automale Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 mam Win XP a dllhe roky som pouzival Nod32 a potom Eset smart security a bol som spokojny. samozrejme len 30dnove verzie. teraz to uz skomplikovali tak ze s nodom koncim a neviem co namiesto neho. rozmyslam nad AVG alebo AVAST /tie su aj free/ - ntb je dost stary /cca 5rokov/ tak potrebujem nieco co mi ho moc nespomali. okrem toho tusim smart security mala v sebe uz aj firewall a antispyware. neviem ci nieco take maju v sebe Avast/AVG. ak nie co knim pouzit? Citovat
Kurt Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 Osobně používám na XP COMODO Security Premium - je to \"All-in-One\" a je free. Přešel jsem na něj po mnoha letech s AVG Free, domácím uživatelům, kteří chtějí pouze antivir, instaluje MS Security Essentials. Tak teď si vyber. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 Mam placenýho NODa, Eset smart security už několik let a myslim že dobrej produkt. Zdarma preferuju MS Security Essential a Comodo Firewall, nebo jak piše Kurt COMODO Security Premium Citovat
MJSytic Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 JJ, taky jsem začal dávat ten antivir od MS. Zatím asi spokojenost - nikdo se se zbořeným PC neozval Citovat
Péťa Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Já dávám všem Microsoft Security Essentials. Úplně bez problémů. Citovat
John Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Doma používám už leta Eseta.... a jinak lidam dávám Microsoft Security Essentials a vpohodě.. Citovat
jirka639 Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 já dávám AVG Internet security (je to nejvyšši verze od AVG). a kdo chce bezplatný tak AVIRA. Citovat
Šalda Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Používal jsem několik let Avast, ale asi před rokem jsem přešel na Microsoft Security Essentials a zatím spokojenost:papa Citovat
Marcel00 Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 AVG pre domace pouzitie je freee... uplne v pohode, ziadny problem Citovat
automale Odesláno 2. listopad 2011 Autor Odesláno 2. listopad 2011 tak som dal AVAST na skusku. docela sa zlepsilo prostredie od kedy som ho mal naposledy. teraz je celkom fajn. ale nema v sebe firewall - ma ale ten je uz plateny. tak som skusil k nemu COMODO firewall - ten je tiez free. uvidim co to spravi. NTB to docela spomalilo ale nastastie len pri starte. pouzival som dllhe roky nod32, potom Eset smart security a ked som dal teraz prezriet avastom cely NTB tak nic nenasiel. Citovat
Medvěd Odesláno 28. únor 2013 Odesláno 28. únor 2013 Používal jsem několik let Avast, ale asi před rokem jsem přešel na Microsoft Security Essentials a zatím spokojenost:papa Do minulého pátku jsem taky používal Avast. Pak se jeden můj PC kamarád vyjádřil, že Avast není antivir a v pátek mi Péťa s Hurvajzem do PC pšoukli ten Microsoft Security Essentials a zatím se to tváří rozumně. Citovat
ferinko2 Odesláno 28. únor 2013 Odesláno 28. únor 2013 Ja mám ESET NOD32 na všetkých PC,nestojí to skoro nič v porovnaní stým čo prehulim každý deň:roker:rokerPlná spokojnosť.A občas ešte kontrola cez Emsisoft Anti Malware. [upravil dne 28/2/13 09:01 od ferinko2] Citovat
kocour17 Odesláno 1. březen 2013 Odesláno 1. březen 2013 v testech nejlépe dopadl antivir Avira (free) Citovat
Vítek1 Odesláno 1. březen 2013 Odesláno 1. březen 2013 tady nejakej test http://tech.ihned.cz/c3-59141440-040000_d-microsoft-neuspel-v-testu-antiviru-av-test-org a tady jeden starsi http://stahnu.cz/magazin/nejlepsi-antivirove-programy-test-09-2012 microsoft nikde nezari [upravil dne 1/3/13 09:21 od Vítek1] Citovat
Otan Odesláno 1. březen 2013 Odesláno 1. březen 2013 Mám dlouhá léta Avast, ani o něm nevím, problémy nemám žádné, tak do toho nešachuji.:papa Citovat
koblih69 Odesláno 1. březen 2013 Odesláno 1. březen 2013 Dlouhodobým zkoušením jsem nechal stát na 1. schodu Avast. Už mnoho let ho používám na všech domácích PC a u všech lidí v sousedství a rodině kterým se so PC starám. Výhrady mám, ale ne takové abych změnil. V Androidních telefonech máme doma všichni taky AVAST, ale to je spíš jen taková legrace... Citovat
Vítek1 Odesláno 1. březen 2013 Odesláno 1. březen 2013 souhlas s koblihem u ty testy to potvrzuji. Citovat
Péťa Odesláno 1. březen 2013 Odesláno 1. březen 2013 Stále se Avast musí každý rok registrovat? Docela to BFU otravovalo. Citovat
koblih69 Odesláno 1. březen 2013 Odesláno 1. březen 2013 ano, nicméně jde to přímo z jeho prostředí bez nutnosti zadání kódu, takže cca 20s Citovat
Háček Odesláno 1. březen 2013 Odesláno 1. březen 2013 Taky se přidávám k ,,eseťákům\'\' mám ho v počítačích už asi 4 roky, MS Essentials bych moc nevěřil mám 2 kámoše kterejm se objevil virus ,,policie ČR\'\' ted mám Eset Smart Security 5.2.9.12 a sem spokojen Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.