Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@radim.1008 Mě teda taky obsluha nadávala, protože jsem si bral do kanystru do sekačky (do auta si vždycky zajedu natankovat, mám to zajížďku doslova pár metrů). Nádával docela sprostě, tak jsem mu podobně odpověděl :D Ale stojan mi vydal vše, co jsem potřeboval.

Odesláno
před 9 hodinami, Péťa napsal:

Dnes ráno Benzin 6,20 a nafta 6,50 Zl :D Na Shellce hned za hranicema neměli žádný benzin. U Orlenu měli všechno a cedule "Zákaz tankování do kanystru" a "Maximální limit do osobního auta 50 litrů" :D

Byl jsem tam ráno v 8:12. V 9:00 prý měnili ceny:

obrazek.png

Odesláno

Měnilo se i u nás. Dopo mělo TankOno naftu ještě 36.90 a teď už 38.90 :bacha U nás v Měšo 39.50 a fronta, jako by stála o 15Kč míň :roll

CCSka se zítra pěkně prohne :D

Odesláno (upraveno)

Do nového .... po skončení topný sezóny jsem měl v plánu výměnu kotle, 23 let starej Dakon ještě běhá za nějaký menší servis, ale až klekne určitě to bude na Štědrej den ... Teď to vypadá spíš na 20 kubíků dřeva.

Auto bude muset vydržet i když mu bude taky 20 a druhýmu 15. Aktuálně jezdím tak málo že mi 50 litrů v jednom a plná 40 ve druhým vydrží možná do prázdnin.

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

NJN, lidi teď tolik tankovali, že k benzínkám jezdila cisterna každé dvě hodiny. Proto museli někde zdražit i 2x za den :aut
Ono se to zase časem srovná, až se všichni zahojí za ty dva roky, co se svět zbláznil. Otázka je, jak dlouho to bude trvat :roll

Odesláno

V Holicích 2 pumpy proti sobě. Jedna noname (Zaris), druhá MOL. Do dneška noname byla lacinější než MOL. Včera na noname nafta i benál 39,90,-. Dnes ráno už 41,90 za oboje. A kupodivu MOL nafta 41,90,- a benál 41,50,-.  Teď koukám na mapy.cz a noname prý nafta 39,90,- a benál 41,90,-. Tak nevím. :myslim

Jak píše MJSytic, taky mě dost krká, že pumpaři jen na zmínku o zdražení ropy na burze reagují rychlostí blesku. V opačným gardu se vymlouvají ohledně zlevnění, že mají nakoupeno ještě za draho. A to se netýká bohužel jen paliva, ale všeho. :bacha

Odesláno
před 15 hodinami, Milan+ napsal:A to jdu ještě doma do nového. Asi budu muset vše přehodnotit🤣

Tak jestli víš už termín tak to můžeš přehodnotit 😉 my nic prehodnocovat zatím nemusíme  když nevíme kdy bude….

Odesláno
před 12 hodinami, Dave_k napsal:

taky mě dost krká, že pumpaři jen na zmínku o zdražení ropy na burze reagují rychlostí blesku. V opačným gardu se vymlouvají ohledně zlevnění, že mají nakoupeno ještě za draho. A to se netýká bohužel jen paliva, ale všeho.

Jo, hlavně někteří hospodští, jak uslyší jen zmínku o zdražování piva, tak druhý den už zvednou ceny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...