jirkara Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Ahoj, právě řeším dilema, jedeme na dovolenou autobusem, odjezd je z Prahy ze sídliště Černý most. Znamená to nechat tam stát 308SW čtyři noci bez hlídání nebo zaplatit odstavné parkoviště. Co myslíte, hrozí reálně na tom sídlišti u metra Rajská zahrada ukradení? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 to hrozí všude,kamarád tvrdil že se kradou jenom Škodovky a z vesnice mu ukradli Hondu Civic přímo z před baráku Citovat
dodo407sw Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 308SW neukradnu, kto by chcel auto z takym nepeknym kufrom :D Citovat
Marcel00 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 to je loteria... mozes si auto hlidat vo dne v noci, nachvilu usnes a auto je fuc... kamaradovi ukradli auto z garaze a druhemu priamo z dvora... takze tolko ku kradnutiu... kto chce ukradne aj z plateneho/strazeneho. Staci mat dobru poistku, alebo dat na strazene parkovisko (platene nestaci). aj ked som pisal ze zmiznut moze aj zo strazeneho, tam ale zanho ruci strazna firma... Citovat
matii Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 308čky se moc nekradou, bo jich tolik nejezdí a není potřeba tolik náhradních dílů. Jedině bych měl strach o FAP filtr pokud máš HDíčko. Citovat
Šalda Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Tohle vždycky řešíme tím, že se necháme odvézt nějakým známým, já osobně bych nikde takhle dlouho nenechal stát ani š120:papa Citovat
straki007 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Tak v kterych mistach na Praze 4 bude stat ta 308? Proboha proc to napsies na internet ze jedes pryc a nevis kam s autem??? Citovat
Péťa Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 ... já osobně bych nikde takhle dlouho nenechal stát ani š120:papa 4 noci? To snad není tak dlouho Ale na ukradení stačí odstavení na pár minut Citovat
Šalda Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Peta: Pro mě je dlouho i jedna noc;) Ale je fakt, že auto je ukradený hned, ale auta se kradou z 90% na objednávku, takže se jde po těch autech co někde pravidelně stojí. A 4 noci už je docela dlouhá doba. Citovat
Agrafik Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Hele, u vás Praze jsou soukromníci. kteří provozujou službu za pár stovek, že tě nechají zaparkovat u nich na dvoře a ještě hlídaným. Známý takto parkuje auto v Praze když letí na dovolenou už několik let. Citovat
Medvěd Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Pokud se opravdu jedná o přesun z Prahy 4 na Černý most a máš v místě bydliště ověřené a kvalitní stání pro svou plechovku, využil bych: a) možnosti dohody s kamarádem, který by Tě tam za úplatu odvezl (a po návratu Tě i s rodinou a bagáží dovalil domů) b) pokud si jako rodina povezete rozumné množství bagáže, pak až na Rajskou zahradu jezdí krtek c) nechal bych se tam i zpět odvézt drožkou (telefonicky se dá sehnat odvoz už od nějakých 17,- Kč/km a těch pár stováků by mi za klid v duši určitě stálo). Co se 308 SW týče, nemyslím si, že by se jednalo o extrémně kradený povoz (na rozdíl od okty, superba II, pašíka nebo audiny), ale vzhledem k převládajícímu nahnědlému zabarvení velkého množství obyvatel ČM bych si nebyl jistý takřka ničím. Citovat
koblih69 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Jak už bylo napsáno - když po postavíš tak aby byly vidět prvně zadní dveře tak se nikdo nepřiblíží Citovat
ozzy56 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 nechal bych se tam odvézt, parkovat delší dobu u UANu je jako rozloučit se s autem, i když všude před barákem je to nemlich to samé Citovat
EuGenio Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 No, za ten rok, co mám 308SW se mi na Čerňáku s ní nikdy nic nestalo - parkuju v sídlišti. Ovšem co se týče odstavných parkovišť, tam by mohlo v noci osamocené auto působit jako pěst na oko. Takže buď zastavit v sídlišti (při troše štěstí se dá pár desítek metrů od metra/autobusáku) mezi ostatními auty, nebo bych zkusil oplocené záchytné parkoviště, jestli umožňují delší parkování (ale nějakou tu stovku by to asi stálo). A to, že se \"francouzi\" méně kradou, to už jsem taky slyšel. S odůvodněním, že je po nich menší poptávka v zahraničí (především v Rusku a na Ukrajině je prý francouz neudatelný). Citovat
marko306 Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 Pár rôčkov dozadu zmyzla 206 spred roboty na parkovisku a na druhú noc ďaľšia. Po týchto krádežiach sa vybavilo parkovanie v areáli roboty a bolo vybavené. Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 Jestli se o to TAK MOC bojis pozjistuju jestli by se to nedalo ty 4 dny nechat u nas na dvore za zamcenym plotem .... na Cernak to mam 10 minut Kdybys mel zajem posli mi SZ a domluvime se Citovat
Marcel00 Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 hlavne ze tu vsetci riesia ako ochranit auto... panko sa uz mozno coskoro aj z dovolenky vrati, ale pred odchodom sa zabudol na forum po odpovede vratit :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.