Laďa Odesláno 15. červen 2018 Odesláno 15. červen 2018 před 10 hodinami, pavelu96 napsal: Ale může nakupovat do 500,- bez pinu Pokud má bezkontaktní kartu Citovat
KoudaK Odesláno 15. červen 2018 Odesláno 15. červen 2018 jarokare, urdemala, Weri 605 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
jarokare Odesláno 17. červen 2018 Odesláno 17. červen 2018 Učitel vložil před dětmi ve 4.C čtyři červy do čtyř nádob s různým obsahem: Jeden červ do piva, jeden červ do nikotinu, jeden červ do spermatu a jeden červ do minerální vody. Další den ukázal učitel dětičkám výsledek pokusu: Červ v pivě mrtvý, červ v nikotinu mrtvý, červ ve spermatu mrtvý, jen červ v minerální vodě byl živý a zdravý. Učitel se ptá třídy: „Jaké z toho plyne ponaučení?“ A holčička odpovídá: „Kdo pije, kouří a šuká, nemá žádné červy!“ MJSytic, Haryk, FrantaCV a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Milan+ Odesláno 17. červen 2018 Odesláno 17. červen 2018 Péťa, Gabriel 307, regius a 3 další ohodnotil 6 Citovat
dzavel Odesláno 17. červen 2018 Odesláno 17. červen 2018 Péťa, Haryk, jarokare a 4 další ohodnotil 7 Citovat
brixtr Odesláno 18. červen 2018 Odesláno 18. červen 2018 Péťa, Weri 605, jarokare a 3 další ohodnotil 6 Citovat
dzavel Odesláno 18. červen 2018 Odesláno 18. červen 2018 Haryk, urdemala, Weri 605 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
KoudaK Odesláno 19. červen 2018 Odesláno 19. červen 2018 ozzy56, FrantaCV, Weri 605 a 7 další ohodnotil 10 Citovat
KoudaK Odesláno 20. červen 2018 Odesláno 20. červen 2018 Weri 605, urdemala, Haryk a 3 další ohodnotil 6 Citovat
urdemala Odesláno 20. červen 2018 Odesláno 20. červen 2018 V 19. 6. 2018 at 8:23, KoudaK napsal: V deset večer? :-) Haryk, vendelinek, regius a 3 další ohodnotil 6 Citovat
KoudaK Odesláno 21. červen 2018 Odesláno 21. červen 2018 ozzy56, Hafity, Haryk a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Péťa Odesláno 21. červen 2018 Odesláno 21. červen 2018 (upraveno) Volající: Dovolal jsem se do Gordonovy pizzerie ? Facebook: Ne pane, toto je Facebook pizzerie. Volající: Pak jsem si tedy musel splést číslo, omlouvám se. Facebook: Nikoli pane, Facebook minulý měsíc koupil Gordonovu pizzerii. Volající: Dobrá, rád bych si tedy objednal pizzu. Facebook: Chcete vaši obvyklou objednávku ? Volající: Mou obvyklou ? Vy mně znáte ? Facebook: Dle Vašeho ID data sheetu volajícího jste si za posledních 12 telefonátů objednal extra velkou pizzu, s třemi druhy sýrů, klobásou, chilli papričkami, houbami a masovými koulemi na vysokém těstě. Volající: OK! To chci… Facebook: Mohu doporučit, abyste si tentokrát objednal pizzu s riccottou, rukolou, sušenými rajčaty a olivami na tenkém, bezlepkovém, celozrnném těstě ? Volající: Cože ? Já nenávidím zeleninu... Facebook: Váš cholesterol je vysoký, pane. Volající: Jak to kur.a víte ? Facebook: No, porovnali jsme Vaše číslo s vašimi zdravotními záznamy. Máme výsledky vašich krevních testů za posledních 7 let. Volající: Dobrá, ale já nechci vaši plesnivou zeleninovou pizzu, léky na vysoký cholesterol už beru. Facebook: Promiňte pane, ale léky neberete pravidelně. Dle naší databáze jste si koupil jen jednou krabičku 30 pilulek na cholesterol v síti "drug RX" před čtyřmi měsíci. Volající: Kupoval jsem i v jiných lékárnách. Facebook: To se na výpisu Vaší kreditní karty neukazuje. Volající: Zaplatil jsem hotově. Facebook: Ale dle výpisu Vaší banky jste si nevybíral dostatek hotovosti. Volající: Mám jiný zdroj příjmu v hotovosti. Facebook: To nesouhlasí s Vaším posledním daňovým přiznáním. Leda byste si je koupil penězi z nepřiznaného příjmu, což je protizákonné. Volající: CO TO píííp ?! Facebook: Omlouvám se, pane, tyto informace používáme čistě proto, abychom Vám mohli pomoci. Volající: To stačí! Je mi zle z těch Vašich Facebooků, Googlů, Twitterů, WhatsAppů a všech podobnejch kokotin. Letim na ostrov, kde není internet, kabelovka, žádnej mobilní signál a nikdo, kdo by mě mohl sledovat, nebo mě špehovat. Facebook: Rozumím pane, ale musíte si napřed vyzvednout nový pas, před 6 týdny Vám totiž vypršela platnost. Upraveno 23. červen 2018 uživatelem minimaxa Veverka, Laďa, Almanil a 14 další ohodnotil 17 Citovat
Péťa Odesláno 22. červen 2018 Odesláno 22. červen 2018 Zpráva dne: "Třináctiletý kluk zachránil život místnímu faráři!" . . . . . . . . . . . . ... našel mu bulku na varleti. Weri 605, Milan+ a urdemala ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 24. červen 2018 Odesláno 24. červen 2018 Ulicí mezi domy prochází dlouuuuuuuuuuuuuuuhý smuteční průvod. Za rakví kráčí mladý muž s obrovským psem. Za mladíkem dlouhý zástup mužů. Z jednoho okna se dívá starší muž a volá: "Kdo to zemřel? To musel být oblíbený člověk podle toho davu!" "Zemřela mi tchyně!" "Aha, a její pes se s ní jde rozloučit, že?" "Ne, ten pes ji roztrhal!" "?????? A je ten pes na prodej??????????" "Stoupněte si do fronty!" mmartinkovic, brutall, jarokare a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Laďa Odesláno 25. červen 2018 Odesláno 25. červen 2018 FrantaCV, Milan+, regius a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Laďa Odesláno 26. červen 2018 Odesláno 26. červen 2018 brutall, regius, Haryk a 6 další ohodnotil 9 Citovat
regius Odesláno 26. červen 2018 Odesláno 26. červen 2018 Milan+, Péťa, Haryk a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.