Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na D1 ta značka ještě furt je, nebo už ji sundali? Něco o tom jednou někde povídali, že prej na dálnicích ta značka povinné zimní výbavy nebude...

Právě kvůli D1 jsem přezouval, sice sem tam značku neviděl, ale zjišťoval jsem to a na netu mají označenou skoro celou trasu mezi Prahou a Brnem:-/

Jinak první zkušenosti na nových zimákách:

auto zatáčí jen fouknutím na volant, hlavně na parkovišti je to obrovský rozdíl, na dálnici v kolejích se mi jede asi o milion procent líp, ale to sem čekal, při rozdílu mezi pneu 195 s 8mm vzorku a 205 se 3mm :-D Na žádném povrchu pro zimní kola určeném jsem je zatím nevyzkoušel, ale i na suchu v teplotách okolo 10 stupňů se na nich jelo dobře. Už se těším, jak napadne... sajrajt jeden bílej!

Odesláno

Já to mám v plánu zítra, mohl bych se na to ještě vykašlat, ale pak určitě jako na potvoru nebude čas. A příští víkend možná pojedu do Bedřichova, tak aby tam na mě nečekalo nějaké překvápko :(

Odesláno

Přezul jsem až dnes a nadělil cécéčku "nové" disky,ale když tak sleduji počasí,tak nevím jestli to nebylo ještě brzy :myslim

Jinak pocitově jízdní vlastnosti mám jak ODEE,přechod z 16" 205/45 na 15" 185/60 je opravdu znát :D

Teď ještě aby už napadla ta bílá sr*čka ať se moc neojedou :myslim  :papa

Odesláno

Přezul jsem až dnes a nadělil cécéčku "nové" disky,ale když tak sleduji počasí,tak nevím jestli to nebylo ještě brzy :myslim

Jinak pocitově jízdní vlastnosti mám jak ODEE,přechod z 16" 205/45 na 15" 185/60 je opravdu znát :D

post-27765-0-37775600-1416693913_thumb.j

Odesláno (upraveno)

Tož taky přezuto, včera coupe a dneska 206, s ní byl trochu problém...to je tak když někdo dobře ukryje ořech od bezpečáků a pak ho nemůže najít :D

Počasí zimně moc nevypadá, ale v tejdnu pojedu směr Svitavy, tak raději přezuto, ať su v klidu :cool: , kdyby se to nějak meteorologům zvrtlo.

Upraveno uživatelem Aluška
Odesláno (upraveno)

Ještěže su doma někdo. :D

2Pepito: tyhle liťáky by se nám na 206 na zimu taky líbili. :super

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno

A já jsem se na to vy..., páč jsem měl dost jiné práce :) Aspoň pojedu s bordelem do sběrného dvora na starých gumách, co mě nebudou mrzet, kdyby tam sebraly nějakej hřebík...

Odesláno

Pepito, na čem to jezdíš? 185/60 r15 máš v TP? Standart je snad 185 případně 195/55 ne? :myslim

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem jel Praha - Vary a celou cestu teplotoměr vokazoval mezi 4 C až 1 C (cestou tam i zpět) - nevím, školy na to nemám, ale myslím si, že takové teploty už jsou pro zimní gumy celkem zdravé, nebo ne?

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Já přezul v sobotu a chci zpááátky letňáááky :( Auto se teď chová jak kachna a kolíbá se a poskakuje, i když je to správně nahuštěný.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...