Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Veverko-... a 50% sleva na přezutí platil jsem 370kč se vším i ventilky na plecháče-kolik platite vy?

Já dnes nechával přezout auto v BestDrive v Praze - jako dobrý, ale asi se sváteční přirážkou nebo co, ptž. 1.072,- Kč po 20% naší klubové slevě :( Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

a čím tě vomejvali? Jarovou vodou? Kdy naposledy jsi si nechával tuto práci dělat?Se ti protočili bulvi.. Každý kolo už dneska počítám kilo se vším všudy. Jo já zapoměl, Vidlákov vedle Pšonků,no něco tam na severu musí vydělat.Prosím brát s humorem :D  :D  :D .

Odesláno

Sem to psal, Conti......... TS 850, chapu že jsou dražší, ale zase to stojí za to, případně Nokiany, Pirelky

Myslim že 1400 za gumu v 15" je dobrá cena

Barum, Matador, Sava, Kleber..................................to je taková nižší třída, pokud jezdíš jen po městě bez sněhu tak to asi jde, ale jinak nic moc

Kleberky jsem míval a nestěžoval jsem si

Odesláno

Tak že chlapi ... na 307 SW 66 kW vidím dvě varianty. Matador MP 92 Sibir Snow nebo Sava EskimoS3.

Kterou doporučíte a proč? Díky.

Odesláno

na svého Partnera Nokian WR D3 budu dávat o víkendu, déle už čekat nebudu i když předpověď počasí je celkem příznivá, bydlím v podhůří Jizerek a tak je lepší být připraven

Odesláno

To je prašť jak uhoď :) Naši mají na tom samém autě Polaris 3 a spokojenost. Při 13'C, co v zimě budou, je to jedno :aut

Edit: Si to stihnul změnit. V tom případě jsou lepší Eskima ;)

Odesláno

Tak že chlapi ... na 307 SW 66 kW vidím dvě varianty. Matador MP 92 Sibir Snow nebo Sava EskimoS3.

Kterou doporučíte a proč? Díky.

S3....hlavně protože nehučí....mám je už dvě zimy a úplně v pohodě.... :papa

post-44073-0-64428500-1446103601_thumb.j

Odesláno

a čím tě vomejvali? Jarovou vodou? Kdy naposledy jsi si nechával tuto práci dělat?Se ti protočili bulvi.. Každý kolo už dneska počítám kilo se vším všudy. Jo já zapoměl, Vidlákov vedle Pšonků,no něco tam na severu musí vydělat.Prosím brát s humorem :D  :D  :D .

Píšu hotový kola, nic s tím jinýho nedělali, jen vyvažovali. A jestli to byl vidlákov vedle pšonků, nebo vedle rakušáků to vubec nemužeš vědět :D

Odesláno

To nic není já jsem na jaře vezl kolegovy 4 hliníkový kola vyvážit. V pneuservisu je aktivně umyli a jedno kolo počítali 168 Kč. Jako chápu že závaží na hliníkový kolo je opravdu jednorázovka ale i tak. Pamatuju si že jsem dával za kompletní přezut ( z osy přezout plášť na disku vyvážit a na osu zpět) sady 500 Kč a z toho 60 Kč byl tringelt.

Odesláno

Jo oni bestdrive se tvari jako nejlepsi pneuservis....byl jsem u nich v Teplicich a dal jsem za komplet z disku na disk myslim 1100 nebo 1200...uz nevim presne....byla to rychlovka tak mi nic jineho nezbylo....ted jsem u nas v Chebu prezouval nove letni na alu komplet za 600,-...!!!!

Odesláno

No já mám docela problém, jelikož kde přijedu nebo kde volám tak  Nokian WR D4 195/65 R15 91H nejsou skladem a brzy ani nebudou. Takže jsem bez zimních pneu. Asi mi není souzeno přezout.

Odesláno (upraveno)

Já je bral z Pneumatiky.cz před dvěma týdny a no problem, za 2 dny jsem je měl v rukou :roker Teď koukám, že chceš H já bral T.

Upraveno uživatelem Veverka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...