Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, právě řeším dilema, jedeme na dovolenou autobusem, odjezd je z Prahy ze sídliště Černý most. Znamená to nechat tam stát 308SW čtyři noci bez hlídání nebo zaplatit odstavné parkoviště. Co myslíte, hrozí reálně na tom sídlišti u metra Rajská zahrada ukradení?

Odesláno

to je loteria... mozes si auto hlidat vo dne v noci, nachvilu usnes a auto je fuc...

kamaradovi ukradli auto z garaze a druhemu priamo z dvora... takze tolko ku kradnutiu...

kto chce ukradne aj z plateneho/strazeneho. Staci mat dobru poistku, alebo dat na

strazene parkovisko (platene nestaci).

aj ked som pisal ze zmiznut moze aj zo strazeneho, tam ale zanho ruci strazna firma... ;)

Odesláno

308čky se moc nekradou, bo jich tolik nejezdí a není potřeba tolik náhradních dílů. Jedině bych měl strach o FAP filtr pokud máš HDíčko.

Odesláno

Peta: Pro mě je dlouho i jedna noc;)

Ale je fakt, že auto je ukradený hned, ale auta se kradou z 90% na objednávku, takže se jde po těch autech co někde pravidelně stojí. A 4 noci už je docela dlouhá doba.

Odesláno

Hele, u vás Praze jsou soukromníci. kteří provozujou službu za pár stovek, že tě nechají zaparkovat u nich na dvoře a ještě hlídaným. Známý takto parkuje auto v Praze když letí na dovolenou už několik let.

Odesláno

Pokud se opravdu jedná o přesun z Prahy 4 na Černý most a máš v místě bydliště ověřené a kvalitní stání pro svou plechovku, využil bych:

a) možnosti dohody s kamarádem, který by Tě tam za úplatu odvezl (a po návratu Tě i s rodinou a bagáží dovalil domů)

b) pokud si jako rodina povezete rozumné množství bagáže, pak až na Rajskou zahradu jezdí krtek

c) nechal bych se tam i zpět odvézt drožkou (telefonicky se dá sehnat odvoz už od nějakých 17,- Kč/km a těch pár stováků by mi za klid v duši určitě stálo).

Co se 308 SW týče, nemyslím si, že by se jednalo o extrémně kradený povoz (na rozdíl od okty, superba II, pašíka nebo audiny), ale vzhledem k převládajícímu nahnědlému zabarvení velkého množství obyvatel ČM bych si nebyl jistý takřka ničím.

Odesláno

No, za ten rok, co mám 308SW se mi na Čerňáku s ní nikdy nic nestalo - parkuju v sídlišti. Ovšem co se týče odstavných parkovišť, tam by mohlo v noci osamocené auto působit jako pěst na oko.

Takže buď zastavit v sídlišti (při troše štěstí se dá pár desítek metrů od metra/autobusáku) mezi ostatními auty, nebo bych zkusil oplocené záchytné parkoviště, jestli umožňují delší parkování (ale nějakou tu stovku by to asi stálo).

A to, že se \"francouzi\" méně kradou, to už jsem taky slyšel. S odůvodněním, že je po nich menší poptávka v zahraničí (především v Rusku a na Ukrajině je prý francouz neudatelný).

Odesláno

Pár rôčkov dozadu zmyzla 206 spred roboty na parkovisku a na druhú noc ďaľšia. Po týchto krádežiach sa vybavilo parkovanie v areáli roboty a bolo vybavené.

Odesláno

Jestli se o to TAK MOC bojis pozjistuju jestli by se to nedalo ty 4 dny nechat u nas na dvore za zamcenym plotem .... na Cernak to mam 10 minut ;) Kdybys mel zajem posli mi SZ a domluvime se ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...