VojtouNerCZ Odesláno 2. březen Odesláno 2. březen Ono by stačilo HVO prodávat levněji než naftu a hned by na to lidi jezdili = menší emise atd. Ale to přece nejde, sice chceme bejt zelení ale musíme z toho vytřískat. Péťa, Milan+ a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 2. březen Odesláno 2. březen Mládě tu HVO naftu vyzkoušel a prý auto je o dost línější Myslím, že pokud to tak je, tak žádný enormní zájem o tuhle šmakuládu nebude Citovat
Péťa Odesláno 2. březen Odesláno 2. březen FoFo čekají emise a STK a právě kvůli emisím to chci vyzkoušet. Jednu, dvě nádrže. Milan+ a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 2. březen Odesláno 2. březen Stačí vyject co nejvíc nafty a nalejt tam půl nádrže. Najedeš na to třeba 100km a tradá na STK. Projdeš v pohodě. A rozdílu v zátahu jsem si osobně nevšiml. To stejný se tvrdí o LPG, jediný kde to trochu poznám je, když jedu plně naložený do velkýho kopce (Mohelničák), tak z mé 307 nevytáhnu 130 tak jednoduše. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 2. březen Odesláno 2. březen Před hodinou, Medvěd napsal: Mládě tu HVO naftu vyzkoušel a prý auto je o dost línější Myslím, že pokud to tak je, tak žádný enormní zájem o tuhle šmakuládu nebude Už začíná závodit na silnici? Na to je okruh a pronájem. Citovat
Pepito Odesláno 2. březen Odesláno 2. březen Dnes odpoledne jsem tankoval benzín za 34,70,- Kč přitom ráno byl ještě za 31,10,- Kč. Už se začíná projevovat válka na Blízkém východě. A prý to půjde ještě nahoru. Citovat
Dave_k Odesláno 2. březen Odesláno 2. březen @PéťaNo u Tebe bych čekal ceník od Tesly, PRE,ČEZ apod. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 2. březen Odesláno 2. březen Bohužel máme ještě jedno auto na naftu a dvě na benzin elton a Dave_k ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 3. březen Odesláno 3. březen Vždyť to je klasika. Nahoru hned a dolů, až se vyprodají zásoby z minulého desetiletí Dave_k ohodnotil 1 Citovat
davidse Odesláno 3. březen Odesláno 3. březen Právě jsem četl že v republice zdražují benzín a naftu 50 haléřů až 1 kč a to většina čerpaček Citovat
pavelu96 Odesláno 3. březen Odesláno 3. březen (upraveno) No, vždyť to tady od včerejška píšu a o tom se tady bavíme... Upraveno 3. březen uživatelem pavelu96 ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 3. březen Autor Odesláno 3. březen No jo, jsem se taky včera vykopal a dotankoval do plné u Globusu po nákupu, ani nevím, kolik přesně to bylo, ale něco pod 32. Teď stejně nikam nejezdím, tak mi ta plná vydrží aspoň měsíc Citovat
ozzy56 Odesláno 3. březen Odesláno 3. březen ať si zdraží jak chtějí, mě to nezajímá, stejně beru vždycky za 500 toru, Péťa, Veverka a 2 další ohodnotil 5 Citovat
rhinos Odesláno 3. březen Odesláno 3. březen (upraveno) hlásím Globus Plzeň základní nafta ráno 30.9 a v 17h 32.9 Taky to neřeším...manželce vždy tankuju v neděli za 666 Kč i kdyby měla plnou nádrž To číslo je zcela záměrné Upraveno 3. březen uživatelem rhinos radim.1008 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
zbynek..s Odesláno 4. březen Odesláno 4. březen (upraveno) Dneska ráno Ostrava Mol na ul.Ruské 34,50 (Benzín i Nafta), mám dojem že včera bylo 32,40 a v pátek 31,90. A naproti samoobslužný Orlen 33,90. Koukal jsem jako blázen na to 0,50Kč zdražení edit: teď čtu že můžou skokově zdražit až o 5Kč čerpačky, tak to rychle půjde nahoru Upraveno 4. březen uživatelem zbynek..s Citovat
pavelu96 Odesláno 4. březen Odesláno 4. březen Je to dobrý, jde to jen po 0,60,- Kč za den... Péťa ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 4. březen Odesláno 4. březen T-ONO Jiráskovo předměstí J.Hradec-N95-31,9 ; N98-33,9 ; Nafta-32,9 ; diesel+ -33,5 ;LPG-17,9 a AdBlue-8,9 kč. Dnes jsem natankoval 34,89l LPG , celkem 625kč bo to na mne řvalo že plyn došel i když jsem si říkal že cca200km by to mělo dát. Bylo to stejně houby platné. Holt systém LPG si postavil hlavu a stále mi to řve , že je nádrž prázdná. Takže zítřejší výlet bude za benzín a více peněz a pak servis. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.