Přejít na obsah

Tony Stark

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 694
  • Registrace

  • Vyhraných dnů

    1

Tony Stark vyhrál naposled 1. říjen 2018

Tony Stark měl nejlépe hodnocený obsah!

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Orlová
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Tony Stark's Achievements

Toto forum je můj domov

Toto forum je můj domov (5/6)

264

Popularita

  1. Doma se mi valí někde ve skříni BOSE Soundlink Bluetooth III, na apartmán na corfu nám to stačilo ale pak pár ponorů do moře a bylo po něm, vzal jsem jej zpět domů, že to nechám opravit ale už to je pár let, takže jej nahradil jiný A předloni nám v chorvatsku dělal společnost bráchův JBL kráva PartyBox 310 ale váží to snad metrák, zase to byla výborná podložka pod nohy na cestu a řve to, no to nejde popsat.
  2. Přes 17 let mi věrně slouží Logitech Z-5500 a do bytu to stačí až až. A kdyby už velké nestíhaly tak je mohou doplňovat Logitech X-230, obojí to jsou již prehistorické kousky.
  3. Tony Stark

    Jakou TV koupit

    Já třeba při výběru TV pro sebe nebo do rodiny koukám na avmania na testy podle kterých "zatím" (klep, klep, klep) nebyl nikdy problém. Ano, moje osobní TV (Panasonic ještě řada Viera) po roce z ničeho nic zhasla ale reklamace byla na místě výměna za nový kus a ten hraje přes 10let bez potíží dodnes. Osobně třeba ve 4K nevidím "zatím" žádné velké + protože kromě pár placených služeb a filmů co si člověk buď to koupí nebo stáhne v tom "zatím" ze žádných z poskytovatelů nešíří signál
  4. Tento rok nějak intenzivněji sbírám/investuju na fotce 2 kusy ale doma mám celkem 3 láhve a jednu už vypitou
  5. Tony Stark

    zajímavé aplikace pro Android

    Jakožto dlouholetý uživatel telefonu HTC si pamatuju, že tohle (oddělit zdroj přehrávání) uměl jejich přehrávač, který je už ale roky mrtev.
  6. Tony Stark

    zajímavé aplikace pro Android

    Na přehrávání hudby ať už z SD či interní paměti v telefonech využívám JetAudioPlus, při zamknutém displeji, můžeš přeskakovat, ovládat skladby a pohyb, plně si to rozumí i s tlačítky na kabelových sluchátkách s ovládacími centry (já vím, jsem staromodní ale mě ty bezdráty nikterak nezaujaly)
  7. Tony Stark

    zajímavé aplikace pro Android

    Potřeboval bych poradit jelikož se čím dál častěji ubírám k poslechu zahraničních online rádií na telefonu a hledám něco opravdu všestranného. Pochopitelně na Droid platformě. Doteď využívám apku VRadio, která je sice super ale ať dělám co dělám, nenabízí mi větší možnosti respektive nastavení většího objemu velikosti načítaní do vyrovnávací paměti a tohle mě když lítám po fabrice, kde je všeude kov je někdy dost omezuje o připojení jako takové nejde, mám neomezená data a kde mi nejedou data tak tam jsem pokryt firmení wifi sítí. Potřebuji možnost nahrávání online, větší než 60sec přednačtění do vyrovnávací paměti, RDS je už dnes snad i standartem, jazyk apky je mi fuk. Používate někdo něco takového?
  8. Chtěl bych touto cestou nabídnout hlavně uživatelům s dětmi či aktivním jedincům jenž tuto službu využívají četněji, větší množství kreditu na serveru Uložto k vyčerpání ať už ke stahovaní či online sledování whatever ZDARMA ! Proč? Protože se mi nedaří ani v širokém kruhu blízkých vyčerpávat kredit, který jinak propadává uložtu respektive vniveč. Jedná se o můj osobní účet takže snad se nedočkám jeho ztráty ale snad ne. Nemusíte se bát, již to takhle sdílím s více lidmi a v komunikaci s uložto podporou jim to nevadí. Jak bych si to představoval? Zde z fóra bych začal první várkou 5ti uživatelů co napíšou zde do vlákna, MÁM ZÁJEM a napíšou mi i SZ. Pak pokud vše půjde dobře, tak bych přibral dalších 5 jedinců atd ... Napíšete mi zprávu a já Vám odešlu přístupové údaje (login+heslo) Jednorázovým stahovačům spíše ne, potřebuji aby se kredit ztrácel průběžně, proto spíše cílím na uživatelé s dětmi nebo na ty kteří na něco čučí online. Aby se někdo necítíl ukřivděny. PS : Jen chci upozornit, že na fóru nejsem pořád. Jsem bezdětný a nynější situace si mne častěji vyžaduje v práci kde pracuji na směny a zaskakuji za rodiče jenž musí nebo nemohou do práce takže s trochou ohleduplnosti a trpělivosti se dostane na všechny. Snad mne správci neukamenují S pozdravem Tony
  9. Tony Stark

    Matrace do postele

    Já loni během prázdnin měnil starou pružinovku za novou pěnovou matraci a vybíral jsem opravdu dlouho a objezdil kde co. Nakonec jsem si nechal poradit a vybral na panmatraci.cz, sice to není kamenná prodejna ale když jsem tam přijel, poradili mi, mohl jsem si matraci i zkusit, prodávající mají osobní zkušenosti s produkty, které prodávají. Od té doby chodím do práce doslova jako sluníčko, odpočatý a v klidu. Hodně záleží kolik vážíš, já mám jak kdy 95-98kg ale zase jsem 194cm vysoký a taky jakou tvrdost preferuješ. Paměťovku jsem nechtěl protože s tou nemám dobré zkušenosti. @morepowerto napsal skvěle, paměťovka není podle mých zkušeností vhodná pro těžší jedince https://panmatraci.cz/produkt/mix-20/ My máme doma tuhle pro dvě osoby (já a moja) a ženě se lépe spí na té měkčí ale když jsem doma sám, tak já zase preferuju tu tvrdší. Ze začátku to bylo doslova jako bys spal na kobercu ale potom, lahoda. @morepowerto opět napsal naprosto přesně, ono je v podstatě jedno jaký máš rošt ať už látkový, pevný lamelový atd ... já v tom výdejním místě prudil dva dny a zkoušel a zkoušel, proto bych i doporučil vybírat v létě, protože zkoušet matraci navlečený v zimním hábitu nechceš, poteče z tebe jak z koňa. Neříkám, že původní pružinovka nebyla špatná ale velice rychle se proležela a následně bodající pružiny do těla jsou někdy skvělé probuzení ale ta "nová" pěnovka drží jako skála, ani se nehne, dokonce jsme ji museli ze začátku otáčet, protože strana od ženy byla i po několika měsících a postelových akcích, byla stále jako nová na rozdíl od té moji, která si trošičku sedla na což mne prodejci upozorňovali a důrazně mi vysvětlovali, že jedno z hlavních kritérií je kolik materiál výplně snese na m3. V moje případě to jsou Horní strana (studená pěna HR 45 kg/m3) a Jádro (PUR pěna 23 kg/m3). Více asi neporadím, jen to, že až si vybereš, pokud nemáš tranzita či jinou velkou krávu, nech si matraci dovézt věř mi.
  10. Tony Stark

    Kolik mate najeto?

    No, už je to oficiálně babča.
  11. Tony Stark

    Co jste dnes udelali...

    @Havlicek.Lukas vidíš a ja už skoro měsíc sedlám O3 po FL a jediná překážka aby mi říkala pane je to s prsama a vagínou u mě doma. Dneska jsem se byl projet od kolegy v new daily car, za mě v TOPofce AUDI RS6 Avant, sice v lehkém dešti ale zamiloval jsem, od svezení v Impreze WRX STI (plnokrevníku) z roku 2005 jsem nebyl tak v šoku co si s rodinným kombajnem může člověk dovolit, no začínám šetřit.
  12. @jirka307 Je to škoda ale koroze je u 307my dost problematický jev. Čím si 307mu nahradil jestli to není tajné?
  13. Super práce, fakt klobouček, já nedávno dělal na své ofci, taky zadní nápravu komplet (víceprvkovou) takže vím co to obnáší a jak si psal, ten pocit kdy jde všechno úplně lehce nahodit zpět je doslova "orál", ovšem následně auto doštelovat na geo bylo učiněné peklo a to zdaleka nejsem ani po několika měsících ve finiši abych to pak mohl stříknout voskem.
  14. 19.9 jedu do Brna, tak to můžu případně přiblížit.
  15. Tony Stark

    Někdo z Plzně?

    Nějak jsem na to zapomněl, pardon měl jsem toho teďka hodně. Hele @Scratchdíky za ochotu ale ono to už není aktuální, prej to zmizelo velice rychle.
×
×
  • Vytvořit...