Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jde mi především o auta PSA s dvouhmotou, ty spojky u nich stojí celkově za ho.no, příkladů zde na foru najdete plno, táhli byste jiné auto, nebo přímo odkázali na odtahovou firmu? díky za reakce:)

Odesláno

Dvouhmotu sice nemám, ale osobně se na to dívám tak, že koho znám (brácha, kamoš) tak jej odtáhnu kdykoli kdekoli kamkoli, nejde o peníze ale o pomoc bližnímu, třeba s bráchem jsme za těch x let docela dobrá dvojka, oba víme co a jak, ale cizýho bych netáhl, ještě by mě nabořil zadek a co potom.

Odesláno

Obávám se, že se téma minulo účinkem, ozzy56 se ptal zejména na:

jde mi především o auta PSA s dvouhmotou, ty spojky u nich stojí celkově za ho.no, příkladů zde na foru najdete plno, táhli byste jiné auto, nebo přímo odkázali na odtahovou firmu? díky za reakce:)
Odesláno

odtahovka....s dvouhmotou bych to neriskoval

jinak se svoji 160 konovou 406tkou jsem schopen odtahnout cokoli...valnik s BMW na sprinty....nebo tunu suti na vozejku s plachtou ve 170 km/h (nebrzdi to pri brzdeni).....furt to jede jako pichly prase....

Odesláno

Asi tak jak píše Šalda koho znám tak není problém ani s dvohmotou ale koho neznám tak to nee. Svýho času s berlingem jsem tahal kdekoho je pravda že už od nepaměti (spíš od začátku berlinga) používám tažnou tyč. A přiznám že svého času to bylo i obráceně a berlingo najezdilo na tyči víc km jak \"po svých\".

Odesláno
Obávám se, že se téma minulo účinkem, ozzy56 se ptal zejména na:

Když se zamyslím jak dvouhmota funguje tak nevidím důvod proč by se zrovna na ni měl brát ohled. Takže neminulo...

Odesláno

No při popojíždění možná, ale při normální řazení naopak propružení zmírní prokluz a spojka bude trpět míň. A popravdě když nás pojede 5 a vezmu vozík tak jsem na podobné váze. Samozřejmě s horší plynulostí rozjezdu. Ale to si tady jen tak povídáme a realita může být jiná. Já klidně budu tahat dál... i když tahat... naposledy jsem táhnul auto skoro před 20ti lety :D ... a to žádný dvouhmoty nebyly.

[upravil dne 13/7/14 10:51 od koblih69]

Odesláno

s dvouhmotou bych určitě netahal... Kámoš má passata a tahal párkrát jednoho troubu s felicíí a jednou se mu pěkně zakouřilo od spojky . Před měsícem dával novou spojku za 22tisíc , takže kdybych já měl takové auto , tak do toho určitě nejdu.

Odesláno

S partnerem jsme auta parkrat tahali, vozejky se suti a spojka je v cajku. Svagr je zamecnik a taha porad zelezo a dvojhmota mu vydrzi pres 100tkm. Je pravda, ze minulej rok ji v kopci pekne pripek a za chvili musel menit, to mu vydrzela jen 50tkm. Ono stara vitara s 80kw psa dizlem neni na jeho profesi idealni auto.

[upravil dne 13/7/14 12:26 od Ajdamek]

Odesláno

Co chvila nekoho odtahuju z kamaradu i s 1,1 motorem to jde. A 2x do roka i kyxlou motorku na vozejku.;)

Odesláno
nebo tunu suti na vozejku s plachtou ve 170 km/h (nebrzdi to pri brzdeni).....furt to jede jako pichly prase....

To sem snad ani nepiš... :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...