Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 roky později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Já taky děkuji @skuci za služby ( a trpělivost :D ) řešili jsme jedno auto a během toho jsem se nenápadně zeptal na druhé :D každopádně tátova 406 slevněná asi tisícovku a moje 206 skoro o polovinu :super obě jenom čisté povinné a obě zůstávají u dosavadních pojišťoven :roker

Odesláno
před 13 hodinami, Vena garážmistr napsal:

@skuci no ale můj dotaz ohledně asistenčky na to když budu mít zapřažený vlek určitě nebyl z těch obvyklých. 

to je fakt, že toto jsem ještě neřešil a jsem zase o něco chytřejší 😉 

Odesláno

@skuci děláš i flotilový pojištění? čpp mi vypověděla flotilu, bo mi 605tka sama odcouvala a pošramotila zaparkovaný auto :D  mám tam celkem 27 vozidel :D 

Odesláno

jj flotily dělám, ale tam se dělá trošku jiná cenotvorba. Vím že je to pak oser, ale díky slevám se občas dovedu dostat na zajímavější cenu ale každé auto se musí řešit samo. Ale porovnání flotil z roku 2024/2025 je na šílených cenách oproti třeba 2022 či 2023 takže vyloženě porovnat flotila/flotila cenově skoro neřešitelné

Odesláno

Služby @skuci mohu jen a pouze doporučit. Řešili jsme další POV+HAV pojištění 2008my k mé plně spokojenosti. Vše mi bylo dostatečně vysvětleno, porazeny případné varianty. Nová pojistka by měla krýt více než stará za nižší peníze. 😄 💵

• O 1 měsíc později...
Odesláno
V 3. 12. 2024 at 9:32, Péťa napsal:

"Konečně" jsem měl tu čest využít @skuciho služby při uzavření povinného ručení pro mladého řidiče bez bonusů. Děkuji moc za přístup a slibuji, že budu obtěžovat i nadále. Za nás perfektní služby a skvělá pojistka :super Dík!

Pokračování příběhu s dalším autem, tentokrát mým osobním. @skuci mi vysvětlil chyby, kterých jsem se dopustil a napravil je. Díky a další bude Martiny FoFo, ten má výročí 10. 11. ;)

• O 8 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...