Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Lihous čekáš snad tak tuhou zimu? :D

Já jsem dneska chtěl nabrat ( tradičně ) na samoobslužné Benzině v Kopřivnici - nafta 33,20, N95 (asi) 34,50 - jenom obyč, Vervu tam nemají. Ale zrovna doplňovali paliva, takže měli zavřeno a nemohl jsem čekat. Tak pojedu zítra a jsem zvědav, jestli se nějak změní ceny :)

Odesláno
před 3 hodinami, Lihous napsal:

Dnes dopoledne nase oblibena v PL na totemu 6,24zl na stojanu 6,19zl 10zl z 61l sleva ....
"Lepsi" Nafta do -32°C

Kolik má zlotka na CZK? 

Odesláno

@PaKr Noo necekam ale dlouhodobe beru "lepsi" naftu a kazdou zimu je avizovana na -32°C a v jejich testech skutecne bod tuhnuti byl > -32°C
Pokud se nepletu u nas je norma cca  -22°C a -32°C je jen pro policii zachranku hasice a vojsko ale opravte me pokud se pletu.

@Milan+ Zlota nevim presne kolik bude banka pocitat ale vcera to bylo pro blokaci

10.01.2022

Částka - 2 053,17 CZK

Původní částka - 368,81 PLN

Kurz 5,57

Popis CIRCLE K KUDOWA ZD KUDOWA ZDROJ POL

Ale zezdi se tam tak ze to bylo pri ceste ted uz ale mene - pred tou masazi Covidem to bylo klidne 4x tydne ted jednou do 14dnu ....
Tak ze asi 33,62Kc/l

20220111_085754[1].jpg

Odesláno

tak -22 letošní zimu nebylo ani na Záhoří, takže zatím v klidu 😄 

Já v sobotu EO Borohrádek, nafta bez biosložky (dlouhodobě pro mne lepší než jakákoliv aditiva) za 34,50

Odesláno

@Péťa Znam 3 auticka co dejezdila jen diky ONO foto filtru bych asi taky dohledal v case.
Samozrejme uz i v Pl nam auto nejelo a docela podivne kourilo ;)
A kamos co nam dela vstriky taky uz "breci" ze to neni jak byvalo a stoji tam nafta za pendrek.
A nevim proc ale na Pl naftu mam na nadrz cca +100-150-200km vice dle vzdalenosti cesty vuci Cz nafte o klidnejsim tizsim chodu nemluve.

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, ozzy56 napsal:

tak já neznám nikoho, kdo by měl s palivem od ONO problémy 😉

Taky o nikom nevím, vše jen z doslechu, že někdo povídal. A když to začínalo v Plzni na výpadu do němec , tak tam byly fronty a tenkrát ani Ň, jen konkurence pustí mezi lidi něco a už to jede. Ale sám preferuji Euro oil,bez biosložek.  

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno (upraveno)

já vlastně s pumpou ONO mám problém a to, že žádná není v ostravě, nejbližší je v mošnově, což mi ale nevadí, bo tím směrem jezdím k rodině..., co se ale celkem divím, tak tam nejsou kolony, přesto že mají nejlevnější paliva, asi na tom nebudeme jako Češi až tak špatně jak se říká  😉

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Ale ja vam to neberu - kdyz mam moznost s radosti natankuju jinde.
V corone prvni vlne nam po cca 50tis km odeslo vse kolem vstriku - to jsem musel tankovat u nas - tak ze s diky ee :papa
Je s podivem jak u nas je problem s emisema treba v D nikoliv - a proc asi?
Zeptejte se dovozcu co udelaji emise na dovezenem aute s palivem tamni zeme a jak to projde nasledne s nasim palivem a jak to prozmenu neprojde ale to jsme zase :xvul
Ale prosim ptejte se tech co vam reknou realitu.

Rad budu informovat jak moc ci malo to stoji okolo nas kdyz pojedu ;)

Odesláno

a kdo je to ten, co mi řekne realitu ?? 😉

já tankoval jednu dobu (celý rok) na střídačku v ČR, D a A--naftový pežo 205, asi sem kopyto, co to nepozná, ale auto jelo stejně ať jsem tankoval kdekoliv, tak nevím, s autem jsem najel 100 tisíc a to mělo v době koupě nezjistitelný počet kilometrů 😂 a na motor jsem celou dobu nesáhnul, mno, jak říkám, nerozumím tomu až tak moc 🙃

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...