ozzy56 Odesláno 6. květen 2024 Odesláno 6. květen 2024 davidse, Hafity, miroska a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Péťa Odesláno 6. květen 2024 Odesláno 6. květen 2024 Fruktis, Medvěd, Dave_k a 8 další ohodnotil 8 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. květen 2024 Odesláno 8. květen 2024 Péťa, MotoMoto, miroska a 12 další ohodnotil 11 4 Citovat
Péťa Odesláno 8. květen 2024 Odesláno 8. květen 2024 vendelinek, ozzy56 a miroska ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 8. květen 2024 Odesláno 8. květen 2024 Zajíček si koupil nové Porsche a ujíždí s ním po lese. A tu náhle uslyší volání o pomoc. Vystoupí, koukne do hluboké díry a vidí v ní vlka. A vlk povídá: „Zajíčku, zajíčku, když mne vytáhneš ven, tak budeme nadosmrti kamarádi a nesežeru tě.“ Zajíček uvěří, zapřáhne lano za Porsche, natúruje motor a vytáhne vlka ven z díry. Druhý den si to vlk peláší po lese a najednou zaslechne: „Pomoooc, pomoooc,“ tak se koukne do díry, a v ní je zajíc. Poklepe si na čelo a říká: „No dobře zajíci, včera’s pomohl ty mně, dneska já tobě.“ Vlk se tedy otočí zadkem k díře, spustí dolů svůj ocas, zajíček se ho chytne, a pak už vlk jen škubne a zajíček je zachráněn. A to je konec bajky. Ponaučení: Když máš pořádnej ocas, nepotřebuješ žádný Porsche. Milan+, ozzy56, pajik999 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Péťa Odesláno 8. květen 2024 Odesláno 8. květen 2024 HonzaZ, Zodiak, miroska a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Medvěd Odesláno 9. květen 2024 Odesláno 9. květen 2024 Petře, Ty prej víš všechno o hokeji Jasně, vždyť jsem ho několik let i hrál A můžeš mi teda říct, kolik děr má síť v brance? Weri 605, pavelu96, radim.1008 a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Péťa Odesláno 9. květen 2024 Odesláno 9. květen 2024 ozzy56, davidse, Chip a 3 další ohodnotil 6 Citovat
rhinos Odesláno 10. květen 2024 Odesláno 10. květen 2024 Možná to není vtip , ale příplatková výbava davidse, FrantaCV, Péťa a 4 další ohodnotil 7 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. květen 2024 Odesláno 10. květen 2024 Dobrý den,děti,já jsem vaše nová paní učitelka,jmenuji se Nováková a jsem euro občanka. Teď se,prosím, představte vy. Já jsem Maruška Dvořáková a jsem euro občanka. Já jsem Franta Hromádka a jsem euro občan. A já jsem Petr Mádl a jsem Čech. Učitelka: A jak to ? No moji kamarádi jsou Češi, moji rodiče jsou Češi, sousedi jsou Češi, tak já budu taky Čech. Učitelka: A kdyby tvoji kamarádi byli buzeranti, rodiče transvestiti a sousedé migranti ? Tak to bych byl euro občan. MotoMoto, Dave_k, davidse a 10 další ohodnotil 12 1 Citovat
dýzl Odesláno 10. květen 2024 Odesláno 10. květen 2024 Starší žena: Nějaký problém, strážníku? Dopravní policista: Ano paní. Obávám se že jste jela příliš rychle. Starší žena: Aha, rozumím. Dopravní policista: Můžete mi dát váš řídičský průkaz? Starší žena: Ráda bych, žádný ale nemám. Dopravní policista: Vy nemáte řidičský průkaz? Starší žena: Ne. Sebrali mi jej před čtyřmi lety, když jsem řídila podnapilá. Dopravní policista: Rozumím...Můžete mi ukázat doklad o registraci vašeho vozidla. Starší žena: Nemohu. Dopravní policista: Proč ne? Starší žena: Toto auto jsem ukradla. Dopravní policista: Ukradla? Starší žena: Ano, a majitele jsem zabila a rozčtvrtila. Dopravní policista: Co jste udělala!? Starší žena: Pokud se chcete přesvědčit, je v igelitovém pytlli vkufru. Dopravní policista zírá na ženu, pomalu couvá od jejího auta a volá vysílačkou posilu. V pěti minutách je kolem jejího vozu pět policejních aut. Policejní důstojník se pomalu přibližuje k jejímu autu a ruku drží na pistoli napolo vytažené zpouzdra. Policejní důstojník: Paní, můžete prosím vystoupit z vozu! Žena vystoupí zesvého auta. Starší žena: Nějaký problém, pane? Policejní důstojník: Tady můj kolega říká že jste ukradla toto vozidloa zavraždila jeho majitele. Starší žena: Zavraždila majitele? To myslíte vážně?! Policejní důstojník: Ano, mohla byste prosím otevřít kufr vašeho vozidla. Žena otevře kufr auta a ukáže že je úplně prázdný. Policejní důstojník: Je to váš automobil, paní? Starší žena: Ano, zde je doklad o jeho registraci. Policejní důstojník je šokovaný. Policejní důstojník: Kolega říká že nemáte řidičský průkaz. Žena se chvíli hrabe ve své kabelce, vytáhne řidičský průkaz a podá jej policejnímu důstojníkovi. Policejní důstojnik si jej, již s úsměvem, prohlíží. Policejní důstojník: Děkuji vám paní. Jsem ale zmaten. Dopravní policista mi řekl že nemáte řidičský průkaz, že jste vozidlo ukradla a žejste jeho majitele zavraždila a rozčtvrtila! Strší žena: Vsadím se že ten lhář vám také řekl že jsem jela příliš rychle. NEZAHRÁVEJTE SI S POSTARŠÍMI DÁMAMI !!! Péťa, miroska, PaKr a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Péťa Odesláno 10. květen 2024 Odesláno 10. květen 2024 Weri 605, BubakGS, regius a 6 další ohodnotil 9 Citovat
davidse Odesláno 11. květen 2024 Odesláno 11. květen 2024 miroska, Péťa, Zodiak a 3 další ohodnotil 5 1 Citovat
Medvěd Odesláno 13. květen 2024 Odesláno 13. květen 2024 miroska, MotoMoto, Jizvon83 a 4 další ohodnotil 1 6 Citovat
Péťa Odesláno 14. květen 2024 Odesláno 14. květen 2024 ozzy56, davidse, jirka307 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.