Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Patrně únava materiálu má za následek tento problém:

post-22450-14109635212117_thumb.jpg

Odporoučel se mikrospínač. Prohledal jsem kde co, ale nic použitelného v tomto rozměru jsem nenašel. Jinak je klíč funkční jen zamykat nejde. Našel by se u někoho nevyužitý, ale použitelný klíč na náhradní díly?

Dík.

[upravil dne 28/1/14 14:32 od Ferry]

Odesláno

Dík za nasměrování - na EBAY jsem opravdu nevlezl. V nejhorším využiju, ale skoro 200,- Kč za takovou \"VEŠ\" :myslim Ještě vyčkám, třeba se najde méně nákladné řešení z domácích zdrojů.

Odesláno

Keby si bol odtiaľ, tak by som ti to opravil :) Mal som ten istý problém asi pred dvoma rokmi. Zháňal som aj nový kľúč, no nakoniec som si vymenil tlačítko sám. Mám ešte asi 4 tlačítka doma, kupoval som ich rovno viac :D Sú presne také ako pôvodné. Kupoval som ich tu: http://www.autokluc.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1071&category_id=255&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=176

Je to síce slovenská stránka, ale skús pohľadať, či niečo nenájdeš aj u vás.

Ak vieš robiť so spájkovačkou, tak si to vymeníš aj sám, ak nie, tak choď do nejakej kľúčovej služby alebo to daj niekomu, kto to vie :)

Auto sa dá zamknúť aj tak, stačí ti tenký drôtik. To len v prípade, ak by ti zamrzli zámky :D

Odesláno

Měl bych mít doma, zítra se Ti podívám, protože jsem před 2 lety taky řešil stejnej problém, něco mě zbylo na původním klíčku, jinak bráchovi odečel spínač taky, a nechal si to v Olympii vyměnit za 200.- ( novej spínač + připájení)v nějakým tom obchodě s klíčema.

Guest Džůny
Odesláno

Taky myslím, že by to stálo za pokus. Mám doma panel ze starého rádia plný těchto spínačů, kdybys chtěl, můžu za cenu poštovného poslat.

Odesláno

na ebay se da nekdy sehnat celej komplet na repas - novy obal + mikrospinace, cena vzdy kolem 2-3 dolaru.

Co jsem kdy zkousel spinace vypajene z ruznych elektrosrotu, tak vetsinou byly prilis vysoke a nevesly se pod gumicku, ale treba se postesti najit spravnou velikost

Guest servisman
Odesláno

Já použil mikrospínač ze starého autorádia z čelního panelu

Odesláno

Přátelé díky za rady. Staré autorádio tady mám (tenhle fígl mě nenapadl) - jdu ho rozložit na primární komponety.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...