Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Čerpačka MOL Ostrava, EVO 100 Plus tankování asi před dvěma týdny 40 kč za litr, tankoval jsem 54 litrů

Upraveno uživatelem davidse
Odesláno
V 23. 2. 2022 at 18:56, pavelu96 napsal:

Dnes Bogatynia Orlen Diesel 5,58,- zľ/l (30,-Kč) 55,5 litrů za 1666,- do Bobíka :super

Dnes jsem vzal do Polska i 5008. Orlen Diesel 5,93,- zl/l (32,10,- Kč) za 1585,- Kč 49.3l :papa

U každého stojanu 3 - 4 auta většinou Češi s kanystry :roll

Ani jsem ve studu nešaškoval s Vifem a co nejrychleji zmizel... :aut

Odesláno

dnes jsem jel z Plzně do Mostu a Chomutova. Na Benzině/Orlenu a MOL 39.5 všude jinde ještě relativně normální ceny okolo 37.
Mám osobní zkušenost ,že včera během dne Benzina několikrát přeceňovala a měnila ceny během dnes zhruba o 2.5-2.9
Já jsem bral dnes na Eurooilu za 36.9

Odesláno

Koukám, že Globus aktualizuje ceny PHM, bo v OV - Čerpací stanice a mycí linka - Globus Ostrava Diesel 36,9

a jak píše @rhinos Plzeň opravdu Čerpací stanice a mycí linka - Globus Plzeň–Chotíkov 35,1

viz. jejich stránky z Globusu👍

Odesláno

Žamberk Benzina dnes odpoledne. :roll Včera byla Efecta 95 za 39,90,-. Dneska si přečetli, že benzín už stojí mnohde přes 40, tak nemohli být pozadu. :roll:bacha Ještě, že to Polsko mám relativně kousek. 

FB_IMG_1646235216756.jpg

Odesláno
před 22 hodinami, Péťa napsal:

Dnes PL Kudowa Zdroj, oblíbená pumpa @Lihous N95 za 5,99 Zl a obyč. nafta 6,10 Zl - takže cena se nám začíná opět srovnávat s TANK-ONO :(

Fronty žádné (ani u hranic na Orlenu a Shellce), stojany a pistole všechny v provozu :super

Dnes ráno Benzin 6,20 a nafta 6,50 Zl :D Na Shellce hned za hranicema neměli žádný benzin. U Orlenu měli všechno a cedule "Zákaz tankování do kanystru" a "Maximální limit do osobního auta 50 litrů" :D

Odesláno

Já už jsem se na to nemohl dívat, tak jsem začal jezdit služebním :aut 508 přenechám min. na pár měsíců pavoukům, jak to tak vidím :D 

Odesláno

tak už i Globus Plzeň zdražil na 36.5

Ale na druhou stranu jak je to teď přestavěné na total bezkontaktní tak jsou tam dvě mladé holky co vysvětlují jak se tankuje tak je na co aspoň koukat😇
I když kdyby bylo tepleji asi by to bylo ještě lepší😉

Odesláno

No tak to tankovani do kanystru bylo uz v patek minuleho tydne oblast Kralik ....
Zitra a nebo v sobotu jedeme zase "na sever" tak uvidime co bude za prekvapeni - ale zda se ze fakt uz bylo dobre :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...