Marcel00 Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 som rad, ze doma jeme dlhododo tie nase Slovenske pstruhy a kapre omluvam sa za velky vlozeny obrazok, ale pri rozmeroch ktore su povolene by top nebolo citatelne... [upravil dne 17/6/11 08:47 Marcel00] [upravil dne 7/10/11 13:44 od Marcel00] Citovat
MJSytic Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Ty woe, co to je za megascan Jo ahá, já mám na NB malý monitor, dnes mají všichni 32\":aut Citovat
MilanF1 Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 To je známé ... alespon já to vím. Nicméně na český, potažmo slovenský a evropský trh by se nekvalitní potravina dostat neměla. Nebo spíše zdraví škodlivá. Citovat
Marcel00 Odesláno 17. červen 2011 Autor Odesláno 17. červen 2011 presne tak... ale hold peniaze su a bol najvacsi omyl ludstva... Citovat
MACI Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 To kopiruji HOAX maily uz i do tistenych novin? OMG. Je jasne ze pangas nebude mit kvality lososa, ceskych/slovensky pstruhu a podobne, ale ty kecy co pisou v tom clanku... http://hoax.cz/hoax/pangasius---je-to-k-jidlu/ dole jsou vyjadreni SVS apod. http://ekonomika.idnes.cz/specialni-priloha.aspx?y=test/test-dnes-zmrazeny-pangasius.htm [upravil dne 17/6/11 09:22 MACI] Citovat
ozzy56 Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 že je pangas šunt vím, občas si ho dám, kdyby se měla podrobně rozebírat každá potravina,kterou konzumujeme a následně vyřazovat z jídelníčku, tak zgebneme hlady...,čistého dnes není nic--půda, vzduch,voda Citovat
Kurt Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Takhle se to vyrábí: Proti názoru, že Slovenský kapor a pstruh bude lepší, nelze nic namítat. Ono to platí tak nějak obecně - jahody z vlastní zahrádky asi taky budou kvalitou někde jinde, než jahody z Chile. Citovat
Ajdamek Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 A stejně to budou lidi žrát, protože to je \"levný\", přitom pstruh vychází cenově podobně, protože v něm nejsou namrdaný fosfáty aby to drželo hezky vodu, takže neplatíte za 20deka vody, ale jen za rybu. Citovat
MACI Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Se nekdy podivejte kolik % masa a kolik vody je v \"kvalitni ceske sunce\" kterou kupujete. Ja kupuju uz jen sunku s 90 a vice % masa, sice je drazsi, ale neminim platit za vodu a Ecka. Takhle byste mohli resit vsechno. Citovat
Kurt Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 MACI: asi ti nerozumím. Nejdřív napíšeš, že se mají (máme) podívat, kolik masa je v šunce a na závěr \"Takhle byste mohli resit vsechno\". Citovat
kujon106 Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Jedl jsem to jednou a dle mě to nemá žádnou chuť. Takže to byla premiéra a zároveň i derniéra pangase na mém jídelníčku Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 obcas si pangase dam, a kdyz se umi dobre pripravit, tak ma i dobrou chut Citovat
KingSpade Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 u nás už je pangas klasika na Vánoce..(kapr k tomu ale jí ho jen matka)...a nikdy si nikdo nestěžoval. Tohle je o pocitu jednotlivce co mu chutná a co ne. Citovat
Medvěd Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 že je pangas šunt vím, občas si ho dám, kdyby se měla podrobně rozebírat každá potravina,kterou konzumujeme a následně vyřazovat z jídelníčku, tak zgebneme hlady...,čistého dnes není nic--půda, vzduch,voda Ozzy - myslím si přesně totéž (ještě doplním, že ty největší laskominky (ovar, jitrnice, guláš kachna s dvanácti, ....) jsou dietetickými sebemrskači vždycky řazeny na vrchol žebříčku škodlivosti. Podle nich nejzdravější pochutiny (obilné kaše, jakkoli upraené luštěniny apod.) můj doktor žaludek vyhodnotil jako nepoživatelné a tak ho s nima ani nezatěžuju. Sice nejsem na pohled výkvět ze zdravotnické příručky, ale zase žiju spokojeně, což mi ten druhý (zdravější) pohled neumožňuje. Citovat
oddie Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Hoax. Sice to nejím, páč to nemá žádnou chuť, ale to o té malachitové zeleni je kec. Citovat
jofo Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Kapor a pstruh tiez nie je uplne ok, lebo vo velkochovoch sa krmia granulami a takym vselicim. Ono zas cerstva z rieky tiez nie je bohvie co ked si zoberieme co vsetko sa tam vypusta. Doba chovat je dost narocne. Takze neriesim uz co je odkial. Inac je sranda ze v primorskych krajinach kazdy hovori ze najzdravsie su sladkovodne ryby a vo vnutrozemi zas ze morske. Citovat
Dave_k Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Autor článku je taky češtim jak noha. Odkdy se živočiši pěstují? Já myslel, že se pěstují rostliny. Živočiši se chovají ne? Citovat
punkac Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 medved: promin Medo, ale dostalo me tvoje \"gulas kachna s dvanacti\" uplne to pred tebou vidim. Jinak pangase nemusim, vanocniho kapra tez ne, ale kapra v lete pripraveneho na grilu zboznuji Citovat
Qcko Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Ja kupujem Tilapiu, na tu nema ani kapor, uzasne masicko ... ale zas vec chuti [upravil dne 17/6/11 21:43 Qcko] Citovat
Šalda Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Já ryby nežeru takže je mě to putna;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.