Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mam Win XP a dllhe roky som pouzival Nod32 a potom Eset smart security a bol som spokojny. samozrejme len 30dnove verzie. teraz to uz skomplikovali tak ze s nodom koncim a neviem co namiesto neho.

rozmyslam nad AVG alebo AVAST /tie su aj free/ - ntb je dost stary /cca 5rokov/ tak potrebujem nieco co mi ho moc nespomali.

okrem toho tusim smart security mala v sebe uz aj firewall a antispyware. neviem ci nieco take maju v sebe Avast/AVG. ak nie co knim pouzit?

Odesláno

Osobně používám na XP COMODO Security Premium - je to \"All-in-One\" a je free. Přešel jsem na něj po mnoha letech s AVG Free, domácím uživatelům, kteří chtějí pouze antivir, instaluje MS Security Essentials. Tak teď si vyber. :)

Odesláno

tak som dal AVAST na skusku. docela sa zlepsilo prostredie od kedy som ho mal naposledy. teraz je celkom fajn. ale nema v sebe firewall - ma ale ten je uz plateny. tak som skusil k nemu COMODO firewall - ten je tiez free. uvidim co to spravi. NTB to docela spomalilo ale nastastie len pri starte.

pouzival som dllhe roky nod32, potom Eset smart security a ked som dal teraz prezriet avastom cely NTB tak nic nenasiel.

• O 1 rok později...
Odesláno
Používal jsem několik let Avast, ale asi před rokem jsem přešel na Microsoft Security Essentials a zatím spokojenost:papa

Do minulého pátku jsem taky používal Avast. Pak se jeden můj PC kamarád vyjádřil, že Avast není antivir a v pátek mi Péťa s Hurvajzem do PC pšoukli ten Microsoft Security Essentials a zatím se to tváří rozumně.

Odesláno

Ja mám ESET NOD32 na všetkých PC,nestojí to skoro nič v porovnaní stým čo prehulim každý deň:roker:roker:rokerPlná spokojnosť.A občas ešte kontrola cez Emsisoft Anti Malware.

[upravil dne 28/2/13 09:01 od ferinko2]

Odesláno

Dlouhodobým zkoušením jsem nechal stát na 1. schodu Avast. Už mnoho let ho používám na všech domácích PC a u všech lidí v sousedství a rodině kterým se so PC starám. Výhrady mám, ale ne takové abych změnil. V Androidních telefonech máme doma všichni taky AVAST, ale to je spíš jen taková legrace...

Odesláno

Taky se přidávám k ,,eseťákům\'\' mám ho v počítačích už asi 4 roky, MS Essentials bych moc nevěřil mám 2 kámoše kterejm se objevil virus ,,policie ČR\'\' ted mám Eset Smart Security 5.2.9.12 a sem spokojen :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...