Přejít na obsah

PAJA106

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 942
  • Registrace

  • Vyhraných dnů

    1

Vše od uživatele PAJA106

  1. PAJA106

    Peugeot 306

    U atmosférického motoru je předělávání ECU obvykle posledním krokem po sérii (obvykle drahých) a ne vždy jednoduchých hardwarových změn.
  2. Nevím jak 1.6 HDI, ale 2.0 HDI Mux neměla budíky nafixlované viz výše, takže ano, opravdu se ručička za jízdy hýbala (což za mě osobně bylo super (bez ironie)). A 2.0 měla provozní teplotu motoru 80°C.
  3. PAJA106

    106/ Saxo 1.5D

    Docela zásadní infomace je, kolik peněz do toho chcete nasypat...
  4. Moje žena si dělá, co si zamane, co mám dělat? Dělejte to samé, dělejte to, co si zamane.
  5. PAJA106

    Vysoké emisie 2L HDI

    A co zkusit nejprve vyhnat pavouky z výfuku? Kdysi jsem taky měl problém na emisích - moc velká kouřivost, tak mě poslal, ať se jdu projet a pořádně ho protočím a pomohlo to.
  6. Moje holka je jasnovidka. Zavolal jsem ji z telefonu od kolegy a ona: „Co se děje lásko?“ Hned věděla, že jsem to já.
  7. Existují 3 druhy pneumatik: 1. Zimní 2. Letní 3. Břišní
  8. - Myslíš, že jsem během karantény přibrala? - Vždyť ty jsi nikdy nebyla hubená. Čas smrti: 18:00. Příčina: Covid 19
  9. Jen si tak uvědomit, jakým směřem se ten čas posouvá
  10. Vůbec se doma nenudím. Jen by mě zajímalo proč je v jednom kg rýže z Lidlu 2.890 zrníček a v tom z Kauflandu 3.029...
  11. Ahoj, prosím o doporučení vyzkoušené značky těsnění hlavy válců pro motory řady TU pro známeho-mechanika. Na mámině 106 1.0 se dělalo před 2 lety-rosil mazací kanál, hlava se rovnala.... a už je zase blok od oleje. Použito Victor Reinz. Dalším autem byla 206 1.4 8V, použito Elring a taktéž je třeba znova vyměnit, zde tlakuje do vody. Více detailů bohužel neznám. U tohoto motoru se mám zeptat, zda bylo praskání hlav nějak výrazněji známe. Díky
  12. PAJA106

    Jiné rozměry vpředu a vzadu

    Zajímavá myšlenka, prosím o rozvedení, co mi uniká, ale dle mého by to teoreticky mělo jít i legálně, ne? Pokud použiji kola, která jsou v VTP a co se týče technické způsobilosti, tak tam se řeši velikost kol na každé nápravě. Takže např. u 206 bych měl na předku 195/55/15 a vzadu 205/45/16. Sice teda vyjma blbého vzhledu bych ničeho nedocílil, ale teoreticky možné to je, nebo se pletu?
  13. PAJA106

    splašený motor

    Vítej na fóru Dobré by bylo napsat, o jakém motoru se bavíme, ale dle symptomů to vidím na krokový motorek volnoběžných otáček, o tomto tématu tu je popsáno docela dost.
  14. - Maminko a proč je kuřecí vývar nejlepší při nachlazení? - Protože je plný antibiotik.
  15. V obchodě jsem měl jako nákup okurku a cuketu, tak jsem k tomu přihodil kondomy a lubrikační gel, aby si prodavačka nemyslela, že jsem snad nějaký vegan.
  16. 2 Havlicek.Lukas: tohle pro mě jako boleslaváka není moc vtipné, vzhledem k tomu, jaká verbež je sem kvůli fabrice natahaná 2 Zodiak: 1. dírka je zade(če)k, 2. je pipinka a 3 je pupík, nebo mi něco uniklo? Ředitel ŘSD dnes oznámil, že loňská kalamita se na D1 nebude opakovat. Také oznámil, že s okamžitou platností dojde k přejmenování D1
  17. PAJA106

    záměna turba 1.4 HDi za 1.6 HDi

    Ventil, který nasadíš na pneumatické ovládání wastegatu. Jednoduše řečeno wastegate (přepouštěcí klapka pro spaliny) se bude otevírat až při vyšším přetlaku za turbem.
  18. 2 ozzy56: pointa mého příspěvku je v reakci na rozsah 20-210 kN. což je zhruba ekvivalent tíhy 2-21 tun.
  19. Namor74: To musí být alespoň kilometrová tyč A jinak moment je teda v Nm
  20. Ostatní ženy jsou úplně jiné než ty. A jaké jsou? Hezčí.
  21. Dnešní děvčata jsou mnohem více uvědomělé a už je nezajímá pouze zevnějšek, ale i co je uvnitř, např. přítomnost klimatizace, kožených sedaček atd.
  22. PAJA106

    zadna naprava

    Není to Kutná Hora, ale dobré recenze tu jsou na pana Hejdu z "Litoměřic" (sám jsem si ji u něj nechal dělat).
  23. PAJA106

    aky je toto diel

    Trochu zbytečné měnit celé příčné rameno, když se dají koupit zvlášť ty silentbloky a na tom železe se nemá co zkazit...
×
×
  • Vytvořit...