si podle mluvčí od strážníků vysvětlit nenechal. „Tvrdil, že je to jeho věc, ničeho se nedopustil a nehodlá nic řešit. Poté sedl za volant a z místa drze odjel... Tak já jsem k policii, myslím, pokaždé velmi vstřícný, ale tady to je jen výklad té policejní mluvčí. Řidič nikomu neublížil, nikoho neohrozil, škoda nevznikla, strážníci mu řekli svůj názor, on teda i svůj, a tak mu asi nezbývalo nic jiného než už prostě odjet. Přece se to snad nebude řešit celý den. A pokud ho po poučení pokutovat nechtěli, tak asi ani nemuseli.
  12. parizov

    Je tu nějaký stavař?

    No, jak kdo, moc těch starejch stavitelů neznám teda [emoji4]
  13. parizov

    Je tu nějaký stavař?

    Patro (mám taky)? Hlavně je potřeba si uvědomit, že tam člověk bude nejspíš žít i jako starý a nahoru se třeba ani nedostane...
  14. Já jsem se v pátek (odtahem) dostal se synovým mondeem do servisu v Kladně na Arménské ulici (také zároveň Peugeot) a zatím velká spokojenost. Diagnóza během pár minut (zadřené čerpadlo v nádrži) a velká ochota. Kdyby díl měli, byli ochotni opravit okamžitě. Takhle s dovozem zítra k vyzvednutí (byl víkend). A - 20% z ceny... No, východ to ale není :-)
  15. Já myslím, že hlavně záleží na stavu baterie a dobíjení celkem. To by potom SS a jízda po městě nebyla ani možná. A jinak prý baterie nejvíc trpí na životnosti při teplotách v létě, případné zimní problémy jsou už jen následek...
×
×
  • Vytvořit...