Přejít na obsah

MACI

Uživatel
  • Počet příspěvků

    312
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Jiné...

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Cesky Tesin
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

MACI's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. MACI

    Autoradio s obrazovkou do 407?

    Ale dejme tomu ze to je ten RT3 s mono CT displejem jak pises Je moc komplikovane a drahe to predelat na ten velky barevny displej, kdyz uz to navi a vsechny veci s tim spojene ma?
  2. MACI

    Autoradio s obrazovkou do 407?

    OK, ja mam pocit ze prave jedna 407 co jsem tento tyden videl to mela take tak, tlacitko NAVI s timto displejem. V leve casti displeje to ukazovalo prave ty sipky, nic moc... Bohuzel lepsi foto ani VIN zatim nemam, az bude, dodam sem. Diky.
  3. MACI

    Autoradio s obrazovkou do 407?

    Diky za info. Pockam jeste na VIN a pak ho sem hodim k provereni toho co tam teda vlastne je
  4. MACI

    Autoradio s obrazovkou do 407?

    Na VIN zatim cekam. Je to auto puvodem z Holandska a jeho cesky majitel mi rikal ze to ma navi, takovou tu malou v leve casti displeje :-) Zrovna minuly tyden jsem ji videl v jine 407SW kterou jsem si prohlizel, ale moc si nedokazu predstavit realne vyuziti :-)
  5. MACI

    Autoradio s obrazovkou do 407?

    At nezakladam nove vlakno, tak se vternu sem... Mozna koupim 407 s tim radiem na fotce, dle majitele je to i s navigaci. Co je toto za typ displeje, a jde nejak, relativne jednoduse, vymenit za ten velky barevny? Kdyz uz tam je navi tak by to mohlo snad jit nejak rozchodit a navigovat barevne, nebo ne? Diky.
  6. Ja to beru tak, ze kdyz uz mam docela stare obycejne auto, tak nevypada tak vrakoidne kdyz je pekne umyte a vycistene. Uz nekolikrat me i spolucestujici pochvalili, ze mam v aute cisto Auto vysavam kdyz se v nem zacina sbirat bordel, takze tak jednou za 2-3 tydny, koberecky vyklepnu casteji, myju kdyz je spinave, nekdy 1x tydne, nekdy co 3 tydny. Na to je vazne dobre stribrne auto, neni na nem tolik videt spina. Kdyz jsem mel cerne BMW tak jsem ho my tak 2x tydne Loni jsem nechal na mokro vycistit sedacky a od te doby si davam pozor at na ne nesedam propoceny kdyz jedu odnekud z hor nebo behani, proto vozim v kufru rucnik ktery pres ne pripadne prehodim [upravil dne 7/3/14 08:15 od MACI]
  7. MACI

    Jakou herní konzoli?

    Pokud je to hlavne pro deti, tak bych spis uvazoval o Xboxu, prece jen Kinect je lepsi nez ten nepodarek u PS3... A pro vas dospele sezenes zabavne hry na Xboxu stejne jako na PS3. A jde to poresit \"jinak\", a nebo jako ja, kupovat starsi hry na Aukru a spol. Mam PS3 a nepotrebuju vzdy posledni novinky (az na GTA, to jsem mel predobjednane...), ale kupuju klidne rok a vic stare pouzite hry za par stovek. Neni pak treba resit nejake chipovani, obchazeni ochran a mit strach kdy se mi to podela Baterky v PS3 ovladaci taky neni treba moc \"resit\", jsou tam vestavene aku a nabiji se pres USB z PS3 nebo kompu. Ovladace mam uz dost stare a vydrzi porad dlouho. [upravil dne 21/11/13 09:02 od MACI]
  8. MACI

    Pomoc s vyberem telefonu

    Bral bych T nebo V, prece jen jsou to novejsi modely, da se ocekavat delsi podpora a aktualizace od Sony, a maji 28nm procaky, takze taky novejsi technologie a snad i nejaka uspora energie... Jinak ja mam Xperii U, kamarad Xperii S, kamaradka Xperii T, a i designove vypada T nejlepe.
  9. MACI

    Kontrola vozu před koupí

    Mam 188cm a se sezenim ve 406 nemam problem, dokonce i za mne se vleze dospely clovek. Mel jsi sedadlo dane co nejnize?
  10. MACI

    Kontrola vozu před koupí

    O1 je vsechno, jen ne pohodlna... Staci mi, kdyz obcas presednu ze sve 406 do tchynine O1 tour 1.9TDI (r.v. 2010, najeto 20tkm) a jako popravde musim uznat, ze co se pohodli, hluku a vybavy tyce, radsi budu jezdit v o 10 let starsi 406. Sedacky v O1 jsou tvrde jak lavicky v parku, podvozek hrozne drnca, tam kde prejedu s 406 pres nizky retarder 30km/h a ani si toho nevsimnu si v O1 pri stejne rychlosti prekousnu jazyk a bouchnu hlavou o strop (no trosku prehanim) Tatka koupil kolem roku 99 O1 1.9TDI 4x4 v plne vybave, mel ji od novoty, a bezproblemove auto to nebylo, nejvetsi oprava byla vymena motoru kolem 300tkm... A to s ni jezdil slusne, nehonil ji. [upravil dne 4/4/13 15:14 od MACI]
  11. Lubko: Tam jsem kupoval koberce nekolikrat do ruznych aut vcetne 406 a spokojenost, ve 406 je mam 3 roky a akorat ten u ridice zacina byt trosku opotrebovany, mekci a v miste kde mam patu u pedalu plynu se mozna letos prodre. Ale nikde se netrepi ani netrha.
  12. MACI

    Vaše zimní nehody 2013/2014

    Nekdy v lednu se mi podarilo pri vyhybani se protijedoucimu autu na uzke ceste sjet do prikopu Jel jsem tak dvacitkou, na dvojku, ten sulin v protismeru se nemel k tomu aby uhnul na kraj, ikdyz tam mel dost mista, tak jsem uhybal ja. Bylo ale hodne nasnezeno, vypadalo to ze je tam jeste cesta a on uz zacinal prikop. Zacalo mi to auto stahovat do prikopu, dal jsem plny rejd doleva a doufal jsem ze se vratim na cestu, ale nevyslo to, po takovych 5-10m to zapadlo a sedlo si na zadni napravu. Ten kteremu jsem se vyhybal nezastavil, ikdyz me urcite videl. Zavolal jsem kamosovi, od ktereho jsme zrovna jeli, prijel s lopatama, snih pred autem jsme odhazeli a auto na lanu na prvni pokus vytahli. Nic se mu nestalo, sedlo do mekkeho. Byla to celkem sranda, holky byly opile tak behaly kolem auta, fotily se a delaly blbosti
  13. MACI

    Poznáte rozdíl?

    Ale zavazadlovy prostor je naopak prekvapive prostorny, opily kamarad se vleze
  14. MACI

    Poznáte rozdíl?

    Vzadu to je tak pro beznohe a nebo pro mimina
×
×
  • Vytvořit...