Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

taky neco mam😎

To byla tchanova P406.

Dnes uz je po smrti..spis teda diky kastli nez motoru.

A nedavno jsem narazil v inzeratech na svoji starou P407SW a ta mela nalitano 360 000. Ja sam ji prodaval v roce 2018 s 240 000.

Obavam se ze soucasne motory tohle nemaji sanci zvladnout

Image-1.jpg

Odesláno (upraveno)
V 21. 9. 2019 at 20:22, OK406 napsal:

Dnes cestou na výstavu drobních zvířat do Měšic u Tábora, se u mojí 406 objevilo na počítadle kilometrů tato cifra:

21.9.2019.jpg

@OK406 Ještě jsem nikdy neviděl na old modelu aby byla na začátku 3. Měl jsem čtyři 406ky který měly nalítaný přes 300000km a vždy místo první trojky byla desetina čarka.
To asi nejsou origo budíky z výroby?   Z nějakýho coupe? V6?
Ted na to koukam a ty maš stupnici 30,50,70... To jsem na old nikdy neviděl. Vždy jsem měl 20,40,60...

Upraveno uživatelem čakom
Odesláno (upraveno)

No OK406, ale psal, že si to nechal někde v Č.Budejovicich spravit, aby mu to ukazovalo správně. A vypadá to na budíky z coupé, stejné jsem dal rodičům do auta s LFY a funguje i měřák oleje, jenom na nich někdo prasknul sklo.ale nebral jsem z V6,ale z RFV(ale jestli tam byly origo...) 

A v mém autě (sedan RFV) jsou budíky taky 40, 60, 80. Jsou v tomto vlákně 3 stránky zpět ( 24.4.19), ať necituji fotku:D

IMAG0928.jpg

Upraveno uživatelem PaKr
Odesláno
před 14 hodinami, čakom napsal:

@brix ty mas ale pocidadlo km mezi buduky. OK406 ho ma v budiku rychlomeru.

no jo. jsem se byl radši podívat protože jsem si nebyl jistý a máš pravdu :D 

Odesláno

A já jsem si pořád říkal, co se mi na těch budících z coupé nezdá:D všiml jsem si toho až dneska z fotek a jenom, že se to tu začlo řešit:D

Odesláno

@čakom budíky jsou z 406 3.0 V6 od člena @Devils-night. Původný budíky jsem vyndal a místo nich jsem dal s rámečkem. Konektory jsem zacvakl. Klíček dal do druhé polohy. Ikony se rozsvítily. Namontoval jsem budíky a projel auto. Vše plně funkční. Díky budíkúm s rámečky, jsem si postupně dodělal snímač hladiny nádržky ostřikovače, čidlo teploty oleje, kontrolu otevřených dveří (to mi dělal @servisman), snímač hladiny chladící kapaliny. U snímače hladiny ostřikovače +  čidlo teploty oleje + snímač hladiny chladící kapaliny, jsem měl přípravu z továrny od Peugeota:super. Předělal jsem si zapínání předních mlhových světel. Místo vypínače na levé straně palubní desky, jsem použil levou páčku pod volantem (směrová světla, světla, mlhovky přední a zadní) a místo původního vypínače předních mlhovek, mám originální zapínání/vypínání tempomatu (je ze dvou částí 605 a 406=zapojoval @Ferry).
  Díky budíkům s rámečky, jsem si ,,vylepšil" výbavu své 406. Rád bych si ještě dodělal = využil ikonku zapnutých bezpečnostních pásů. Prý lze použít z Peugeot Partner. Nevím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...