Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

sorry za odpověď lehce mimo jádro tématu...ale tohle mě už rozsekalo😂

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/omezte-spotrebuj-pohonnych-hmot-vlada-ekonomicka-vlada-s-putinem.A220309_170313_domaci_kop

Tak jasný řeknu dětem že už pro ně nebudu jezdit autem do školy ať si to dojdou přes pole a lesy pešky.
Mimochodem autobus jezdil ,ale pánové na Kraji optimazovali dopravní obslužnost tak úspěšně až ten bus zrušili

Odesláno

Reakce na článek od @rhinos:

Fiala: "Česko je palivově závislé na Rusku a část peněz za ropu končí právě tam".

Podstatná část peněz za ropu končí ve státní kase a další podstatná část v kapsách majitelů čerpacích stanic. Takže ropa ve finále nestojí skoro nic... :aut

A abych nebyl :xvul tak dnes kolega jel kolem čs Kontakt v Novém Městě p/Sm a nafta za 55,90,- 

Odesláno (upraveno)

TVL fakt? 

Tato válka má jediný cíl. Rozvrátit jednotu v České republice, rozvrátit demokratické struktury v naší společnosti.

To je jak titulek z RP v půli sedmdesátek .... neuvěřitelný. Sorry za OT ale to je větší šok než ty ceny.

Zdejší ONO 44.90/47.90

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

Zrovna čtu že ropa výrazně zlevnila a koruna prudce posílila. Tak doufám, že to do pondělí spadne aspoň na 40Kč/l, budu potřebovat natankovat 😄

Odesláno

Jak nejde... Jde.. Staci na totem namalovat pred 99 třeba € nebo $ a hned je zdraženo...

Jinak propad nafty nezpůsobilo nic jiného to, že mi manzelka donutila ke koupi kanystru😂

A abych nebyl off topic... Tak Robin oil 95 ta krásných 42,90, o kilometr Benzina 46,90 a o další kilometr noname samoobsluzna pumpa 49,90..

A aspoň mě potěšil jednou zaměstnavatel, mám od něj kartičku k benzíne a dá se natankovat 95 za 39,90...

Odesláno

Pri tých cenách je už zbytočné uvádzať haliere. Aj na tej fotke sa už neuvádzajú. Takže posunúť desatinnú bodku o jedno miesto doprava a hneď je strop 999.9 😢

Odesláno

Něco málo do kanystru ( pila a sekačka ) 

A tady je to ostatní.... :roll:blicismajlik 

Pomalu začínám přemýšlet o oživení 406, ještě chvíli a bude výhodnější než 307....

IMG_20220310_073920.jpg

IMG_20220310_071020.jpg

Odesláno

jak jsem teď nachcípaný, tak auto stojí 11 den, což se nestalo od novoty, navíc mám plnou nádrž polského 😉, tak počítám že než budu zase tankovat, bude benzín za 30 :aut

Odesláno (upraveno)

Pokud se přestane přimíchávat biosložka do paliva tak palivo slevní 1 - 1,50 kč max 2 kč

Ještě dodatek včera jsem jem Ostrava-Frenštát pod Radhoštěm a zpět a ceny jsou u benzínu 95 okolo 45 kč a nafty o 2-3 kč více a to jsem si všimnul u alespoň 4-5 čerpaček

Upraveno uživatelem davidse

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...