Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

A pak že si velcí kluci už neuměj hrát :D

Oddie - hezký, ale na rovinu jsem rád, že doma nemám ženu vyžadující po mně takovéhle kreativity, to by totiž naší cenu za rekonstrukci posunulo ještě o řád výš.

Odesláno

Většina věcí byla realizována svépomocí, ale vzhledem k tomu, že zoufale nemám čas, už takhle na to padla většina letošní dovolené, řadu věcí realizoval Adraj, tak to můžete brát i trochu jako referenci na něj, kdybyste něco potřebovali :)

Odesláno

Medvěd: to je otázka. Takovéhle nestandardní věci po \"normální\" firmě nemůžeš chtít, stačí, že nezvládají udělat pořádně standardní věci a sprasí co můžou. Ale když najdeš někoho schopného, zas tak náročné to není, řádově by to nebylo. Ta skleněná mozaika je třeba poměrně levná s*ačka, dovedu si představit i dražší varianty.

Odesláno

S tou mozajkou bych si tak chtěl hrát, výsledek je bomba, ale tohle na mě není. Já bych ten obrázek nedokázal postavit, jedině by mi to někdo musel perfektně nakreslit na kostičku přesně ...

Odesláno

Oddie: ste teda oba s Adrajem borci! Vyhráli ste si s tím fakt dokonale. Třeba ten vzor té opice není můj vkus, ale provedení vypadá fantasticky, barvy super, ten chameleon je luxusní a dokážu si docela představit, jak to muselo být pracné a náročné na nervy!!! Jako klobouk dolů!!!:potlesk

Odesláno

Ty návrhy mozaiky včetně rozvržení do kostiček tak, aby se řezaly jen některé tvary dělala žena v obyčejném Paintbrushi...

Podle fotek. Skládala to do těch šablon taky sama. Většinou po nocích místo spánku, aby se to stihlo :)

Kdybyste chtěli nějaký návrh realizace (nejen mozaiky, i prostorová řešení - když si vezmete, na jak malý prostor se tohle všechno vešlo a přitom je to dobře funkční), možná by si to vzala jako kšeft...

Odesláno

Po technické stránce hodně zajímavých řešení:super Design hodnotit nebudu. Každý má jiný vkus ;)

Každopádně se přidávám k názoru, že co si neuděláš sám, nebo nejsi u toho a neprudíš, tak není udělaný pořádně :grr

Čest světlým výjimkám, které ale zase nemají kvůli poctivosti-šikovnosti čas :aut

Odesláno

Ty jo když to vidím tak mě hned bolí ruce. Já sem vložím s dovolením pár fotek z naší přestavby bytu. Je to starší bytovka 50-60 léta. Takže se udělala komplet nová elektrika v mědi, nová voda a odpady, bude se štukovat celý byt....Co dokážu sám tak dělám svépomocí (dobře mi jde bourání :D ) elektriku a vodu dělal kamarád takže mám jistotu, že je to udělané dobře a zbytek už bude dělat firma. Jinak na té první fotce je budoucí koupelna a kuchyň. Bohužel jsme si trochu přidělali práci, protože v rámci úspor financí i času jsme nechtěli bourat příčky mezi kuchyní a koupelnou a udělala se elektrika i voda. Nakonec jsme ale usoudily, že usazovat vanu a dělat obklady na ty křivé zdi bude daleko větší práce než když se to zbourá a postaví znovu takže se to dodatečně zbouralo. Jinak na dalších fotkách je starý rozvaděč s keramickýma pojistkama a pod tím už zapojený nový :)

post-528-14109632472134_thumb.jpg

post-528-14109632472572_thumb.jpg

Odesláno

A to oddie ještě nenapsal kolikrát se usazovala vanička:D

Co se mi moc líbilo,tak to byla digestoř.

Jen škoda,že se nedochovalo to splachovadlo co mělo být:D

Odesláno

V podstatě ano. Tu konstrukci závěsu jsem svařoval sám, protože žádná takové se normálně nevyráví. Požadavek byl závěsná mísa (úklid atd) a za ní co nejnižší sokl, aby bylo možné na něj postavit pračku, protože jinde by jen překážela. A podomítkové systémy se takhle nízké nevyrábí. A v šachtě za trubkama je nevyužitý prostor... takže z toho vyšlo tohle řešení. pak dám ještě fotku, až to bude dodělané a bude tam i ta pračka, jak to vypadá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...