VojtouNerCZ Odesláno 28. červenec 2022 Odesláno 28. červenec 2022 Tohle jsou za 7 let moje první 2 špatné zkušenosti. Rázák byl otevřený, nejspíš to nějaký idiot namísto reklamace "vrátil" Klemoň ohodnotil 1 Citovat
h4wk3y Odesláno 28. červenec 2022 Odesláno 28. červenec 2022 Hele jsem v nějaký parkside skupině na FB a zdá se, že asi jde kvalita postupně docela dolů... Takže také kupuji vše, co mohu, abych to měl, až to zruší :D... a já budu jen repasovat svých pár akupacků. Za ty prachy si to semtam i radši sám opravím :D... Tady v tom mám nějaké peníze, ale u konkurence bych neměl ani třetinu strojů nebo bych v tom měl minimálně 3x tolik peněz :D... a Já musím říct, že jsem snad ještě nic nereklamoval... a to to fakt i používám... Ale je pravda, že vše na úplně hobby tak, že když to v pulce práce přestane chodit, tak mě to nezpůsobí žádné velké problémy... @minimaxajo, přesně ta.. půjdu asi do ní taky... Díky za info dýzl ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 28. červenec 2022 Odesláno 28. červenec 2022 Hele já mám všechno aku od Parkside tedy flexu, vrtačku, ocasku, rázák na kola, malý rázák, přímočarku a funguje to. svýho času rázák na kola byl jediný čím jsem kola povoloval a dělal třeba 4-8 sad kol denně je fakt že ta baterka na něm už není 100% ale zatím to teda funguje. Ale tak nějak jsem rozhodnut že pokračovat ve " sbírání " této značky pokračovat nebudu. Citovat
Pepito Odesláno 28. červenec 2022 Odesláno 28. červenec 2022 Před hodinou, VojtouNerCZ napsal: Vzduchový je naprd, s tím nic neurve, velký aku zelený mám, co utáhne povolí, nicméně 400Nm,to ani omylem, 200Nm utažených momentovým klíčem neurve. Lepší ten aku velký černý za 3.4k. Ten má sílu. Ty vidíš taky ty ceny jako moje přítelkyně, 3499,- není 3400,- ale 3500,- Kč OK406, ozzy56, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. červenec 2022 Odesláno 28. červenec 2022 před 1 hodinou, VojtouNerCZ napsal: 200Nm utažených momentovým klíčem neurve No jo, to ho musiš nejdříve zajet. Nechat točit dokud nevybije baterku a aspoň dvakrát, pak má sílu dvounásobnou protože si sednou uhlíky. Citovat
ozzy56 Odesláno 29. červenec 2022 Odesláno 29. červenec 2022 před 10 hodinami, Pepito napsal: Ty vidíš taky ty ceny jako moje přítelkyně, snad všechny ženy to takhle mají OK406 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. červenec 2022 Odesláno 29. červenec 2022 na dilne mame vzduchovy Hazet - ale obcas je potreba povolit kolo i v terenu Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. červenec 2022 Odesláno 29. červenec 2022 Rázák už neměli.. Vrátili peníze, tak mám tohle xD Citovat
Guest minimaxa Odesláno 29. červenec 2022 Odesláno 29. červenec 2022 Proč by ho neměli https://www.lidl.cz/p/parkside-performance-aku-razovy-utahovak-1-4-pdssap-20-li-b2-bez-akumulatoru/p100339728 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. červenec 2022 Odesláno 29. červenec 2022 No to jo, ale na prodejně za akční cenu. A bohužel jsem měl jen možnost vrácení peněz. Za 1800 mi zatím postačí ten malej zelenej xD Citovat
machulda Odesláno 4. srpen 2022 Odesláno 4. srpen 2022 Příští týden budou mít v akci tento klíč na kola https://www.lidl.cz/p/ultimate-speed-klic-na-matice-kol/p100344923 Mám teda asi starší model, ale musím ho doporučit. Dělá se s ním parádně Dave_k, Péťa a VojtouNerCZ ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 4. srpen 2022 Odesláno 4. srpen 2022 Já si koupil tohle, trhám s tím kola a veškerý šrouby na autech (i ty velký spodní čepy) a zatím paráda https://www.action.com/cs-cz/p/sada-raen-a-hlavic-werckmann/ machulda ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 4. srpen 2022 Odesláno 4. srpen 2022 před 44 minutami, machulda napsal: Příští týden budou mít v akci tento klíč na kola https://www.lidl.cz/p/ultimate-speed-klic-na-matice-kol/p100344923 Mám teda asi starší model, ale musím ho doporučit. Dělá se s ním parádně Mám taky a taky spokojenost. machulda ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. srpen 2022 Odesláno 6. srpen 2022 (upraveno) Kdo má tohle čerpadlo a zkoušel ho z nejakeho zdroje ze zasuvky, zajima mě kolik A potřebuje k provozu. Podle tech uvedenych 60w bere 5A tak jestli to nepripojit primo k nabiječce. Dík Upraveno 6. srpen 2022 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
peter23p Odesláno 6. srpen 2022 Odesláno 6. srpen 2022 Tak záleží k jaké nabíječce. Nějaká retro trafo to asi utáhne, moderní procesorová určitě ne ta ani nezačne. A pak existují nabíječky které mají režim stálého napájení třeba při výměně baterie ale ty mívají tak 3A. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. srpen 2022 Odesláno 6. srpen 2022 na moji nabíječku Bosch C3 to čerpadélko jede bez problémů, ale nic jsem neměřil, prostě zapojil a jede to Pepito ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. srpen 2022 Odesláno 7. srpen 2022 před 12 hodinami, peter23p napsal: Tak záleží k jaké nabíječce. Nějaká retro trafo to asi utáhne, moderní procesorová určitě ne ta ani nezačne. A pak existují nabíječky které mají režim stálého napájení třeba při výměně baterie ale ty mívají tak 3A. Mam starou 8A plechovou nabiječku, na to to pojede. Spiš mě zajimal tip na jiný zdroj. Tohle bude takový humpolácký Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. srpen 2022 Odesláno 7. srpen 2022 (upraveno) Hele mam tady elektronický zdroje od halogenových bodovek, nejelo by to na to?? Něco takovýho - https://www.svitidla-osvetleni-elektro.cz/qlt-t105w-elektronicky-transformator Pišou 35 - 100W A pak tu mam tohle, nějakej univerzal k NTB, nevyužitej, bez koncovek, ale 120W Upraveno 7. srpen 2022 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.