Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

OL - v metropoli uprostřed pole kupodivu lehce sněží. Kotel tvrdí, že venku je -1 °C.

Mno, tak sem OL - v metropoli uprostřed pole kupodivu lehce sněží. Kotel tvrdí, že venku je -1 °C.

Edit: ...tak jsem musel s babi vyrazit autem po městě. Co tady ti místní umělci na těch 2 cm rozježděného sněhu vyvádí, to mi hlava nebere.... Na 3 km jsme 2x zachraňoval svoje auto... Není dneska 13tého? Tady po mě snad  jdou nebo co...🤣

Odesláno

i v ocelovém srdci republiky 🙈 sněží, ale z okna obýváku to vyzerá pěkně a u grogu se to dá vydržet :), v úterý chcu vyjet, tak doufám že to sleze

Odesláno
Před hodinou, BubakGS napsal:

Co tady ti místní umělci na těch 2 cm rozježděného sněhu vyvádí, to mi hlava nebere.... 

tady jsou sotva 2 cm, a to az od poledne a na silnici to vypada jak apokalypsa.

Odesláno

Delší dobu pozoruju, jak nabývá na všem vrstva ledu.... :roker  Jestli se do rána oteplí, tak bude na vrstvě ledu i vrstva vody.... Prostě naprosto ideální podmínky na to, aby jedinec "hodil tlamu".... 

Odesláno

Jindřichův Hradec- do 7:30 sněžilo -cca5cm prašan- teplota celý den od -3 do nyní 0°. fouká severní vítr. Chvílemi slunce chvílemi zataženo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...