Charlie 607 Odesláno 25. listopad 2022 Odesláno 25. listopad 2022 Díky @skuci za ochotu, trpělivost a pomoc se zařízením POV, bleskově uzavřené pojištění, moc pomohlo. Péťa a brixtr ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 3. prosinec 2024 Odesláno 3. prosinec 2024 "Konečně" jsem měl tu čest využít @skuciho služby při uzavření povinného ručení pro mladého řidiče bez bonusů. Děkuji moc za přístup a slibuji, že budu obtěžovat i nadále. Za nás perfektní služby a skvělá pojistka Dík! Pepito, Charlie 607, Medvěd a 8 další ohodnotil 11 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 31. březen 2025 Odesláno 31. březen 2025 Tak já jsem poprvé taky využil @skuci služby a jsem spoko. I na moje " debilní " dotazy se snažil najít regulérní odpověď a myslím si že asi postupně celý autopark který mám na povel nechám pojistit takhle. Dík za perfektní služby. jirka307, Péťa, Charlie 1 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
skuci Odesláno 2. duben 2025 Autor Odesláno 2. duben 2025 vždycky říkám, že není debilní dotaz Protože co mě přijde naprosto běžné, jiným ne pavelu96, Weri 605, radim.1008 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
PaKr Odesláno 2. duben 2025 Odesláno 2. duben 2025 Já taky děkuji @skuci za služby ( a trpělivost ) řešili jsme jedno auto a během toho jsem se nenápadně zeptal na druhé každopádně tátova 406 slevněná asi tisícovku a moje 206 skoro o polovinu obě jenom čisté povinné a obě zůstávají u dosavadních pojišťoven Pepito, Péťa a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. duben 2025 Odesláno 2. duben 2025 @skuci no ale můj dotaz ohledně asistenčky na to když budu mít zapřažený vlek určitě nebyl z těch obvyklých. Citovat
skuci Odesláno 3. duben 2025 Autor Odesláno 3. duben 2025 před 13 hodinami, Vena garážmistr napsal: @skuci no ale můj dotaz ohledně asistenčky na to když budu mít zapřažený vlek určitě nebyl z těch obvyklých. to je fakt, že toto jsem ještě neřešil a jsem zase o něco chytřejší Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
patt Odesláno 3. duben 2025 Odesláno 3. duben 2025 @skuci děláš i flotilový pojištění? čpp mi vypověděla flotilu, bo mi 605tka sama odcouvala a pošramotila zaparkovaný auto mám tam celkem 27 vozidel Citovat
skuci Odesláno 8. duben 2025 Autor Odesláno 8. duben 2025 jj flotily dělám, ale tam se dělá trošku jiná cenotvorba. Vím že je to pak oser, ale díky slevám se občas dovedu dostat na zajímavější cenu ale každé auto se musí řešit samo. Ale porovnání flotil z roku 2024/2025 je na šílených cenách oproti třeba 2022 či 2023 takže vyloženě porovnat flotila/flotila cenově skoro neřešitelné Citovat
RichVa Odesláno 11. duben 2025 Odesláno 11. duben 2025 Služby @skuci mohu jen a pouze doporučit. Řešili jsme další POV+HAV pojištění 2008my k mé plně spokojenosti. Vše mi bylo dostatečně vysvětleno, porazeny případné varianty. Nová pojistka by měla krýt více než stará za nižší peníze. pavelu96, skuci, Medvěd a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Ferry Odesláno 14. duben 2025 Odesláno 14. duben 2025 ja se taky musim pridat s podekovanim. Letos jsme s Lukasem poresili novy POVka uz na 4 z mych 5 provozovanych aut a uspory jsou v radu 400 az 1000kc na kazde smlouve, takze parada pavelu96, skuci a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 14. květen 2025 Odesláno 14. květen 2025 V 3. 12. 2024 at 9:32, Péťa napsal: "Konečně" jsem měl tu čest využít @skuciho služby při uzavření povinného ručení pro mladého řidiče bez bonusů. Děkuji moc za přístup a slibuji, že budu obtěžovat i nadále. Za nás perfektní služby a skvělá pojistka Dík! Pokračování příběhu s dalším autem, tentokrát mým osobním. @skuci mi vysvětlil chyby, kterých jsem se dopustil a napravil je. Díky a další bude Martiny FoFo, ten má výročí 10. 11. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Mireq306 Odesláno 30. leden Odesláno 30. leden Děkuji @skuciza vyřešení aktualizované smlouvy POV, ušetřil jsem - super komunikace, bylo o mě postaráno. MJSytic, skuci, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.