Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mládě tu HVO naftu vyzkoušel a prý auto je o dost línější

Myslím, že pokud to tak je, tak žádný enormní zájem o tuhle šmakuládu nebude

Odesláno

Stačí vyject co nejvíc nafty a nalejt tam půl nádrže. Najedeš na to třeba 100km a tradá na STK. Projdeš v pohodě. A rozdílu v zátahu jsem si osobně nevšiml. To stejný se tvrdí o LPG, jediný kde to trochu poznám je, když jedu plně naložený do velkýho kopce (Mohelničák), tak z mé 307 nevytáhnu 130 tak jednoduše. 

Odesláno
Před hodinou, Medvěd napsal:

Mládě tu HVO naftu vyzkoušel a prý auto je o dost línější

Myslím, že pokud to tak je, tak žádný enormní zájem o tuhle šmakuládu nebude

Už začíná závodit  na silnici? Na to je okruh a pronájem. 

Odesláno

Dnes odpoledne jsem tankoval benzín za 34,70,- Kč přitom ráno byl ještě za 31,10,- Kč. Už se začíná projevovat válka na Blízkém východě. A prý to půjde ještě nahoru. :roll :papa

Odesláno

No jo, jsem se taky včera vykopal a dotankoval do plné u Globusu po nákupu, ani nevím, kolik přesně to bylo, ale něco pod 32. Teď stejně nikam nejezdím, tak mi ta plná vydrží aspoň měsíc :D

Odesláno (upraveno)

hlásím Globus Plzeň základní nafta ráno 30.9 a v 17h 32.9 🙂

Taky to neřeším...manželce vždy tankuju v neděli za 666 Kč i kdyby měla plnou nádrž 🙂
To číslo je zcela záměrné😂

Upraveno uživatelem rhinos
Odesláno (upraveno)

Dneska ráno Ostrava Mol na ul.Ruské 34,50 (Benzín i Nafta), mám dojem že včera bylo 32,40 a v pátek 31,90. 

A naproti samoobslužný Orlen 33,90.

Koukal jsem jako blázen na to 0,50Kč zdražení 🤣

edit: teď čtu že můžou skokově zdražit až o 5Kč čerpačky, tak to rychle půjde nahoru 🤬

Upraveno uživatelem zbynek..s
Odesláno

T-ONO Jiráskovo předměstí J.Hradec-N95-31,9 ; N98-33,9 ; Nafta-32,9 ; diesel+ -33,5 ;LPG-17,9 a AdBlue-8,9 kč.

Dnes jsem natankoval 34,89l LPG , celkem 625kč bo to na mne řvalo že plyn došel i když jsem si říkal že cca200km by to mělo dát. Bylo to stejně houby platné. Holt systém LPG si postavil hlavu a stále mi to řve , že je nádrž prázdná. Takže zítřejší výlet bude za benzín a více peněz a pak servis. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...