Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno

Hele jsem v nějaký parkside skupině na FB a zdá se, že asi jde kvalita postupně docela dolů... Takže také kupuji vše, co mohu, abych to měl, až to zruší :D... a já budu jen repasovat svých pár akupacků. Za ty prachy si to semtam i radši sám opravím :D... Tady v tom mám nějaké peníze, ale u konkurence bych neměl ani třetinu strojů nebo bych v tom měl minimálně 3x tolik peněz :D... a Já musím říct, že jsem snad ještě nic nereklamoval... a to to fakt i používám... Ale je pravda, že vše na úplně hobby tak, že když to v pulce práce přestane chodit, tak mě to nezpůsobí žádné velké problémy...

@minimaxajo, přesně ta.. půjdu asi do ní taky... Díky za info

Odesláno

Hele já mám všechno aku od Parkside tedy flexu, vrtačku, ocasku, rázák na kola, malý rázák, přímočarku a funguje to. svýho času rázák na kola byl jediný čím jsem kola povoloval a dělal třeba 4-8 sad kol denně je fakt že ta baterka na něm už není 100% ale zatím to teda funguje. Ale tak nějak jsem rozhodnut že pokračovat ve " sbírání " této značky pokračovat nebudu. 

Odesláno
Před hodinou, VojtouNerCZ napsal:

Vzduchový je naprd, s tím nic neurve, velký aku zelený mám, co utáhne povolí, nicméně 400Nm,to ani omylem, 200Nm utažených momentovým klíčem neurve. Lepší ten aku velký černý za 3.4k. Ten má sílu. 

Screenshot_20220728-201453.png

Ty vidíš taky ty ceny jako moje přítelkyně, 3499,- není 3400,- ale 3500,- Kč 😂

Odesláno
před 1 hodinou, VojtouNerCZ napsal:

200Nm utažených momentovým klíčem neurve

No jo, to ho musiš nejdříve zajet. Nechat točit dokud nevybije baterku a aspoň dvakrát, pak má sílu dvounásobnou protože si sednou uhlíky.

Odesláno (upraveno)

Kdo má tohle čerpadlo a zkoušel ho z nejakeho zdroje ze zasuvky, zajima mě kolik A potřebuje k provozu. Podle tech uvedenych 60w bere 5A tak jestli to nepripojit primo k nabiječce. Dík

20220806_200839.jpg

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Tak záleží k jaké nabíječce. Nějaká retro trafo to asi utáhne, moderní procesorová určitě ne ta ani nezačne. A pak existují nabíječky které mají režim stálého napájení třeba při výměně baterie ale ty mívají tak 3A. 

Odesláno
před 12 hodinami, peter23p napsal:

Tak záleží k jaké nabíječce. Nějaká retro trafo to asi utáhne, moderní procesorová určitě ne ta ani nezačne. A pak existují nabíječky které mají režim stálého napájení třeba při výměně baterie ale ty mívají tak 3A. 

Mam starou 8A plechovou nabiječku, na to to pojede. Spiš mě zajimal tip na jiný zdroj. Tohle bude takový humpolácký

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...