Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jak daleko jste ochotni jet pro auto ?   

26 hlasů

1. 1. Jak daleko jste ochotni jet pro auto ?

• 0-50 km
      5
    • do 100 km
      11
    • do 200 km
      7
    • do 300 km
      12
    • nad 500 km
      3
    • nezáleží mi na tom, kvuli dobre nabidce jedu kamkoliv :-)
      46

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Pokud vybíráte ojeté jak daleko jste ochotni jezdit ? Samozřejmě asi záleží jestli hledám stříbrnou octuli fdechtu nebo nějakého exota. Nespěcháte na koupi.

[upravil dne 8/2/11 20:05 victory]

Odesláno

Hlasoval jsem že nezáleží na vzdálenosti, pochopitelně ale nepojedu 500km jen abych se na to auto podíval, pokud o tom autě nic nevím, a pokud mám jet delší cestu jen kvůli jednomu autu, tak to vidím na max. 200km

A nebo se to dá spojit i s výletem a potom je vzdálenost jedno:)

Odesláno

no,jestli bych chtěl něco nutně kupovat,tak si vezmu nějakýho kamaráda ,ale zase jen tak kousek,max 150km

sám bych tam nejel:)

Odesláno

Když jsem sháněl svého Fiátka 500 najezdil jsem řádově 1500 km po různých nabídkách. Nakonec se naskytla fantastická koupě cca 50m od baráku :), jinak jsem ochoten jet za dobrou nabídku libovolně daleko pokud stojí za to. Pro někteér motorky jsem jezdil 250 km na slepo a vždycky jsem se domluvil :D

Odesláno

ja sem dal ye je mi to jedno...v kvantu km co najedu me nejaka tisicovka netrapi na srdci... Za dobrym kupem se skryva vice usetrenych penez nez za PHM.....

Odesláno

Po republice je mi to celkem jedno, za hranice jsem pro auto zatím nebyl. Pro cabrio jsem jel vsetín - sedlčany, pro evasiona vsetín - karlovy vary. Víc aut jsem si nedomlouval, na takovou vzdálenost toho člověk stejně moc nestihne za den projít. V obouch případech jsem jel s přítelkyní vlakem (sobota) na zpáteční jízdenku (myslím nějaké sone nebo sono) počítajíc s cestou zpět vlakem. V obouch případech jsem auto koupil a udělali sme si ještě výlet. Ve varech sme dokonce nakonec sehnali privat a zůstali do neděle

Odesláno

Já jsem jel pro 306ku do Hodonína cca 100km. Bylo to u dealera Peugeotu, takže jsem byl celkem klidný. Pro mého Rapida si přijel borec z Pelhřimova cca 250km. A jak byl rád :)

to JoseA: Ještě jsi zapomněl Vsetín - Liptál pro druhé cabrio :D Jinak ta jízdenka je SONE+ (SObota a NEděle) a platí od půlnoci do půlnoci :super

Odesláno

Vectru jsem prodal klukum co bydleli asi 15km ode me, BMW jsem kupoval asi 70km daleko a 406 asi 40km... Vzdycky jsem kupoval s kamosem a nechtel jsem ho tahat nekam daleko po cele CR. A navic jsem mel vzdycky stesti na auto (tuk tuk) :aut

Ale az budu kupovat pristi, tak si necham asi privezt z Nemecka nejakeho Bawora.

[upravil dne 9/2/11 10:29 MACI]

Odesláno

jet naslepo někam do tramtárie už néé, leda by to byl domluvený kup přes rodinu (v cizině)

a proč jezdit daleko? vždyt v čechaj je aut jak sr.ček

Odesláno

Jo, je tu aut jak sraček, ale povětšinou taky v kvalitě těch sraček. 9 z 10 má stočenej tacho a k tomu zanedbanou údržbu, to se pak blbě vybírá.

Odesláno

myslím,že se vybrat dá, jen je třeba mít odpovídající sumu a koupi věnovat čas...většina chce za pakatel zánovní auto--to se jaksi vylučuje

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...