Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

tak já si letos vůbec nestěžuju-- kde má být sníh tak tam je i teď, takže lyžaři i majitélé areálů by měli být spokojeni, jinak na cestách celou zimu sněhu nic moc a když někde bylo moc, tak jsem jako penzista nevyjel bo nemusím, taky po dlouhých letech první zima bez přezutí na zimní :super, na kontrolu chajdy jsem si vybral počasí bez sněhu, takže za mě super zima , no a ušetřil jsem 2000 za přezouvání, taky dobrý ...

za 10 dní mají být denní teploty nad 15 stupnů 😯

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Jeden zajímavý odkaz  - vhodné při plánování kam na výlet. http://presnepocasi.cz    Můžete zvolit jakékoliv město v ČR. Zajímavý je i rozpohybovaný stav srážek přes naše území za poslední 2 hodiny, z něhož se dá téměř na chlup přesně odhadnout, jestli u nás bude pršet, nebo ne.

Upraveno uživatelem pavelu96
Upraven formát vložení odkazu
  • O 3 týdny později...
Odesláno

No, asi jsem to prezouvani na letni gumy krapet uspechal, jeste, ze jsem prezul jen focuse, takze jsem si dneska rano mohl misto nej vzit 806tku na zimnich. Bufik je v obou autech, takze to je v pohode :D

obrazek.thumb.png.716fed2532580f4a5c4657e187eef690.png

Odesláno

U nass jsou asi 2 stupne, ale studeny vitr k tomu.Snih neni...

Auto mam sice uz prezute "na jaro", ale sly tam jen vic ojety zimaky, co maj asi 3mm, aby se dojely, takze asi v pohode celkem :D...

Odesláno

U nás už od večera kolem nuly, večer a v noci sněžilo ( ráno, po práci jsem musel ometat ) a celý den je tak nějak škaredě... Přezouvání ještě neřeším, povětšinou to nechávám tak ke konci dubna, ale letos asi později, bo na 307 letní nemám ( jedině tak Coraily ze 406 :D )

Odesláno (upraveno)

Dopoledne déšť se sněhem, po obědě nás vytáhlo ven polojasno. Uklízel jsem na zahradě a ve čtyři přišel poryv větru, který orval plachtu ze dřeva. A zase začalo sněžit. Dnes opravdu aprílové počasí. :roll

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno (upraveno)

7:30 blízko přehrady Bystřička ranní překvapení. -2°C, ale svítí sluníčko. Ještě že jsem nechal zimní pneu. :super:papa

IMG_20220410_072217.jpg

Upraveno uživatelem Pepito

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...