Pe.Tr Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Vypadli mě lidičky na stěhování a tak se obracím na Vás zda-li někdo z Vás nemá volnou sobotu a nepomohl by nás odstěhovat z paneláku (výtah je) do domečku. Vzdálené mezi sebou cca 500m vzdušnou čarou. k dispozici budu mít pouze minidodávku takže se budem víckrát točit . pujde o spoustu krabic neco jako bananovky , postele a skřině jsou rozloženy na prkna až na dvě skříně , a zbytek haraburdí začátek v 9:00 v sídle klubu , občerstvení zajištěno potvrzena učast MJsytič Schreek Moby MilanF1 švejk Medvěd Děkuji moc za pomoc [upravil dne 3/5/13 10:02 od Pe.Tr] Citovat
odee Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Kdyby pan předseda bydlel v Brně, tak bych šel vyzkoušet rád svůj novej stěhovák, jelikož mám zrovna volnej víkend, ale je to daleko:-( Citovat
Péťa Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Mě to mrzí, ale včera měli kluci narozeniny a na víkend (sobota i neděle) máme naplánované oslavy. Přijde opravdu hodně lidí. Rozhodně gratuluji, že se to vše konečně pohnulo a stěhujete se! Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Taky bych rad pomohl, bohuzel me ceka dalsi etapa praci (taky) na novem bydleni Citovat
ChouLu Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Kdyby jsi byl blíže, tak určitě Takle to neklapne Citovat
Medvěd Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Pe.Tře - pokud bys opravdu potřeboval, tak můžu pomoct a asi i s Tranzitem Ber to jako satisfacky za Tvou pomoc při stěhování Letný. Tranďák by se platil podle firemních zvyklostí, tj. prý celkem směšná částka (asi 4,- Kč/km) [upravil dne 2/5/2013 19:20 od Medvěd] Citovat
švejk Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Pocitej se mnou minimalne na cele dopoledne od 9, pokusim se dat si i skolni noc, takze ciste teoreticky i na odpoledne. Citovat
Marcel505 Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Kolik máš tedy lidí a kolik bys jich potřeboval? Případně mohu dorazit. Stačí SZ nebo na tel. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Jel bych pomoct s Petou, ale ten nejede tak smula, no. Néé mam službu od 18 večer a to bych asi stejně nestíhal Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. květen 2013 Autor Odesláno 3. květen 2013 ok díky díky , tak bude velká dodávka Citovat
oddie Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Tak až skončíte u Petra, hodilo by se mi totéž o 14 dnů později Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. květen 2013 Autor Odesláno 4. květen 2013 Dekujeme moc za pomoc a to konkretne MilanoviF1 a Kitty ,Mjsyticovi,Švejkovi,schreekovi,medvedovi a mobymu .a take devil nightdzapujceni velke dodávky. Tu jsme naplnily celkem šestkrát. Uf . Zitra snad většinu vybalime a skrine a postele postavíme. Teda postavím . Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 dneska spani ve spacaku, jo ? 6x otocka jo? Slusny, BTW, to jsem ti dobre poradil, co to by jich bylo asi jinak daleko vic [upravil dne 4/5/13 21:36 od Ferry] Citovat
Medvěd Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Jeden by ani nevěřil kolik věcí se dá nashromáždit v jednom panelákovém bytě - u vybalování věcí z krabic a hlavně u montáže rozebraného nábytku bych ani asistovat nechtěl, to budou lítat výrazy ..... Jinak manželům Pe.Trovým děkuju za vzornou starostlivost o pomocníky - tekutin byl dostatek a dokonce i na pizzu k obědu došlo P.S. Pe.Tře - měl jsem pro Tebe v kapse nějaké kačky. tenthle týden to už musíme doladit ... [upravil dne 4/5/2013 22:12 od Medvěd] Citovat
Moby89 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Lhal bych kdybych řekl že to byla brnkačka, to rozhodně ne, ale rozhodně neni zač. Prostě fajn den(i počasí nakonec vyšlo) s fajn bandou lidí, a i kus prace se udělal;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.