Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Vypadli mě lidičky na stěhování a tak se obracím na Vás zda-li někdo z Vás nemá volnou sobotu a nepomohl by nás odstěhovat z paneláku (výtah je) do domečku. Vzdálené mezi sebou cca 500m vzdušnou čarou. k dispozici budu mít pouze minidodávku takže se budem víckrát točit .

pujde o spoustu krabic neco jako bananovky , postele a skřině jsou rozloženy na prkna až na dvě skříně , a zbytek haraburdí :D

začátek v 9:00 v sídle klubu , občerstvení zajištěno

potvrzena učast

MJsytič

Schreek

Moby

MilanF1

švejk

Medvěd

Děkuji moc za pomoc

[upravil dne 3/5/13 10:02 od Pe.Tr]

Odesláno

Kdyby pan předseda bydlel v Brně, tak bych šel vyzkoušet rád svůj novej stěhovák, jelikož mám zrovna volnej víkend, ale je to daleko:-(

Odesláno

Mě to mrzí, ale včera měli kluci narozeniny a na víkend (sobota i neděle) máme naplánované oslavy. Přijde opravdu hodně lidí.

Rozhodně gratuluji, že se to vše konečně pohnulo a stěhujete se!

Odesláno

Taky bych rad pomohl, bohuzel me ceka dalsi etapa praci (taky) na novem bydleni :myslim

Odesláno

Pe.Tře - pokud bys opravdu potřeboval, tak můžu pomoct a asi i s Tranzitem

Ber to jako satisfacky za Tvou pomoc při stěhování Letný. Tranďák by se platil podle firemních zvyklostí, tj. prý celkem směšná částka (asi 4,- Kč/km)

[upravil dne 2/5/2013 19:20 od Medvěd]

Odesláno

Dekujeme moc za pomoc a to konkretne MilanoviF1 a Kitty ,Mjsyticovi,Švejkovi,schreekovi,medvedovi a mobymu .a take devil nightdzapujceni velke dodávky. Tu jsme naplnily celkem šestkrát. Uf . Zitra snad většinu vybalime a skrine a postele postavíme. Teda postavím :D .

Odesláno

dneska spani ve spacaku, jo :D ?

6x otocka jo? Slusny, BTW, to jsem ti dobre poradil, co ;) to by jich bylo asi jinak daleko vic

[upravil dne 4/5/13 21:36 od Ferry]

Odesláno

Jeden by ani nevěřil kolik věcí se dá nashromáždit v jednom panelákovém bytě - u vybalování věcí z krabic a hlavně u montáže rozebraného nábytku bych ani asistovat nechtěl, to budou lítat výrazy ..... :D

Jinak manželům Pe.Trovým děkuju za vzornou starostlivost o pomocníky - tekutin byl dostatek a dokonce i na pizzu k obědu došlo

P.S.

Pe.Tře - měl jsem pro Tebe v kapse nějaké kačky. tenthle týden to už musíme doladit ...:mad:

[upravil dne 4/5/2013 22:12 od Medvěd]

Odesláno

Lhal bych kdybych řekl že to byla brnkačka, to rozhodně ne, ale rozhodně neni zač. Prostě fajn den(i počasí nakonec vyšlo) s fajn bandou lidí, a i kus prace se udělal;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...